Versace miniatiūrų rinkinys moterims ir vyrams (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Nemokamas siuntimas į paštomatą Versace miniatiūrų rinkinys moterims ir vyrams (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT) Padidinti

Versace miniatiūrų rinkinys moterims ir vyrams (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Prekės ID: 41352
Prekės ID: 41352

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

43,99 €

Prekės ID: 41352
Prekės ID: 41352

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija EDP, EDT
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Produkto tipas Kvepalai
Kūno sričiai Visam kūnui
Atsakingas asmuo Euroitalia SRL (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Versace miniatiūrų rinkinys vyrams ir moterims leis lengvai išsirinkti norimą kvapą ir derinti juos tarpusavyje. Tai puiki galimybė porai sujungti save ne tik širdimis, bet ir aromatu. 

Versace Eros - šis Versace mados namų aromatas įkvėptas graikų mitologijos. Aromato pavadinimas – „Eros“ yra Afroditės sūnaus, meilės dievo vardas. Aromato tikslas visai kaip ir Eroso – išlaisvinti nevaržomas aistras ir išpildyti troškimus. Tai aromatas tikram herojui, kuris vienas yra savo gyvenimo šeimininkas, visai kaip ir galingasis Erosas. Versace ir graikų mitologiją sieja tvirtas ryšys. Juk pats Versace simbolis – medūza taip pat pasiskolinta iš graikų mitologijos. Šis aromatas dvelkia šviežumu ir rytietiška šiluma. Pirmosios gaivios mėtų, žaliųjų obuolių ir citrinų natos žaibiškai nugesinamos sodriu pelargonijos ir ambroksano aromatu, kol galiausiai atsiveria pati aromato širdis – kedras, sodinė briedragė ir vanilė.

Eros pour Femme Eau de Toilette - kvepalai spinduliuoja moteriška galia ir skleidžia galingą energiją. Tai dieviškai jausmingas aromatas, kuriame susijungiantys aromatiniai elementai sudaro ypatingai gundantį kvapą... Aromato foną sudaro citrusinių vaisių energija, kurioje nuostabiai skleidžiasi baltų gėlių žiedai, kupinai pripildyti vaisių sulčių. Magiškus paskutiniuosius štrichus aromate piešia muskusas, kalonas ir ambroksanas. Versace Eros Pour Femme atneša gaivios energijos į karštas vasaros dienas. Dabar niekas nestovi tarp tavęs, geismo ir degančios aistros kupino vasaros romano.

Versace Bright Crystal - tai aromatas energingai, stipriai ir savimi pasitikinčiai moteriai, kuri tikrai nepamiršo savo moteriškumo, žavesio ir grožio. Aromatui apibrėžti puikiai tinka žodžiai – spindintis kristalas, būtent toks ir yra šio sėkmingo Versace aromato pavadinimas. Kvapas pirmiausia atsiveria šviežiais granatais, sultingais svarainiais ir gaiviu vandenyno šalčiu, vėliau skleidžiasi saldi ir gundanti lotoso žiedų, magnolijų ir karališkų bijūnų puokštė. Gaivų ir svaigų gėlių bei vaisių kokteilį paįvairina sunkesnės, tačiau ne mažiau subtilios šiltos ir sodrios gintaro, medienos bei viliojančios muskuso natos. Versace Bright Crystal – tai šviežias, tiesiog spindintis aromatas, pavergiantis elegancija ir gaiva.

Versace Dylan Blue Pour Homme – stiprybė, charizma, individualumas, vairvimo aistra – tai  2016-ųjų Versace aromatas vyrams. Savitas fužero aromatas perteikia jausmingą Viduržemio jūros regiono gaivumą. Kvapas atsiveria citrusinių vaisių, figmedžio lapų ir vandens natomis. Kvapo širdį kuria vyriška žibuoklių lapų, papiruso, pačiulių, juodųjų pipirų ir ambros pakaitalo kombinacija. Aromato kompoziciją vainikuoja aštrūs ir aistringi muskuso, kvapiosios tongapupės, šafrano ir smilkalų kerai. Stiprus ir jausmingas, linkęs kontroliuoti, bet tuo pačiu metu jautrus ir disciplinuotas, aštrus kaip kovos menų meistras – tai Versace Pour Homme Dylan Blue.

Versace Dylan Blue Pour Femme – moteriškumo viršūnė, tikras feminizmo gralis! Tai aromatas stipriai moteriai, kuri žino savo galią. Tai aromatas tikrai Deivei. Aukso detalės ir medūzos logotipas – lyg tiltas tarp praeities ir dabarties, o inovatyvaus dizaino flakonas, elegantiški jo linkiai ir amforos vazos formos rodo susietumą su didinga Graikijos kultūra ir mitologija. Ryškūs spalvinis sprendimas įkvėptas Viduržemio regiono stiliaus, o kvapas kaip ir flakonas – stiprus, gilus ir mistiškas. Pats aromatas sukomponuotas iš gausios puokštės aromatinių ingredientų. Aromate susipina ryškūs vaisių kvapai, elegantiški gelių aromatiniai akordai ir prieskoniai. Iš pradžių padvelkia lengvu vaisių ir pavasarinių gėlių kvapu, o aromato širdyje karaliauja saldusis persikas, jazminai, rožės ir  kitos gėlės. Tokia kompozicija užtikrina aromato rykšumą, o kompoziciją vainikuoja styrakso kvapas, mediena, muskusas, pačiulis.

Rinkinyje: Versace Eros 5 ml. EDT kvepalai vyrams, Eros Pour Femme 5 ml. EDT kvepalai moterims, Bright Crystal 5 ml. EDT kvepalai moterims, Dylan Blue Pour Homme 5 ml. EDT kvepalai vyrams ir Dylan Blue Pour Femme 5 ml. EDP kvepalai moterims. 

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

Versace miniatiūrų rinkinys moterims ir vyrams (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Versace miniatiūrų rinkinys moterims ir vyrams (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui