Versace Bright Crystal Absolu rinkinys moterims (90 ml. EDP + 5 ml. EDP + 100 ml. dušo gelis + 100 ml. kūno losjonas)

Nemokamas siuntimas Versace Bright Crystal Absolu rinkinys moterims (90 ml. EDP + 5 ml. EDP + 100 ml. dušo gelis + 100 ml. kūno losjonas) Padidinti

Versace Bright Crystal Absolu rinkinys moterims (90 ml. EDP + 5 ml. EDP + 100 ml. dušo gelis + 100 ml. kūno losjonas)

Prekės ID: 41297
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 41297
Pirkėjų atsiliepimai: 3

101,49 €

Prekės ID: 41297
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 41297
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Asmens higienai, drėkinimui, puoselėja, švelnininimui
Produkto tipas Kūno losjonas, Kvepalai, Dušo gelis
Kvapo tipas Gėlių - Vaisiniai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Svarainiai, Granatas
Vidurinės natos Lotosas, Bijūnas, Avietė, Magnolija
Žemutinės natos Gintaras, Muskusas, Muskusas, Mediena
Atsakingas asmuo Euroitalia SRL (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Įkvėpti Bright Crystal populiarumo ir siekdami nuolatinio tobulėjimo, parfumeriai sukūrė naują šio aromato versiją – Versace Bright Crystal Absolu. Tai stipresnis, intensyvesnis, meilės ir stiprių jausmų kupinas kvapas, kuris užlieja savo gaivinančiomis glamonėmis ir sultingu rožiniu žavesiu. Bright Crystal Absolu kvepalai – lyg kerintis ir jaunatviškos energijos kupinas moteriškumas, kuris skleidžiasi sodrioje, tyroje ir saulės spinduliuose žėrinčiais kristalais nusagstytoje ryto gaivoje.

Kvapą pradedamas sultingais granatų ir lengvais bei šviežumu dvelkiančių kvapiųjų mandarinų akordais, kuriuos maloniai atvėsina vandens natos. Versace Bright Crystal Absolu aromato širdyje skleidžiasi lengvo gaivumo suteikianti ir gundanti lotoso žiedų, magnolijų bei karališkų bijūnų puokštė, kurios lengvume persipina saldžios ir kvapnios aviečių natos. Galiausiai vaisių ir aromatingų gėlių kvapą užbaigia sunkesnės, saulėtos šilumos ir auksinio spindesio suteikiančios gintaro natos, kurias papildo sumedėję svietenijų  bei viliojančio jausmingumo suteikiantys muskuso akordai.

Versace Bright Crystal Absolu kvepalai – tai šviežias, saldžiai gaivus ir švytinčios elegancijos kupinas aromatas, kuris atspindi kerintį moteriškumo grožį, užtikrintumą ir pozityvumą. Šis Versace aromatas skirtas patraukliai, jausmingai, savimi pasitikinčiai ir optimistiškai į gyvenimą žvelgiančiai moteriai.

Bright Crystal Absolu kvepalų buteliukas išlaikė tą pačią formą kaip ir originalusis Bright Crystal, tačiau rožinis atspalvis tapo intensyvesnis ir sodresnis.

Kūno losjonas rūpestingai puoselėja odą bei suteikia jai malonų, mėgstamų kvepalų aromatą primenantį kvapą. Lengva produkto tekstūra užtikrina lengvą naudojimą, nes greitai susigeria ir nepalieka riebios plėvelės ant kūno odos, o sudėtyje esantys komponentai drėkina, švelnina odą ir saugo ją nuo išsausėjimo ar elastingumo praradimo. Išskirtiniu Versace Bright Crystal Absolu kvepalų aromatu dvelkiantis produktas užlieja kūną gaivinančiu, šviežio saldumo ir lengvumo kupinu kvapu, kuris suteikia malonių pojūčių kiekvieno naudojimo metu, sužadina jusles ir išlieka visą dieną. Tai puiki priemonė moterims, kurios ne tik rūpinasi savo kūno oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau.

Dušo gelis gali būti naudojamas kaip atskira asmens higienos priemonė arba, jei norisi intensyvesnio ir ilgiau išliekančio aromato – prieš naudojant Bright Crystal kvepalus ar kitus to paties kvapo produktus. 

Rinkinyje:

Versace Bright Crystal Absolu 90 ml. EDP parfumuotas vanduo,

Versace Bright Crystal Absolu 5 ml. EDP miniatiūra

to paties kvapo dušo želė 100 ml.

to paties kvapo kūno losjonas 100 ml. 

Kaip naudoti: 

Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstykite ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.


Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

EDP: Alcohol, Denat. (Sd Alcohol 39-C), Fragrance, Water, Butylphenyl, Methylpropional, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl, Methoxydibenzoylmethane, Limonene.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstykite ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai
Dušo gelis
Kūno losjonas

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vaida country flag 2023-05-17

Labai geri kvepalai. Puikus rinkinukas.

Vida country flag 2020-11-04

Labai patinka kvapas, laikosi ilgai, kūno losjonas odą padaro labai švelnią, suintensyvina kvepalų kvapą ant kūno.

Una N. country flag 2022-10-07

Puikus rinkinys! Ir be to, originalus! Palyginau kodus ir viskas originalu! Labai džiaugiuosi, kad nebuvau apgautas dėl netikro produkto! Kvapas ir visa kita labai išsilaiko, viskas puiku! Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

Versace Bright Crystal Absolu rinkinys moterims (90 ml. EDP + 5 ml. EDP + 100 ml. dušo gelis + 100 ml. kūno losjonas)

Versace Bright Crystal Absolu rinkinys moterims (90 ml. EDP + 5 ml. EDP + 100 ml. dušo gelis + 100 ml. kūno losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui