Trussardi My Name EDP kvepalai moterims

Trussardi My Name EDP kvepalai moterims Padidinti

Trussardi My Name EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 19956
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 47
Prekės ID: 19956
Pirkėjų atsiliepimai: 47

23,99 €

Prekės ID: 19956
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 47
Prekės ID: 19956
Pirkėjų atsiliepimai: 47

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 50 ml., 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro - Gėlių, Rytietiški – Gėlių, Rytietiški - Gėlių, Rytietiški – Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Heliotropas, Našlaitė (Violet), Baltažiedė našlaitė
Vidurinės natos Alyva, Kalija, Muskusas
Žemutinės natos Gintaras, Vanilė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Elegantiška, jautri ir dėmesinga moteris, kurios laisva siela, angeliškas grožis ir švelnumas žavi kiekvieną sutiktą žmogų. Ten, kur praeina ji, erdvę užlieja subtilus, pastelinėmis spalvomis ir jaudinančiu moteriškumu užburiantis aromatas. Būtent tokią emociją dovanoja Trussardi My Land kvepalai moterims.

Itališko gyvenimo būdo tėkmės, pozityvios nuotaikos ir saulės spindulių nubučiuotų gėlių žiedų įkvėptas kvapas apgaubia natūralia, visa apimančia ramybe. Švelnūs, kreminiai, šiltą pavasario popietės spindesį įkūnijantys Trussardi My Land kvepalai – tai odė svajingai, vintažinę klasiką ir natūralų grožį vertinančiai moteriai.

Aromatingą kompoziciją atveria svaiginantis ir saldžia šiluma apgaubiantis heliotropų dvelksmas, papildytas sausais baltųjų našlaičių pėdsakais. Jų kvapnią melodiją pratęsia Trussardi My Land kvapo širdyje pražydusios alyvos, kurių gaivą ir kreminį švelnumą palydi solidus muskusas ir kalijų žiedai. Galiausiai užburianti šiluma, gimusi iš harmoningos vanilės ir sauso gintaro natų samplaikos, lėtai pasklinda atmosferoje. Švelnus, dosnus jų dvelksmas suteikia kompozicijai dar daugiau komforto ir sauso gylio.

Gaivus, švarus ir kremine šiluma spinduliuojantis kvapas skirtas tai, kuri žvelgia į gyvenimą kaip į vertingiausią jai suteiktą dovaną. Šiuos kvepalus pasirinkusi moteris – švelni, elegantiška ir žavinti subtiliu pasitikėjimu bei vidine šviesa. O komfortiškas Trussardi My Land kvapas tik pabrėžia jos išskirtinumą ir leidžia sužydėti natūraliam moteriškumui.

O jei jau spėjote įsitikinti, kad tai – Jūsų kvapas, Trussardi My Land kaina visuomet patrauklesnė įsigyjant didesnės talpos flakoną.

Rekomenduojami dienai, vakarui, bet kokiai progai.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Citral, Bht, Ci 19140, Ci 14700, Ci 17200. Contains: Sd Alcohol 39-C, Fragrance, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Citral, Bht, Yellow 5, Red 4, Red 33.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

47 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Kristina country flag 2021-12-02

Pirkau pagal aprasyma, nes norejau isbandyti tiesiog Trussardi. Deja kvapas man nepatiko. Dabar jau zinau, kad pudros tipo kvepalai tikrai ne man, mano suvokimu labiau tiks vyresnei moteriai - tikiuosi mamai 🙂 taciau preke pristatyta super greitai, yra originali.

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Saida K. country flag 2021-11-15

Perku jau ne pirmą kartą šį kvapą, viskas puikiai. Pristatymas taip pat greitai ir patogiai. :)

Nijolė Z. country flag 2021-08-13

Tai nuostabūs pudros, gėlių, švaros dvelksmo kvepalai.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Evelina U. country flag 2021-06-21

Išsiskiriantis šiandieninėje pasiūlos kakofonijoje - šviežios, žydinčios alyvos saulėje, su delikačia lauko gėlių, pirmųjų rožių, liepų žiedų priemaiša. Šiek tiek retro, bet ne babyčių spintos prasme :) Labiau - aktorės grimerinė, su pudra ir švaros natomis.

Šedevralus lengvumas, kaip debesėlis iš pirmų pavasario gėlių, kai jau nužydėjo hiacintai, narcizai ir tulpės, - belaukiant sekančios bangos, pranašaujančios vasaros pradžią. Botanikos sodas flakone. Arba žydinčių alyvų giraitė dieną be jokio vėjo.

Gražiai sudėliotas aromatas, - jokio sunkumo, lipnaus saldumo, labai gražus, delikatus šleifas, tačiau kvapas pakankamai intensyvus, todėl tam, kad pajausti kaip reikia, rekomenduočiau ne tradicines vietas, o toliau nuo nosies - iš nugaros ant kaklo, ties plaukų linija, alkūnių linkius, nes turi šiek tiek duslumo (nepersaldinto) - tai pudrinė našlaitės nata.

Jokių "rytų" čia nėra. Išskirtinai europietiškas, netgi lietuviškas  aromatas. Puikiai tiks kolekcionuojantiems (-čioms) - sezonų kaitoje tikrai yra laikas JIEMS :)

  • 5 iš 5 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Trussardi My Name EDP kvepalai moterims

Trussardi My Name EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui