Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Nemokamas siuntimas Tiziana Terenzi  Kirkè Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims Padidinti

Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Prekės ID: 40729
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 74
Prekės ID: 40729
Pirkėjų atsiliepimai: 74

107,99 €

Prekės ID: 40729
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 74
Prekės ID: 40729
Pirkėjų atsiliepimai: 74

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija PP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Šipro – Vaisių, Šipro – Vaisių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Pasiflora, Persikas, Avietė, Kriaušė, Juodieji serbentai, Smėlis
Vidurinės natos Pakalnutė
Žemutinės natos Heliotropas, Sandalmedis, Vanilė, Pačiuliai, Muskusas, Tikrasis pačiulis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Geriausia kokybė, išskirtinės formulės ir įspūdingi deriniai. Tai – lyg alchemikų sukurti kūriniai, apsupti mistikos ir paslaptingumo šydu. Tiziana Terenzi kvepalai negali būti dėvimi kaip paprastas rūbas. Šie kvepalai – asmenybės saviraiškos būdas, todėl pamėgtas aromatas tiks prie bet kokio garderobo, bet kuriai lyčiai, bet kuriuo metų laiku.

Tiziana Terenzi kvepalai įkvėpti užburiančios ir jaudinančiu grožiu spinduliuojančios ugnies liepsnos, kuri įkūnija nepakartojamą, įspūdžių ir netikėtumų kupiną gyvenimo kelionę bei stiprių emocijų reikšmę mūsų kasdienybei. Kiekvienas Tiziana Terenzi aromatas atskleidžia nuostabios ir nepakartojamos akimirkos žavesį bei padeda užfiksuoti, pajusti ir atmintyje įamžinti tikrąjį gyvenimo grožį.

Tiziana Terenzi Kirke – stebuklingas, jausmingas ir šiltas aromatas, kuris lyg jaudinantis deivės Kirkės prisilietimas užburia kiekvieną juo pasikvepinusį. Tai kvapas, kuriame telpa saldi palaima, jausminga šiluma ir galinga bei unikali didybė.

Kvapnią kompoziciją pradeda sodri ir saldumu užliejanti puokštė, kurioje tropikų nuotaika alsuoja kvapiosios pasifloros bei persikai, o jų aromatingą spindesį papildo aviečių bei saulėje prinokusių kriaušių duetas, kuriam dinamikos suteikia pikantiškos juodųjų serbentų ir atsipalaiduoti kviečiančios smėlio natos. Tiziana Terenzi Kirke aromato širdį kuria pakalnučių žiedai, kurių švelnus dvelksmas užlieja žaluma bei kreminiu saldumu. Galiausiai kvapą vainikuoja lengva ir saldžia šiluma vilnijantys heliotropai, prie kurių šliejasi jausmingas sandalmedžio, muskuso ir vanilės mišinys, papildytas žemiškais pačiulių akordais.

Tiziana Terenzi Kirke kvepalai vyrams ir moterims – tai kvapas, supintas iš išskirtinai saldžių vaisių natų ir jausmingų bei tvirtų muskuso ir medienos akordų. Kirke aromatas užburia, pakeri ir kviečia į paslaptingą, emocijų ir nenumaldomai jaudinančių pojūčių kupiną patirtį, kuri, rodos, akimirksniu pakeičia viską.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Parfum, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

74 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inesa B. country flag 2024-03-20

Nuostabūs

Linas A. country flag 2024-01-16

Gilus, Išskirtinis,Ilgai grojantis, Pilnas paslaptingų jausmų kavapas.
Pristatymas nepriekaištingas. Ačiū

Karina country flag 2024-01-07

Pristatymas greitas, prekė puiki. Gera kaina! Kvepalus rekomenduoju!

Ernestas country flag 2023-12-28

Išskirtinis kvapas už gerą kainą :)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Tiziana Terenzi  Kirkè Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui

Tam, kad patenkintume skirtingus klientų poreikius, stengiamės pasiūlyti kuo didesnį skirtingų prekių asortimentą ir užtikrinti optimalų kainos bei kokybės santykį. Tiziana Terenzi Kirke kvepalai – ne išimtis. Šių kvepalų iš Tiziana Terenzi kaina, palyginus su kitais parfumerijos rinkoje esančiais pasiūlymais, mūsų elektroninėje parduotuvėje yra viena iš žemiausių. Pasižvalgę po virtualias mūsų parduotuvės lentynas, tuo greitai įsitikinsite ir patys.

Tiziana Terenzi Kirke kvepalai pasižymi itin didele kvapiųjų medžiagų koncentracija, todėl priklauso koncentruotų kvepalų (PP) kategorijai. Tokie aromatai ant odos kvapą išlaiko net iki 8 valandų, o ant drabužių – dar ilgiau. Todėl galite būti tikri, kad Tiziana Terenzi Kirke kvepalai kaskart apgaubs kerinčiai kvapniu savo šydu ir suteiks galimybę šiuo nuostabiu aromatu mėgautis visą dieną ar vakarą.

Tiziana Terenzi Kirke kvepalai – saldus, intensyvus ir įsimintinas aromatas, jau spėjęs taptivienu iš labiausiai Save24.lt klientų pamėgtų Tiziana Terenzi kvapų. Tam, kad pateiktas užsakymas kuo greičiau juos pasiektų, Tiziana Terenzi Kirke kvepalai yra viena iš tų prekių, kurias nuolat turime savo sandėlyje. Todėl užsakyti Kirke kvepalai jau po 1–3 darbo dienų pasiekia mūsų klientus jiems priimtiniausiu būdu.