S.T. Dupont Women EDP kvepalai moterims

S.T. Dupont Women EDP kvepalai moterims Padidinti

S.T. Dupont Women EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 27935
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 37
Prekės ID: 27935
Pirkėjų atsiliepimai: 37

13,99 €

Prekės ID: 27935
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 37
Prekės ID: 27935
Pirkėjų atsiliepimai: 37

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 50 ml., 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Šipro – Gėlių, Šipro – Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Pasiflora, Melionas, Mandarinas, Mandarininis citrinmedis, Citrina, Juodieji serbentai, Juodieji serbentai, Ferula
Vidurinės natos Magnolija, Gvazdikas, Ciklamenas, Gardenija, Jazminas, Orchidėja, Pakalnutė, Rožė, Kvapioji kananga (Ylang-ylang)
Žemutinės natos Sandalmedis, Gintaras, Pačiuliai, Tikrasis pačiulis, Muskusas, Muskusas, Sodinė briedragė, Kedras, Braziliškasis raudonmedis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

S.T. Dupont Pour Femme kvepalai moterims – tai jausmingas, rafinuotas ir elegantiškas aromatas. Subtiliose jo pinklėse išryškėja jaudinantis prestižo, prabangos bei seksualios brandos pojūtis. Todėl šio kvapo savininkė akimirksniu patraukia dėmesį ir tampa išskirtine vakaro karaliene.

Ramus, solidus ir švelniu sausumu apgaubiantis kvapas skirtas profesionaliai, aristokratiškos sielos moteriai. Tai, kuri sugeba prisijaukinti saldžius, sausus ir rafinuotus aromatus. Todėl S.T. Dupont Pour Femme aromatas subtiliai atspindi jos solidumą, seksualią eleganciją bei unikalų požiūrį į gyvenimą.

Aromatas atsiveria melionų, pasiflorų ir sultingų citrusų natomis. Prie svaiginančio vaisių šokio prisijungia aštrus juodųjų serbentų ir galbaninių ferulų aidas. Ši pikantiškos žalumos ir kerinčio vaisių saldumo kupina melodija nuvilnija į S.T. Dupont Pour Femme kvapo širdį. Joje pajuntama svaiginanti ciklamenų, orchidėjų, gardenijų ir jazminų dermė. Aštraus sausumo šiai gėlių puokštei suteikia magnolijos ir gvazdikai, o subtilios elegancijos – pakalnučių ir rožių duetas. Galiausiai saldžiais ir priklausomybę keliančiais akordais visą gėlių jūrą apsupa afrodiziaką primenantis kvapiųjų kanangų dvelksmas. S.T. Dupont Pour Femme aromatą užbaigia sodinių briedragių tamsos apsupti kedrų, pačiulių ir sandalmedžio akordai. Sumedėjusį jų charakterį papildo kvapusis rožmedis, o muskusas bei gintaras maloniai sušildo kūną ir mintis.

Minkštas, elegantiškas ir brandus S.T. Dupont Pour Femme aromatas sužavi savo harmonija, sausumu ir solidžia šiluma. Tai – klasikinis, vintažinis ir laikui nepavaldus kvapas, skirtas stipriai, savimi pasitikinčiai moteriai. Tačiau jame slypi subtili branda, intriguojantis patrauklumas ir seksuali prigimtis.  

Saldus, sausas, sumedėjęs ir šildančia gintaro aura apgaubiantis Dupont Women kvapas – tikrai ne kiekvienai. Šis aromatas įkūnija elegantišką, brandžią ir patirties jau spėjusią įgauti moterį. Ji žino, kad gyvenimas – gražus ir spalvingas, tačiau jame visada pasitaiko karčių, komplikuotų akimirkų. Būtent tokį gyvenimo modelį ir atskleidžia S.T. Dupont Pour Femme kvepalai moterims.

Tai – vakarui tinkantis kvapas, pabrėžiantis moters pasitikėjimą savimi, rafinuotą jos eleganciją ir prašmatnų seksualumą. Dėl to šio aromato dvelksmas sužavi ir visam laikui palieka įspaudą kiekvienos juo besimėgaujančios asmenybės sieloje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

alcohol denat, aqua, parfum, propylene glycol, BHT, butylphenol sulfonate, tributyl citrate, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, isoeugenol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene-carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

37 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
INGA K. country flag 2023-06-13

Esu nusivylusi, nes kvapas laiikosi neilgai.

Alicja country flag 2023-03-07

Kvapas nuostabus, prekė buvo pristatyta labai greitai.

INGA K. country flag 2023-01-16

KVEPALAI SUPER..REKOMENDUOJU..

Inga country flag 2022-07-12

Nuostabus kvapas, ilgai išliekantis.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

S.T. Dupont Women EDP kvepalai moterims

S.T. Dupont Women EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui