Rasasi Faqat Lil Rijal EDP kvepalai vyrams

Rasasi Faqat Lil Rijal EDP kvepalai vyrams Padidinti

Rasasi Faqat Lil Rijal EDP kvepalai vyrams

Prekės ID: 42046
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 42046
Pirkėjų atsiliepimai: 2

25,99 €

Prekės ID: 42046
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 42046
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Lytis Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Rytietiški – Medienos
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Agarmedis, Šafranas, Bergamotė
Vidurinės natos Pelargonija, Jazminas, Kardamonas, Ryžiai
Žemutinės natos Agarmedis, Oda, Pačiuliai

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rasasi Faqat Lil Rijal– tai subtilūs rytietiški medienos kvepalai vyrams sukuria sodrią, tvirtą aurą. O žvarbūs ir subtilūs aromatingi linksniai suteikia neįprastą įspūdį. Aromatas tinkamas šiuolaikiškam vyrui, mėgstančiam atkreipti dėmesį.

Aromatas atsiveria gaiviomis bergamotės, išskirtinėmis, sodriomis agarmedžio, intymiomis, odą primenančiomis šafrano natomis. Vėliau išryškėja širdyje esantis erdvus ir gaivus jazmino, ryškus ir užburiantis rožių, pikantiškas kardamono ir šiltas, jaukus ryžių derinys.  Kompoziciją vainikuoja sodrus, išskirtinis agarmedžio medienos, šitas, gundantis odos ir galingas pačiulio aromatas.  

Rasasi Faqat Lil Rijal– neatleista odė jėgai, galiai ir vyriškumui. Tinkami kasdienai bei ypatingoms progoms.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Citral, Cinnamal

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

2 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Arturas P. country flag 2022-12-21

Kiek perfrazavus kvepalu pavadinimo vertima is arabu kalbos,galutine reiksme butu "Tikriems Vyrams".Rekomenduoju tik patyrusiems ir besodomintiems parfumerija vyrams.Nes tai is ties,reali sasaja su autentiska udmedzio kultura Rytuose(arabiskuose).Bandymas perteikt udmedi naturaliu kvapu,net ir nepriimtinu europietiskai nosiai.Zmones turetu zinot,kad ~95% kvepalu produkcijos su pavadinime pavartotu zodziu Oud arba Oudh,beveik neturi nieko bendro su tikro udmdzio autentiskumu.Jus visi uzuodziate arba jauciate,tik jo buvima techninio komponento vaidmeny.Zodis Oud ,kaip arabiskos prabangos simbolis,tapo banalia ir neatsiejama marketingo dalimi,visiskai iskreipianti originalaus udmedzio kvapo savoka....Sis Rasasi produktas,greiciau kaip vadovelio puslapis,norintiems paliest autentiskuma uz priimtina kaina.Nepagailekit nedideles investicijos i erudcija,nes galit taip ir kankintis ateity,nesuprasdami kas turima omeny,kad kalba pasisuka link originalaus udmedzio aromata,kurio buna keletas krypciu,kaip mediciniis,darzines-tvarto,gyvulisikas ir t.t....Niekada nepulkit uostit bloterio,kisdami ji i nosi.Neskubekit!Pora papurskimu ant rankos,ir laukit kol pats kvapas ateis iki nosies.Pirma reakcija nepatyrusiems,visada atstumianti.Laukit kol kvapas nuses.Niekada neieskokit kazko "skanaus" panasiuose kvepaluose,jie apie brutaluma.Bandykit keleta kartu,per kelias dienas.Jus juk semiates erudicijos ir patirties.Kada suprasit kad kvepiat alfa patinu,suvoksit save kaip patyrusi parfumerijos asa.Nespeliokit ir bandykit!Sekmes!

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Sergejs M. country flag 2020-12-11

Rytietiškai sumedėjęs, ne europietiškas gražuolis! Iš pradžių skleidžia kiek gyvulišką oud natą (sakyčiau, atsiprašau, išmatos), bet! Nebijokite to - jis išnyksta maždaug per 20 minučių. Šafranas, pelargonija ir oda yra pagrindinės natos, be oud, kurias girdžiu. Su kvepalais esu susipažinęs apie 10 metų ir tai jau antras mano pirkinys. Padariau sau atradimą – vasarą gražu, bet ne per karšta. Be kita ko, kvepalai labai panašūs į By Kilian Pearl Oud (arba atvirkščiai) – turėjau palyginimo patirties. Ir kadangi Kilianas buvo paleistas vėliau, išvada leidžia suprasti esmę. Neabejotinai Rasashi Fakat Lil Rijal verta pinigų ir patiks egzotiškų rytietiškų oud kvapų mėgėjams. Arabai žino, kaip tai padaryti!

  • 4 iš 4 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Rasasi Faqat Lil Rijal EDP kvepalai vyrams

Rasasi Faqat Lil Rijal EDP kvepalai vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui