Nishane Unutamam Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Nemokamas siuntimas Nishane Unutamam Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims Padidinti

Nishane Unutamam Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Prekės ID: 47666
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47666
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

94,99 €

Prekės ID: 47666
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47666
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Lytis Vyrams, Moterims
Koncentracija PP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro, Žalumos
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Mėta, Rozmarinas, Levanda, Kadagys
Vidurinės natos Raudonėlis, Jazminas, Gintaras, Gvazdikas, Pačiuliai
Žemutinės natos Bebro sruogliai, Samanos, Karamelė, Gauruotasis švitrūnas

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Išlaisvinkite savo vidinį kalnų žmogų su Nishane Unutamam kvepalais vyrams ir moterims. Šis charizmatiškasis aromatas gali pasigirti daugybe žalių žolelių, gėlių ir balzamiko akordais, suteikiančių drąsų ir žvalų kvapą, kuris tikrai patiks kiekvienam.

Viršutinės kadagių, rozmarinų, mėtų ir levandų natos sukuria nepakartojamą ir dvasingą atmosferą, kuri yra visiškai vėsi ir trapi, o vidurinės pačiulio, raudonėlio, gintaro, gvazdikų ir jazminų natos įkvepia jausmingą ir rafinuotą elementą, kuris pernelyg stipriai vilioja. Galiausiai pagrindinės ąžuolo samanų, upinio bebro, gauruotojo švitrūno ir karamelės natos suteikia sklandų, žemišką pagrindą, kuris išlieka su jumis visą dieną ir padeda suformuoti stulbinančiai gaivinantį aromatą, kuris puikiai dera prie bet kokio atsitiktinio drabužio.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

2 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Павел country flag 2022-04-16

Žolinis, pakelia nuotaiką, gaivina. Šleifas nuostabus. Nėra nieko "turkiško". Protingas, padorus. Merginoms tik mikro dozės.

  • 4 iš 4 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Sergejs M. country flag 2021-08-23

Nishane Unutamam, išvertus iš turkų kalbos – Nepamirštamas. Įsigyti be pabandymo, tikrai nerekomenduočiau! Šis nepamirštamas turkiško nišinio prekės ženklo sumanymas 2019 metais sukurtas portugalų parfumerio, gyvuliškų kvapų ir senosios parfumerijos mokyklos gerbėjo Miguelio Matoso nosies, kurią, kaip sakoma, galima atsekti jo uoslės kūryboje. Unutamam kvepalai, ypač atskleidžiant, gali išgąsdinti savo stipriu ir tikrovišku laukiniu natūraliu gyvuliškumu.
Iš pradžių tai kaleidoskopas, kuriame garsiai konkuruojančios žalios dervingo spygliuočių kadagio (su terpentino atspalviu) ir saldaus kamparo rozmarino, skvarbiai šaltų mėtų ir aštrių levandų natos, šaukiančios viena per kitą, ir atrodo, kad ši kakofonija su trupučiu bebro sruogių neturės ribų.
Tačiau po dviejų valandų įvyksta santykinis viršutinių natų „susitaikymas“ – jos susilygina ir harmoningai susilieja su karčiomis pačiulių, aštriomis raudonėlių, aitriomis gvazdikėlių ir šiltomis gintaro širdies natomis, todėl aromatas tampa dar intensyvesnis, tankus ir odinis. Tuo pat metu bebro sruogiai persmelkia visą kompoziciją nuo pradžios iki pabaigos (su skirtingu pajautimo laipsniu), išlaikant gerą formą. Kompozicijos pabaigoje aromatas įgauna ryškų samanos ir medienos atspalvį. Aromatas visiškai neturi saldumo. Iš nurodytos karamelės yra tik kartaus deginto cukraus poskonis, taip pat vos pastebima karamelės laktono dalis. Ši obertonų kaimynystė su gauruotuoju švitrūnu ir vis dar gerai jaučiamais bebro sruogiais sukuria aromato užbaigtumą, todėl jis yra šiek tiek pikantiškesnis, švelnesnis ir šiltesnis, o tai apskritai skamba neįprastai! Apibendrinant galima teigti, kad Unutamam yra drąsus, originalus, įmantrus kartaus aštrumo, pikantiškas, odos, samanų, medienos, dūminis, tamsus, rytietiškas fužero aromatas (pagal oficialią versiją) su niekuo nepalyginamas.
Nerekomenduočiau jo įsigyti be pabandymo (sąmoningai tai užsimenu du kartus!!!), ypač tiems, kurie ką tik išėjo į slidų kvepalų aistros kelią. Bet jei nebijote gyvūno, dūmų, apdegusios gumos, liepsnojančių sąvartynų ir t.t. „smarvės“ (taip kartais vadinami tokie kvepalai), garantuotai niekada nepamiršite Unutamam!))) Jo patvarumas nuo dviejų purškimų yra neįtikėtinai didelis. - daugiau nei 12 valandų! Unutamam, pateisindamas savo pavadinimą ir koncentraciją, Extrait de Parfum neleis pamiršti apie save, taip pat ir pusę skambėjimo laiko trunkančios projekcijos. Aš nematau moterų, kad ir ką sakytų!

  • 6 iš 6 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Nishane Unutamam Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Nishane Unutamam Extrait De Parfum kvepalai vyrams ir moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui