Lalique Lalique Le Parfum EDP kvepalai moterims

Lalique Lalique Le Parfum EDP kvepalai moterims Padidinti

Lalique Lalique Le Parfum EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 11335
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 82
Prekės ID: 11335
Pirkėjų atsiliepimai: 82

27,99 €

Prekės ID: 11335
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 82
Prekės ID: 11335
Pirkėjų atsiliepimai: 82

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Rytietiški, Gintaro
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Kekinis pimentas (West Indian Bay), Bergamotė, Rožiniai pipirai
Vidurinės natos Jazminas, Heliotropas, Migdolai
Žemutinės natos Vanilė, Kvapioji tongapupė (tonka bean), Sandalmedis, Tikrasis pačiulis, Pačiuliai
Atsakingas asmuo Lalique Beauty Services (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ji – komfortiška prabanga, magiška paslaptimi ir elegancija tviskančio pasaulio atstovė. Branda, jaudinanti šiluma ir nenugalimas žavesys žaižaruoja jos akyse. Tai moteris, kuri nepalieka abejingų ir puikiai žino, ko nori iš gyvenimo. Būtent jai ir skirti Lalique Lalique Le Parfum kvepalai.

Aromatas primena sausais, sumedėjusiais ir jausmingais šviesos atspindžiais išmargintą brangakmenį. Tačiau jo elegantišką, subtilų ir priklausomybę keliantį spindesį gaubia nematoma paslapties ir šilumos aura. Tai kvapas, kuri tampa Lalique Lalique Le Parfum moters talismanu, be jokių pastangų gundančiu ir nenumaldomai traukiančiu aplinkinių dėmesį.

Aromatingą kompoziciją pradeda elegantiška bergamočių gaiva, kurią akimirksniu nustelbia pikantiškos kekinių pimentų ir rožinių pipirų natos. Palaipsniui šis aštrus ir išraiškingas derinys įgauna minkšto bei migloto saldumo. Juo apdovanoja Lalique Le Parfum kvepalų širdyje prasiskleidę jazminų ir heliotropų žiedai. O šį kvapnų gėlių dvelksmą harmoningai pratęsia gurmaniškos migdolų dulkės. Aromatingą kelionę užbaigia vanilės ir kvapiųjų tongapupių akordai. Galiausiai jų aštri ir viliojanti šiluma švelniai užlieja sandalmedžio ir pačiulių natas.

Svajingas, ryškus ir viliojantis Le Parfum Lalique aromatas išryškina ypatingą moters žavesį. Tačiau tikrasis jo grožis atsikleidžia tik tai, kuri iš tiesų yra jo verta. Todėl jausmingas ir įtraukiantis natų žaismas tampa ta plonyte gija, kuri slepia visą aromato magiją.

Lalique Lalique Le Parfum kvepalai moterims primena jaudinantį ir įsimintiną pasakojimą. Todėl kiekvienas gurmaniškas, sausas ar aštrus jo potėpis glamonėja pojūčius, užburia ir svaigina. Su kiekviena sekunde šis kvapas tampa vis gilesnis ir sodresnis, todėl belieka tik atiduoti jo jaudinantiems kerams.

Šie Lalique kvepalai skirti rafinuotai, jausmingai ir išskirtiniu žavesiu spinduliuojančiai vakaro karalienei. Tai, kurios grožis pražysta vėsaus rudens ar atšiaurios žiemos nakties šviesoje. O tuomet jį, lyg auksiniais siūlais siuvinėtas šalis, harmoningai papildo Lalique Le Parfum kvapas.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

ALCOHOL DENAT. ; PARFUM (FRAGRANCE) ; AQUA (WATER) ; BENZYL SALICYLATE ; ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ; ETHYLHEXYL SALICYLATE ; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ; CITRONELLOL ; COUMARIN ; BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL ; BENZYL BENZOATE ; BENZYL ALCOHOL LIMONENE ; BENZYL CINNAMATE ; CI 15510 (ORANGE 4).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

82 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Lionė country flag 2024-04-03

Kvepalai jau žinomi,užsisakau ir naudoju jau ne pirmus metus.Ačiū jūsų komandai ,greitas pristatymas.Sėkmės.

Tatjana M. country flag 2024-01-06

Kvapas puikus, labai tinkantis šaltajam metų laikui. Aptarnavimas greitas, sklandus, malonus bendravimas su konsultantais. Ačiū.

Lina country flag 2023-12-24

Kvepalus pirkau pagal aprašymą ir pirkėjų atsiliepimus. Truputį buvo baugu,kad kvapas nebūtų senamadiškas,tinkantis vyresnio amžiaus moterims,nes aprašyme buvo paminėtas žodis "branda".
Bet baiminausi be reikalo,jie tikrai tinka ir jaunoms merginoms,ir tobulas labiau šaltajam metų laikui ar vakarui. Nuostabūs kvepaliukai,tikrai pirksiu dar🥰😍.

Daiva country flag 2023-11-28

Viskas gerai. Sureagavote į mano prašymą. Išskaidėte siuntą. Kvepalų, kurių reikėjo dovanoms, atsiuntėte anksčiau. Labai ačiū.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Lalique Lalique Le Parfum EDP kvepalai moterims

Lalique Lalique Le Parfum EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui