Gucci Memoire D‘une Odeur EDP kvepalai vyrams ir moterims

Nemokamas siuntimas į paštomatą Gucci Memoire D‘une Odeur EDP kvepalai vyrams ir moterims Padidinti

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP kvepalai vyrams ir moterims

Prekės ID: 39336
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 15
Prekės ID: 39336
Pirkėjų atsiliepimai: 15

47,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 39336
 4.6/5
Pirkėjų atsiliepimai: 15
Prekės ID: 39336
Pirkėjų atsiliepimai: 15

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 40 ml., 60 ml., 100 ml.
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Aromatiniai
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Ramunė, Migdolas, Migdolai
Vidurinės natos Muskusas, Jazminas, Jazminaitis
Žemutinės natos Sandalmedis, Kedras, Vanilė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Gucci kvepalai vyrams ir moterims žavi savo išskirtinumu, paslaptingumu ir tampa unikaliu būdu išreikšti save. Vyrams ir moterims skirti Gucci aromatai atspindi pasitikėjimą savimi, žaižaruoja ir spindi unikaliomis aromatinėmis natomis, kurios stimuliuoja stipriausius pojūčius bei kviečia leistis į neeilinę juslinę patirtį.

Mūsų atmintyje kvapai nuolat kuria unikalias sąsajas tarp praeities ir dabarties, tarp to kas buvo ir kas dar bus. Galimybę sugrįžti į įsimintinas gyvenimo akimirkas bei kerinčiu aromatu pripildytai dabarčiai tapti maloniais ateities prisiminimais kaip tik ir dovanoja Gucci Memoire D‘une Odeur kvepalai vyrams ir moterims. Šis Gucci aromatas – tai unikalus ir jaudinančiais prisilietimais per kūną vilnijantis atminties dvelksmas, kuris švelniai suima už rankos ir veda ten, kur išgyvenamos pačios ryškiausios gyvenimo akimirkos. Ten, kur nostalgišką atmosferą pripildo džiaugsmas, meilė bei laimė. Gucci Memoire D‘une Odeur kvepalai vyrams ir moterims – tai prisiminimų kvapas, peržengiantis bet kokias lyties, amžiaus ar laikotarpio ribas.

Kvapnią kompoziciją pradeda laikui nepavaldus ir žaluma alsuojantis tauriųjų didramunių dvelksmas, kurį subtiliais ir gurmaniškais prisilietimais papildo švelnios ir glotnios migdolų natos. Aromato širdyje savo saldžiais, subtililias medaus atspalviais kvapą sušildančiais akordais užlieja jazminai ir stambiažiedžiai jazminaičiai, o jų švelnų duetą papildo rafinuota prabanga ir jausmingumu dvelkiantis bei gylio kompozicijai suteikiantis muskusas. Galiausiai Gucci Memoire D‘une Odeur kvepalai suspindi nenugalimai saldžios vanilės spalvomis ir tauriomis bei sumedėjusiomis natomis, kurias sukurti padeda sandalmedis bei kedras.


Gucci Memoire D‘une Odeur kvepalai vyrams ir moterims – erdvus, skaidrus, autentiškas ir intensyviais potėpiais pažymėtas aromatas, simbolizuojantis laisvės, neapibrėžtumo idėją, užburiantis savo švelniomis, subtiliomis, tačiau nekasdieniškai unikaliomis natomis ir tampantis tiltu tarp praeities ir dabarties. Tai – lyg laikui nepavaldi svajonė, jaudinantys ir džiaugsmingai spinduliuojantys prisiminimai, ištrinantys bet kokias laiko ribas.

Gucci Memoire D‘une Odeur aromatas slypi subtiliame, vintažiniame buteliuke, kurio rafinuotas siluetas atspindi balansą tarp moteriškumo bei vyriškumo, o kvepalų dėžutės dizainą sudaro kerinčio naktinio dangaus skliautą padabinusios žvaigždės, mirgančios kerinčiai viliojančioje pasaulio žalumoje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Benzophenone-3, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, BHT

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

15 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Roberta country flag 2024-03-26

Man tai lengvas, gaivus, skaidrus švelnus aromatas, tobulai tinkantis pavasario rytui, tai įdomi vaistinės ramunėlės, švelnaus jazmino ir sandalo medienos dermė. Ir labai gražus buteliukas! Dar viena kolekcijos puošmena 😊

Inga country flag 2022-12-28

Naudoja vyras jau ne pirmą buteliuką, kvapas švelnus,nei per gaivus, nei per sunkus, turi gero savitumo, neįkyrus, gerai laikosi. Puikus pristatymas, net ir per šventes.

Nadežda country flag 2022-04-24

Noriu pritarti Paulinai, aš irgi nejaučiu kvepalų kvapą. Bet man kvapas patinka: lengvas ir nusiteikusi kelionei į vasarą.

Paulina country flag 2022-03-16

Keistas kvapas. Pirmas toks patyrimas - aš pati jo beveik neužuodžiu, bet aplinkiniai sakė, kad kvepia. Kartais kai pakeliu ranką link nosies pajuntu, kad kažkas skaniai kvepia, bet tiksliai įvardinti, kas kvepia negaliu. Šiaip kaip ir nieko, verta pirkti, bet kartu ir labai keista. :D

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP kvepalai vyrams ir moterims

Gucci Memoire D‘une Odeur EDP kvepalai vyrams ir moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui