Carolina Herrera Good Girl EDP kvepalai moterims

Carolina Herrera Good Girl EDP kvepalai moterims Padidinti

Carolina Herrera Good Girl EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 19543
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 61
Prekės ID: 19543
Pirkėjų atsiliepimai: 61

19,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 19543
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 61
Prekės ID: 19543
Pirkėjų atsiliepimai: 61

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 50 ml., 80 ml., 150 ml., 3 x 20 ml., 7 ml., 10 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Rytietiški – Gėlių, Rytietiški - Gėlių, Rytietiški – Gėlių, Gintaro - Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Migdolai, Kava, Bergamotė, Citrina
Vidurinės natos Arabinis jazminaitis, Kvapioji tuberoza, Vilkdalgio šakniastiebis, Bulgariška rožė, Apelsinų žiedai
Žemutinės natos Kvapioji tongapupė (tonka bean), Kakava, Sandalmedis, Vanilė, Pralinė, Cinamonas, Kedras, Tikrasis pačiulis, Pačiuliai, Gintaras, Muskusas, Muskusas, Kašmyro mediena, Kašmeranas

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ten, kur praeina ji, laikas akimirkai sustoja. Ji spinduliuoja nenugalimu pasitikėjimu savimi, nes žino, kokia moteriška, seksuali ir žavinga yra. Paslaptimi, intriga ir jaudinančia elegancija užburianti Good Girl Carolina Herrera moteris užtikrintai eina per gyvenimą, o prabanga bei priklausomybę keliantis jos patrauklumas akimirksniu prikausto dėmesį.

Aštrūs, tačiau šilumos ir saldžių spalvų kupini Carolina Herrera Good Girl kvepalai moterims atspindi švelnaus moteriškumo kupiną prigimtį, elegantišką paprastumą ir romantiką. Šis drąsus, provokuojantis, tačiau harmoningas šviesių ir sodrios tamsos kupinų elementų mišinys sukurtas toms, kurios mėgaujasi geromis savybėmis, tačiau tuo pačiu dievina ir savo paslaptingą, nesuvaldomą asmenybės pusę.

Kiekviena aromato nata įkūnija savybes, kuriančias sudėtingą ir daugialypį moters vidinį pasaulį. Kvapnią kompoziciją pradeda pikantiško saldumo kupinas migdolų bei subtilios tamsos suteikiančių kavos pupelių derinys. Gaiva ir sultingumu šį nuodėmingai patrauklų duetą užlieja traškios citrinų ir bergamočių spalvos. Aromato širdį kuria nekaltais, tačiau jaudinančiai saldžiais prisilietimais viliojanti arabinių jazminaičių, kvapiųjų tuberozų bei apelsinų žiedų puokštė. Aptakias baltų gėlių žiedų natas sušvelnina vilkdalgio šaknų bei išraiškingųjų rožių pudriškumas. Carolina Herrera Good Girl kvepalai vainikuojami palaimingai viliojančiomis kvapiosiomis tongapupėmis ir jaukios tamsos bei paslaptingumo suteikiančia kakava. Šį duetą saldžiu palaimos šydu apgaubianti pralinė ir vanilė tirpsta muskuso, kašmerano, gintaro ir sandalmedžio šilumoje. Smulkintu cinamonu apiberti pačiuliai bei kedrai suteikia visoms šioms natoms dar daugiau gylio ir jausmingumo.

Good Girl kvepalai – gilus, moteriškai patrauklus ir seksualumu spinduliuojantis aromatas. Jis puikiai atspindi daugialypį savimi pasitikinčios, nuolatinių komplimentų jūroje besimaudančios ir dėmesį prikaustančios viliokės charakterį.

Aukštakulnio batelio formą atkartojantis kvepalų buteliukas žaižaruoja iš juodų ir tamsiai mėlynų atspalvių sukurta tamsa, kurią papildo auksinės detalės. Gundantis ir abejingų nepaliekantis flakonas traukia, žavi, įkūnija viliojimo meną, eleganciją ir prabangą.

Kvepalai Carolina Herrera Good Girl įtikina, kad blogai būti kartais yra net labai gera!

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Fragrance, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Coumarin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Benzoate, Ethylhexyl Saliclate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Limonen, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citral, Ci 60730 (Ext. Violet 2) Alcohol Of Vegatal Origin 80%.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

61 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Virgina country flag 2024-02-15

Labai ačiu .Prekių pristatymas labai geras. Džiaugiuosi kad dirba gera komanda. Gero darbo

Ramūnas country flag 2024-01-18

Nustebino.
Viskas vyko sklandžiai ir greitai. Prekė atitiko norus ir kokybę, o svarbiausia mažiausia kaina, palyginus su kitais pardavėjais.
Sėkmės taip ir toliau tenkinant pirkėjų užgaidas :-)

Sandra L. country flag 2023-12-19

Gavau per dvi dienas, užsakymas atėjo be problemų saugiai supakuota viskas. Kainos proto ribose, o kokybė aukščiausia!! Rekomenduoju :)

Dovydas Ž. country flag 2023-12-08

Labai greitas pristatymas.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Carolina Herrera Good Girl EDP kvepalai moterims

Carolina Herrera Good Girl EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui

Kvepalai Carolina Herrera Good Girl paprastai pristatomi per 1–3 d. d. Kadangi šie Carolina Herrera kvepalai siunčiami tiesiai iš Save24.lt sandėlių, galime užtikrinti sklandų ir operatyvų jų pristatymą visoje Lietuvoje.

Carolina Herrera Good Girl kaina kiekvienu atveju priklauso nuo individualių kliento poreikių. Kiek kainuos pasirinktas Good Girl kvepalų linijos aromatas, galite pasitikrinti užsukę į elektroninę parduotuvę Save24.lt. Pasirinkę dominančius Carolina Herrera kvepalus, jų koncentraciją ir kiekį, kurį norite įsigyti, iš karto matysite, kiek jie kainuos.