BDK Parfums La Decouverte Matieres rinkinys moterims ir vyrams (3 vnt. x 10 ml. EDP)

Nemokamas siuntimas BDK Parfums La Decouverte Matieres rinkinys moterims ir vyrams (3 vnt. x 10 ml. EDP) Padidinti

BDK Parfums La Decouverte Matieres rinkinys moterims ir vyrams (3 vnt. x 10 ml. EDP)

Prekės ID: 60329
Prekės ID: 60329

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

71,99 €

Prekės ID: 60329
Prekės ID: 60329

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Aromatiniai
Kūno sričiai Visam kūnui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Mėgaukitės nuostabiais aromatais viename rinkinyje su BDK Parfums La Decouverte Matieres.

BDK Parfums Tubereuse Imperiale gintaro aromatas moterims ir vyrams, kuriam bus sunku atsispirti. Gražiai susimaišęs, žvilgantis medienos gėlių kvapas, sustiprintas subtiliai dūminiais ir jausmingais vanilės, smilkalų ir balzamo atspalviais, BDK Parfums Tubereuse Imperiale yra lengva, elegantiška kompozicija su švelniu, bet nenugalimu žavesiu. Pradinėse natose susilieja ryškūs ožkarožių žiedų tonai su pikantiškomis Egipto pelargonijų ir švelnių rožinių pipirų užuominomis. Sodrus baltos ir geltonos spalvos gėlių akordai žydi aksomo gausa širdyje, sumaišydami jausmingą indišką tuberozą, jazminą ir ylang ylang su ramiu, žemišku, milteliniu vilkdalgiu. Pagrindinės natos šiltesnės, ilgai išliekančios ir magnetinės - jose susilieja šilkinis kašmyras ir prieskoniais pagardintas sandalmedis su smilkalais, pačiuliais, kiparisu ir Madagaskaro vanile, kad būtų sukurta harmoninga bazė, kuri išlieka ant odos visą dieną.

BDK Parfums Oud Abramad – tai intensyvūs rytietiški kvepalai vyrams ir moterims, kurių sudėtyje yra tik rytietiški ingredientai. Leiskitės į Vidurinius Rytus! Istorija pasakoja apie Abramado princą, gyvenantį už uždarų durų stebuklinguose rūmuose. Vakarais grindys vis dar pastebimai šiltos nuo dienos karščio. Panašu, kad kiemuose atsiveria vėsesnis vakaro oras. Dykumos tamsa slenka po sodus juosiančiais rūmų pasažais. Kažkas juda…  Audinio judėjimas girdimas labai švelniai, juda pelerina. Siluetas atsargiai ir lėtai slenka ramiais sodais. Gal tai Abramadas? Atsidaro sunkios durys, pasirodo šviesa. Tarpduryje stovi išdidi figūra, ant žemės šešėlis. Staiga jis dingsta…

BDK Parfums Creme de Cuir aromatas primena Indijos vasarą, kai baigiasi karštos dienos ir pradeda kristi saldus vakaro gaivumas.

Jausmingas eliksyras, pažymėtas baltais ir smėlio atspalviais, yra gryna šiuolaikinio jausmingumo reprezentacija. Kvepalai vystosi per monochromatinį Roko stilių, kur akordai šoka ratu vienas po kito. Šviežias mandarinų, rausvųjų pipirų ir ananasų mišinys suteikia krislelį įžūlumo, nepaklusnumo. Širdyje muskuso atspalviai, vanilės šiluma kuria viliojantį šleifą, vis stiprėjantį su drąsiu, geidulingos odos pasirodymu. 

Rinkinyje: 10 ml. EDP BDK Parfums Tubereuse Imperiale, 10 ml. EDP BDK Parfums Oud Abramad ir 10 ml. EDP BDK Parfums Creme de Cuir.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

BDK Parfums Tubereuse Imperiale: Alcohol Denat., Parfum ( Fragrance ), Aqua ( Water ), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, BHT, Limonene, Linatool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol. BDK Parfums Oud Abramad: Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Isoeugenol, Farnesol, BHT. BDK Parfums Creme de Cuir: Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alcool Benzylique, Citral, Citronellols, Coumarine, Acetyl Hexamethyl Tetralin, Aldehyde Perillique, Phantolid, Ci 15510, Ci 60730

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

BDK Parfums La Decouverte Matieres rinkinys moterims ir vyrams (3 vnt. x 10 ml. EDP)

BDK Parfums La Decouverte Matieres rinkinys moterims ir vyrams (3 vnt. x 10 ml. EDP)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui