Kvepalai moterims

puslapyje
Rodoma 9613 - 9648 iš 10206 dalykų
Rodoma 9613 - 9648 iš 10206 dalykų

Turbūt niekas kitas nesuteikia tiek žavesio moteriai, kaip jos asmenybę geriausiai atskleidžiantis ir papildantis aromatas. Ant kūno odos švelniai nugulę originalūs moteriški kvepalai kasdien leidžia jaustis pakylėtai ir geidžiamai, suteikia išskirtinio pasitikėjimo savimi, atspindi švelnios, moteriškos, tačiau tuo pačiu drąsios ir ryžtingos moters vidinį pasaulį. Ir iš tiesų: kartais užtenka vos vieno kvepalų purkštelėjimo, kad kūną lyg švelnus šydas apgaubtų įsimintinas, jusles pavergiantis ir dėmesį prikaustantis aromatas. Save24 kvepalai moterims – tai jausmingi, išraiškingi ir unikalūs aromatai. Iš daugiau nei 7000 skirtingų moteriškų kvapų sudarytas parduotuvės asortimentas atveria itin spalvingą ir kvapnų pasaulį, kuriame – ne tik įžymybių ar mados dizainerių sukurti moteriški kvepalai, pavyzdžiui, Ariana Grande kvepalai moterims ar Versace kvepalai moterims, tačiau ir įvairūs arabiški kvepalai bei išskirtinėmis kompozicijomis pasižymintys prabangūs kvepalai moterims, kurie svaigina ir kviečia į išskirtinių pojūčių oazę. Užsukite į elektroninę parduotuvę Save24.lt ir įsitikinkite, kad čia moteriški kvepalai pigiau nei kur nors kitur!

Kvepalai kiekvienos moters skoniui

Visi kvepalai moterims, kuriuos galite rasti virtualiose Save24.lt lentynose, stebina, vilioja ir svaigina išraiškingomis aromatinėmis kompozicijomis. Vieni kvepalai moterims pakeri laikui nepavaldžia klasika, kuri suteikia elegancijos bet kuriai šių dienų damai ir iš naujo perkuria rafinuoto subtilumo esmę. Kiti aromatai pasižymi sodriomis, giliomis ir tamsios šilumos kupinomis natomis, kurios papildo išskirtiniu pasitikėjimu savimi spinduliuojančios moters charakterį, o gurmaniški kvepalai moterims svaigina gundančiai patraukliais, viliones ir geismą sužadinančiais akordais. Kompanijos asortimente gausu ir įmantrių, nekasdieniškų, tačiau dėl to tik dar įdomesnių aromatų, kuriais apdovanoja nišiniai kvepalai moterims ar itin prabangūs kvepalai moterims. Moteriški kvepalai, visai kaip ir drabužiai, neretai derinami prie nuotaikos, aplinkos ar progos. Todėl kai kurie kvepalai moterims puikiai tinka saulėtą ir karštą vasaros dieną, o kiti aromatai visą savo grožį atskleidžia intymioje ar itin romantiškoje aplinkoje. Pavyzdžiui, subtilūs ir gaivūs kvepalai moterims puikiai tiks prie ilgos, vėjyje lengvai plazdančios suknelės, o sunkesni ir rafinuoti kvapai papildys vakarui ar išskirtinei puotai skirtą įvaizdį. Žinoma, kvepalų pasirinkimas priklauso ne tik nuo paros meto ar progos, bet ir nuo kiekvienos moters charakterio, jos asmeninio stiliaus ir pomėgių. Todėl tam, kad kiekviena rastų tai, kas tinka ir patinka būtent jai, nišiniai moteriški kvepalai, arabiški, itališki, prancūziški kvepalai moterims ar visi kiti Save24 kvepalai moterims yra tokie skirtingi, savitai žavūs ir prikaustantys dėmesį.

Kaip išrinkti moteriškus kvepalus jų nepauosčius?

Išsirinkti patinkančius ir Jūsų asmenybės neužgožiančius kvepalus, su kuriais jaustumėtės puikiai ir užtikrintai bet kurioje situacijoje, kartais tikrai gali būti gana keblu. Ypač tuo atveju, jei nusprendėte, kad pirkti kvepalus internetu daug patogiau ir praktiškiau. Ir išties: elektroninėje parduotuvėje Save24.lt įsigyti originalūs kvepalai moterims pasižymi itin aukšta kokybe, tačiau neretai būna gerokai pigesni nei kur kitur. Tam, kad iš plataus asortimento būtų pasirinkti patys tinkamiausi moteriški kvepalai, visuomet pravartu žinoti keletą gudrybių, kurios padės nepasimesti net ir tada, jei pažintį su kvepalų pasauliu dar tik pradedate. Iš pradžių, žinoma, galima pasidomėti, kokie populiariausi kvepalai moterims parduotuvių lentynose puikuojasi šiuo metu, arba peržiūrėti pasirinktą aromatų sąrašą, kuris neretai vadinamas TOP 10 kvepalai moterims ar panašiai. Tačiau tam, kad internetu įsigyti kvepalai moterims dovanotų Jums išskirtinį džiaugsmą kiekvieną kartą pasklidus jų aromatui, svarbu atkreipti dėmesį ne tik jų populiarumą, bet ir į tokius aspektus kaip kvepalų tipas, koncentracija ir asmeniniai Jūsų poreikiai. Jei skirsite laiko šiems niuansams apžvelgti, išsirinkti, kurie kvepalai moterims savo aromatu Jus džiugintų labiausiai, nebeatrodys taip sunku ir sudėtinga.

Skirtingoms moterims – skirtingi ir kvepalų tipai

Šiandien moteriškų kvepalų pasiūla tokia didelė, kad norint bent kiek susiaurinti paiešką svarbu atkreipti dėmesį į tai, kokio tipo kvepalai Jums patinka labiausiai. Mūsų elektroninės parduotuvės asortimente galima rasti įvairiausių tipų aromatų, kurie pavergia jusles, sužadina pojūčius ir su kiekvienu papurškimu kviečia iš naujo mėgautis įvairiausių tipų kvapais. Pavyzdžiui, toms, kurios mėgsta gaivius ir gyvybingus aromatus, rekomenduojama išbandyti citrusų tipo ar aromatinius kvepalus, o mėgstančioms saldžius ar kreminius kvapus, tikėtina, patiks vaisių, gėlių ar gurmaniškų kvapų grupei priskiriami kvepalai moterims. Medienos, rytietiški ar muskusiniai aromatai, kuriais taip pat pasižymi ne vieni parduotuvės asortimente esantys kvepalai moterims, žavi savo sausumu, jausmingumu, gilia šiluma ir tamsa, todėl atspindi prabangą, rafinuotumą ir juos pasirinkusios moters juslingumą. Virtualiose Save24.lt lentynose itin didelę dalį sudaro gėlių tipo kvapai, tačiau tarp mūsų ištikimų klientų populiarūs ir tarpinėms grupėms priskiriami aromatai, pavyzdžiui, gėlių ir vaisių ar rytietiški gėlių kvepalai. Galbūt kaip tik šie patys populiariausi moteriški kvepalai sužavės ir Jus? Spalvinga kvapų tipų įvairovė suteikia galimybę drąsiai eksperimentuoti ir rinktis, kurie kvepalai moterims galėtų tapti dalele Jūsų asmenybės.

Išskirtinių kvepalų paslaptis – juos sudarančios natos

Norint išsirinkti iš tiesų gerą ir asmeniškai Jums tinkantį aromatą, vertėtų žinoti ne tik mėgstamų kvapų tipą, bet ir tai, iš kokių konkrečių natų sudaryti kvepalai Jums patinka labiausiai. Kiekvieni kvepalai moterims kuriami derinant skirtingas, tačiau puikiai vienas kitą papildančias aromatines esencijas, kurių visuma dovanoja išskirtinę ir jaudinančią patirtį. Tuo, kad kasdien galėtume mėgautis nepaprastais aromatais, rūpinasi talentingi parfumeriai – žmonės, kurie nuolat atnaujina esamus kvepalus arba stebina naujais, netikėtais aromatinių natų deriniais. Todėl parfumerijos rinką šiandien sudaro ne tik gaivūs, saldūs ar gurmaniški aromatai, bet ir ryškesni, šilumos ir rafinuotos elegancijos kupini kvepalai moterims. O tam, kad atsiskleistų visas kvepalų žavesys, svarbus kiekvienas juos sudarantis elementas. Daugelis moteriškų kvepalų yra sudaryti iš viršutinių, vidurinių ir bazinių natų. Viršutinės natos paprastai būna ryškiausios ir pradeda skleistis nuo pat pirmos sekundės, kai tik kvepalai papurškiami. Vaisių, gėlių, citrusų, vandens, žalumos, prieskonių – tai kelios pagrindinės viršutinės kvepalų natos. Ir nors pirmas įspūdis svarbus, tačiau rinktis kvepalus remiantis tik viršutinėmis natomis būtų mažų mažiausiai klaidinga, nes po maždaug 10–30 minučių išryškėja vidurinės, o dar vėliau – ir bazinės natos, kurios paprastai yra sunkesnės, saldesnės ir jaučiamos ilgiausiai. Todėl galutinis sprendimas, ar kvepalai Jums patinka, turėtų būti priimamas tik tada, kai prasiskleidžia aromato pagrindą sudarančios natos. Žinoma, kai kvepalai moterims įsigyjami internetu, sulaukti, kol išryškės visos aromatinės natos, nepavyks, tačiau kiekvieni Save24 kvepalai turi detalų aprašymą, kuriame nurodytos konkretų kvapą sudarančios natos. Aiškus kvepalų pristatymas, kuriame nurodytos viršutinės, vidurinės bei kvapo pagrindą sudarančios natos, visuomet padės išsirinkti norimą aromatą lengvai ir paprastai. Tad nepriklausomai nuo to, ar įsigytas aromatas bus skirtas Jums, ar moteriški kvepalai perkami kaip dovana, atkreipti dėmesį į aromatines natas visuomet pravartu ir naudinga.

Kvepalų koncentracija – ne mažiau svarbi

Kiekviena norime, kad pasirinkti moteriški kvepalai ne tik gardžiai kvepėtų, bet ir kuo ilgiau džiugintų savo nuostabiu aromatu. Todėl renkantis, kurie kvepalai moterims geriausiai patenkintų Jūsų poreikius, svarbu atkreipti dėmesį ir į jų koncentraciją. Būtent kvapiųjų medžiagų kiekis kvepaluose nusako, kaip ilgai kvepės pasirinkti kvepalai. Ją žymi kiekvienų kvepalų pavadinime ar aprašyme nurodytos raidės: EDT, EDP, EDC arba PP. Ilgiausiai – iki 8 valandų ar dar ilgiau – išsilaiko PP (Pure Parfume) raidėmis pažymėti kvepalai moterims. Jų sudėtyje kvapiosios medžiagos sudaro 15–30 %. EDP (Eau de Parfum) raidėmis žymimuose kvepaluose kvapiųjų medžiagų kiekis paprastai siekia 10–20 %, todėl tokie aromatai išlieka iki 4–6 valandų. EDT (Eau de Toilette) kvepalai neretai vadinami tualetiniu vandeniu ir išlieka dar trumpiau. Silpniausiu ir greičiausiai išgaruojančiu aromatu pasižymi odekolonai, žymimi trumpiniu EDC (Eau de Cologne), kuriuose kvapiųjų medžiagų koncentracija yra minimali ir dažniausiai siekia 3–5 %, todėl kvapas išlieka vos porą valandų. Nišiniai kvepalai moterims, prancūziški kvepalai moterims ar kiti prabangūs kvepalai moterims dažnai pasižymi stipresne koncentracija nei, pavyzdžiui, masinei auditorijai skirti moteriški kvepalai ar lengvi populiariausi kvepalai moterims. Tad tuomet, kai kvepalai internetu įsigyjami jų net nepabandžius gyvai, prie aromato pavadinimo nurodyta kvapiųjų medžiagų koncentracija yra vienas iš būdų įvertinti, kiek ilgai pasirinktas aromatas džiugins mėgstamu aromatu. Žinoma, verta nepamiršti, kad kiekvieni kvepalai sudaryti iš komponentų, kurie su mūsų oda sąveikauja skirtingai, todėl ant vienų žmonių tie patys kvepalai gali išsilaikyti ilgiau nei ant kitų.

Save24 kvepalai moterims – tai kategorija, kuriose galima rasti daugybę skirtingų aromatų įvairiausiems skoniams. Tačiau tiek sau perkami kvepalai moterims, tiek ir kvepalai, kuriuos planuojate dovanoti mylimai mamai, draugei ar žmonai, turėtų būti pasirenkami atsakingai. Tik tuomet moteriški kvepalai taps ne tik puikiu pirkiniu už patrauklią kainą, bet ir leis mėgautis subtiliais, ryškiais ar itin elegantiškais kvapais, kurie padės iš naujo atskleisti kiekvienos dailiosios lyties atstovės asmenybę. Žavingos princesės, ryžtingos kovotojos ar išskirtiniu subtilumu ir elegancija pasižyminčios damos įvaizdį sukurti padėti gali tiek populiariausi kvepalai moterims, tiek ir retomis bei netikėtomis kompozicijomis žavintys nišiniai ar kiti prabangūs kvepalai moterims. Hugo Boss kvepalai moterims, Lacoste kvepalai, svajingi Ariana Grande kvepalai moterims ar bet kurie kiti moteriški kvepalai pigiau – tik virtualiose Save24.lt lentynose.

Tikra tiesa, kad ant Jūsų odos nugulę kvepalai moterims dažnai kvepia visiškai kitaip nei ant mamos, draugės ar kolegės. Moteriški kvepalai gali pakeisti savo aromatą dėl įvairių faktorių, pavyzdžiui, odos pH lygio, temperatūros, prakaito kvapo. Tai – žavingas išskirtinumas, kurį dovanoja bet kurie kvepalai moterims.

Norint išrinkti, kurie kvepalai moterims geriausiai tiktų konkrečiu atveju, visuomet pravartu žinoti, kokius kvapus mėgsta ta, kuriai planuojate dovanoti įsigytus kvepalus. Galbūt tai saldūs, vaisiais ir gėlėmis dvelkiantys aromatai? O gal sodrūs, gilūs ir jausmingi kvepalai moterims? Žinant, kokio tipo moteriški kvepalai labiausiai patinka Jūsų mylimajai, draugei ar giminaitei, ir peržiūrėjus kiekvienų kvepalų aprašyme pateiktas kvapų natas, itin asmenišką ir apgalvotą dovaną išsirinksite greitai bei lengvai.

Save24.lt asortimente atsiduria tiek populiariausi moteriški kvepalai, tiek ir prabangūs kvepalai moterims itin patraukliomis kainomis. Populiariausi kvepalai moterims – tai Ariana Grande, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Versace moteriški kvepalai. Tačiau virtualiose parduotuvės lentynose sudėta ir dar daugiau nei 400 skirtingų gamintojų aromatų, tarp kurių – daugelio klientų pamėgti Initio, Tiziana Terenzi, Xerjoff ar kitų prekinių ženklų sukurti prabangūs kvepalai moterims.