Versace Bright Crystal rinkinys moterims (90 ml. EDT + 5 ml. EDT + 100 ml. kūno losjonas + 100 ml. dušo gelis)

Nemokamas siuntimas Versace Bright Crystal rinkinys moterims (90 ml. EDT + 5 ml. EDT + 100 ml. kūno losjonas + 100 ml. dušo gelis) Padidinti

Versace Bright Crystal rinkinys moterims (90 ml. EDT + 5 ml. EDT + 100 ml. kūno losjonas + 100 ml. dušo gelis)

Prekės ID: 47029
Prekės ID: 47029

83,49 €

Prekės ID: 47029
Prekės ID: 47029

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Moterims
Koncentracija EDT
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, puoselėja, valymui, asmens higienai, minkštinanti, švelnininimui
Produkto tipas Kvepalai, Losjonas, Kūno losjonas, Dušo gelis
Kvapo tipas Gėlių - Vaisiniai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Kvapusis citrinmedis (Yuzu), Granatas, Vandens natos
Vidurinės natos Lotosas, Magnolija, Bijūnas
Žemutinės natos Muskusas, Raudonmedis, Gintaras
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Euroitalia SRL (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Versace Bright Crystal kvepalai - tai aromatas energingai, stipriai ir savimi pasitikinčiai moteriai, kuri nepamiršo savo moteriškumo, žavesio ir grožio. Aromatui apibrėžti puikiai tinka žodžiai – spindintis kristalas, būtent toks ir yra šio sėkmingo Versace aromato pavadinimas. 

Kvapas pirmiausia atsiveria šviežiais granatais, sultingais svarainiais ir gaiviu vandenyno šalčiu, vėliau skleidžiasi saldi ir gundanti lotoso žiedų, magnolijų ir karališkų bijūnų puokštė. Gaivų ir svaigų gėlių bei vaisių kokteilį paįvairina sunkesnės, tačiau ne mažiau subtilios šiltos ir sodrios gintaro, medienos bei viliojančios muskuso natos.

Versace Bright Crystal dušo gelis gali būti naudojamas kaip atskira asmens higienos priemonė arba, jei norisi intensyvesnio ir ilgiau išliekančio aromato – prieš naudojant Bright Crystal kvepalus ar kitus to paties kvapo produktus. 

Versace Bright Crystal kūno losjonas rūpestingai puoselėja odą bei suteikia jai malonų, mėgstamų kvepalų aromatą primenantį kvapą. Lengva produkto tekstūra užtikrina lengvą naudojimą, nes greitai susigeria ir nepalieka riebios plėvelės ant kūno odos, o sudėtyje esantys komponentai drėkina, švelnina odą ir saugo ją nuo išsausėjimo ar elastingumo praradimo. Išskirtiniu Versace Bright Crystal kvepalų aromatu dvelkiantis produktas užlieja kūną gaivinančiu, šviežio saldumo ir lengvumo kupinu kvapu, kuris suteikia malonių pojūčių kiekvieno naudojimo metu, sužadina jusles ir išlieka visą dieną. Tai puiki priemonė moterims, kurios ne tik rūpinasi savo kūno oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau.

Rinkinyje: 

90 ml. Versace Bright Crystal EDT

5 ml. Versace Bright Crystal EDT

100 ml. to paties kvapo kūno losjonas

100 ml. to paties kvapo dušo gelis.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. 

Kaip naudoti:

Kūno losjonas - tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Dušo želė - nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

SG: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Peg-150 Distearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cocamide Dea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Ci 17200, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde. BL: Aqua (Water), Ethylhexyl Stearate, Parfum (Fragrance), Cyclopentasiloxane, Polysorbate 20, Dimethicone, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, Peg-12 Dimethicone, Polysorbate 80, Triethanolamine, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Caprylyl Glycol, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional. EDT: Alcohol Denat., SD Alcohol 39-C, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, CI 17200/Red 33, CI 15985/Yellow 6.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kūno losjonas - tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo. Dušo želė - nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Kvepalai
Dušo gelis
Kūno losjonas

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Versace Bright Crystal rinkinys moterims (90 ml. EDT + 5 ml. EDT + 100 ml. kūno losjonas + 100 ml. dušo gelis)

Versace Bright Crystal rinkinys moterims (90 ml. EDT + 5 ml. EDT + 100 ml. kūno losjonas + 100 ml. dušo gelis)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui