Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum kvepalai moterims ir vyrams

Nemokamas siuntimas Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum kvepalai moterims ir vyrams Padidinti

Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum kvepalai moterims ir vyrams

Prekės ID: 21638
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 17
Prekės ID: 21638
Pirkėjų atsiliepimai: 17

149,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 21638
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 17
Prekės ID: 21638
Pirkėjų atsiliepimai: 17

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Koncentracija PP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Medienos – Aromatiniai, Medienos – Aromatiniai
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Kanapė, Žaliosios natos, Žaluma
Vidurinės natos Sakai, Medienos natos, Mediena, Tabakas, Kava
Žemutinės natos Smilkalai, Agarmedis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Šiurkštaus glotnumo ir saldaus dūmiško charakterio kupini prisilietimai. Intensyvus, gilus ir paslaptingas miškų prieglobstis. Sodrus bei jaudinantis rūkas, kuris pabrėžia šiltą aromato tamsą. Kiekvieną kūno linkį ji apgaubia lyg jaudinanti palaima, iš kurios gniaužtų nesinori išsilaisvinti. Tokia emocijų puokštė – tai ypatinga dovana, kuria dalijasi Nasomatto Black Afgano kvepalai.

Išskirtine paslapties ir tamsos aura užliejantis aromatas kviečia išlaisvinti unikalų savo charakterį. Tai provokuojantis ir priklausomybę keliantis kvapas, skirtas savo standartus kuriantiems žmonėms. Todėl kiekvienas Nasomatto Black Afgano aromato dvelksmas leidžia pajusti atšiaurią, tačiau savitai viliojančią asmenybės gelmę.

Kvapas pradedamas tamsios bei gilios miškų žalumos akordais, supintais iš dūmiškai saldžių kanapių bei žaliųjų natų derinio. Šiuos išraiškingus atspalvius Black Afgano kvapo širdyje meistriškai apgaubia pasklidęs sakų bei medienos natų sodrumas. O šildančią ir dulkėtą jų atmosferą papildo solidūs tabako atodūsiai bei subtilios, tamsios kavos natos. Šių svaiginančių ir paslaptingų natų šviesoje suspindi didingasis agarmedis, kurio gylį išlaisvina intensyvus smilkalų minkštumas.

Sodrus, solidus ir išskirtinis Nasomatto Black Afgano aromatas atspindi ekspresyvios ir vidine stiprybe pasižyminčios asmenybės požiūrį į pasaulį. Jame slypi žemiška mediena, patraukli kanapių kokybė bei tirštame dūmų debesyje paskęsti kviečiantys akordai. Šis įtraukiantis derinys subtiliai laviruoja tarp dangiškos palaimos ir slogios, paslapties pritvinkusios tamsos. Nepamirštami pojūčiai su kiekvienu Black Afgano aromato prisilietimu tik stiprėja ir kviečia atsiduoti dulkėtai bei gilaus aštrumo kupinai prabangai.

Nasomatto Black Afgano kvepalai pakeri savo sodriais ir aštriais akordais, kurie teikia dūmiško gylio ir rafinuotos, tačiau tamsios brandos pojūtį. Paslaptis, išryškėjanti šio aromatingo šedevro esybėje, kviečia leistis į netikėtos šilumos, saldžios mistikos ir klasiškos elegancijos gelmes.

Tamsi, sumedėjusi ir dervinga kvapo nuotaika suteikia šį kvapą pasirinkusiam žmogui išskirtinumo. O tiršta dūmų uždanga sustiprina prigimtinį rafinuotos ir paslaptingos asmenybės žavesį. Intensyvus, galingas ir miglotas Black Afgano aromato profilis atskleidžia tai, kas slypi kiekvieno unikalaus žmogaus viduje.

Tiek autentiška aromato kokybė, tiek ir patraukli kvepalų Black Afgano kaina skatina iš naujo atrasti tai, kas geba suteikti unikalių patirčių.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl, Cinnamal, Benzyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Linalool, BHT, Ethyl Hexyl, Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethyl Hexyl Salicylate, CI 19140, CI 14700, CI 42090. 80% vol. Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

17 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Denis K. country flag 2022-08-10

Aromatas, kuris kai kuriuos varo iš proto, kažkas nesupranta. vienu žodžiu Nasomatto!!!

  • 3 iš 3 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Rasa V. country flag 2021-09-17

Liuks...puikiai dirbat😄

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Viktor P. country flag 2021-08-18

аромат стойкий, но не на каждый день больше вечерний, на выход. Но перед покупкой обязательно нужно послушать, не сем запах горелого гашиша может понравиться

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Viktor country flag 2021-08-18

аромат стойкий, но не на каждый день больше вечерний, на выход. Но перед покупкой обязательно нужно послушать, не сем запах горелого гашиша может понравиться

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum kvepalai moterims ir vyrams

Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum kvepalai moterims ir vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui

Iš elektroninės parduotuvės Save24.lt užsakyti Nasomatto Black Afgano kvepalai pristatomi per 1–3 darbo dienas nuo tada, kai gaunamas apmokėjimas už pasirinktus kvepalus.

Nasomatto Black Afgano kvepalų koncentracija – Extrait de Parfum, kitaip tariant, tikri kvepalai. Todėl Black Afgano pasižymi ne tik sodriu, bet ir ilgai išliekančiu aromatu. Žinoma, su kiekvieno kūno oda kvepalai reaguoja skirtingai, tad ant kai kurių žmonių kvapas gali būti jaučiamas 6–8 valandas, tačiau kiti gali juo mėgautis 12 valandų ar net dar ilgiau.