Marc Jacobs Daisy rinkinys moterims (100 ml. EDT + 75 ml. kūno losjonas)

Nemokamas siuntimas Marc Jacobs Daisy rinkinys moterims (100 ml. EDT + 75 ml. kūno losjonas) Padidinti

Marc Jacobs Daisy rinkinys moterims (100 ml. EDT + 75 ml. kūno losjonas)

Prekės ID: 16939
Prekės ID: 16939

73,99 €

Prekės ID: 16939
Prekės ID: 16939

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Moterims
Koncentracija EDT
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Puoselėja, drėkinimui, minkštinanti, švelnininimui, ilgai išliekantis
Produkto tipas Kūno losjonas, Kvepalai
Kvapo tipas Gėlių – Medienos (Muskusiniai)
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Našlaitė (Violet), Greipfrutas, Braškė
Vidurinės natos Našlaitė (Violet), Gardenija, Jazminas
Žemutinės natos Muskusas, Balta mediena, Vanilė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Marc Jacobs Daisy kvepalai moterims kviečia pasivaikščioti po švelnių gėlių nuklotą ir švytinčių saulės spindulių išglamonėtą pievą. Šis jaunatviškas, džiaugsmingas ir kasdienybei lengvos elegancijos suteikiantis kvapas įkūnija švelnios bei ypatingu žavesio pasižyminčios moters paveikslą. Daisy Marc Jacobs moteris žengia per gyvenimą gracingai, lengvai ir nerūpestingai, o jos skleidžiama ramybė bei šviesa pakeri visus esančius aplink.

Aromatas pradedamas gyvybingomis ir saldžiomis vaisių natomis, supintomis iš intensyvaus braškių ir sultingų greipfrutų dvelksmo. Šio ryškaus ir žaižaruojančio derinio šviesoje pajuntamos švelnios, tyro oro gurkšnį primenančios našlaičių lapų natos. Daisy Marc Jacobs kvapo širdyje pražydusios gardenijos, jazminai ir našlaitės nejučia apsupa pojūčius saldžiais ir lengvais prisilietimais. Aromatingais žiedais nusagstytas šydas pamažu veda į jausmingos šilumos ir švelnumo kupiną palaimą. Joje plevenančios muskuso natos persipina su pagauliais medienos akordais ir lašeliu vanilės tam, kad suteiktų jaukumo, elegancijos ir ramybės kiekvienai įsimintinai gyvenimo akimirkai.

Marc Jacobs Daisy kvepalai primena švelnų ir nepaprastai svaiginantį vasaros vėją, kurio dvelksme susipina vaisių, gėlių bei medienos akordai. Tai kvapas, kuris įkūnija laimę, pozityvumą ir kiekvieną dieną pripildo šviesos, lengvumo bei tyro džiaugsmo.

Kvepalai Daisy slypi žaismingame buteliuke, kurio dangtelį puošia retro stiliaus ramunėlės.

Kvapusis kūno losjonas ne tik puoselėja kūno odą, bet ir suteikia jai malonų kvapą. Tai puiki priemonė moterims, kurios ne tik rūpinasi savo kūno oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau. Priemonė minkština ir drėkina odą su tų pačių kvepalų aromatu. Losjono, turinčio tas pačias aromatines savybes kaip ir kvepalai, naudojimas padės sustiprinti kvapą ir padidinti patvarumą, išvengiant skirtingų aromatų maišymosi, kurie gali pakeisti kvepalų skonį.


Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Rinkinyje: Marc Jacobs Daisy 100 ml. EDT tualetinis vanduo to paties kvapo kūno losjonas 75 ml.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

EDT: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDECOPOLYMER, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZOPHENONE-3, BENZYL BENZOATE, BHT, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS,HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, METHYL 2-OCTYNOATE, FD&C YELLOW N5 (CI 19140), FD&CYELLOW N6 (CI 15985)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai
Kūno losjonas

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

Marc Jacobs Daisy rinkinys moterims (100 ml. EDT + 75 ml. kūno losjonas)

Marc Jacobs Daisy rinkinys moterims (100 ml. EDT + 75 ml. kūno losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui