Lancome miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 7,5 ml. EDP + 4 ml. EDP)

Nemokamas siuntimas Lancome miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 7,5 ml. EDP + 4 ml. EDP) Padidinti

Lancome miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 7,5 ml. EDP + 4 ml. EDP)

Prekės ID: 42157
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 42157
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

57,99 €

Prekės ID: 42157
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 42157
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Produkto tipas Kvepalai
Kūno sričiai Visam kūnui
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje: Lancome Hypnose 5 ml. EDP, Tresor 7,5 ml. EDP, La Vie Est Belle 4 ml. EDP, Miracle 5 ml. EDP, Tresor In Love 5 ml. 

Lancome Hypnose - saulėtas, gurmaniškų medienos ir rytietiškų prieskonių kvapo prisotintas aromatas. Šie kvepalai, lyg jų aromato kompozicijoje karaliaujanti pasiflora, yra kupini aistros, švelnumo ir subtilaus moteriškumo. Tai be galo elegantiškas, įsimintinas, tiesiog nepamirštamas aromatas! Išskirtinio dizaino flakonas įkvėptas moters silueto, o kvepalų spalva hipnotizuoja kaip skaisčiai mėlynos moters akys. Aromatas pirmiausia prapliumpa ryškiu, be galo moterišku ir gundančiu pasiflorų aromatu, kuris pamažu nykdamas užleidžia vietą jausmingai ir jaudinančiai jazminų ir baltų gardenijų aromato gelmei. Saldi, kreminė vanilė patekusi ant odos paskleidžia geidulingą aromatą, kurį paįvairina drėgnas, balzaminis vetiverijų šaknų brizas.

Lancome Tresor - tai tikras parfumerijos pasaulio lobis (pranc. tresor – lobis). Tai vieni populiariausių ir perkamiausių kvepalų pasaulyje. Parfumerijos pasaulio olimpe Lancome „Tresor“ įsitaisęs jau 24 metus! Tai klasikinis, be galo moteriškas aromatas alsuojantis prabanga. „Tresor“ moteris – elegantiška, švelni ir geidžiama! Aromatas alsuoja vaisių saldumu ir gaiva, kurią papildo svaigūs alyvų, abrikosų žiedų, pakalnučių, vilkdalgių ir rožių aromatas. Sodrios šilumos suteikia vanilė, muskusas ir švelnus bei sultingas persikas. Tai aromatas tikroms gurmanėms!

Lancome La vie est belle – gyvenimas yra gražus, – teigia naujieji „Lancome“ kvepalai. Šis aromatas atspindi optimistišką gyvenimo filosofiją. Reikia judėti į priekį, kurti savo laimę. Gyvenimas yra nuostabus, ir aš darysiu viską, kad taip būtų ir toliau. „La vie est belle“ – tai pasirinkimo džiaugsmas. Tai noras savo gyvenimą pripildyti grožio ir harmonijos. Šis aromatas sklidinas džiaugsmo, geros nuotaikos, šypsenų ir laimės. Saldus ir elegantiškas aromatas prasiveržia žaižaruojančiais juodaisiais serbentais ir saldžia kriauše, kuri įkrenta į prašmatnią vilkdalgių, apelsinų žiedų ir jazminų jūrą. Sodrumo ir prašmatnumo suteikia šilta vanilė sumaišyta su šokoladinių saldainių ir pačiulo duetu.

Lancome Miracle - Energija ir nušvitimas – du žodžiai, kurie puikiai apibūdina šį įkvepiantį aromatą. Kiekviena diena, minutė, sekundė – lyg stebuklas, kupinas dar nepatirtų potyrių ir neribotų galimybių. Kiekviena diena – lyg galimybė kasdien viską pradėti iš naujo. Kiekviena diena – lyg stebuklas, kaip ir šie, saulėti, trykštantys energija ir pozityvumu, kvepalai. Lancome Miracle kvepalai – modernūs, turintys šiek tiek rytietiško dvelksmo ir švelnių vaisinių natų. Nuotaikingas aromatas pražysta spalvingu frezijų ir egzotiškųjų ličių aromatu, kuris panardina į aromato gelmes, iš kurių trykšta jausmingas magnolijų, jazminų, imbierų, ambros ir muskuso kokteilis. Lancome Miracle – lakoniškame flakone glūdintis rožinis stebuklas.

Lancome Tresor In Love - jaunystė, flirtas ir nesibaigianti romantika. Šie žodžiai puikiai apibūdina spontanišką „Tresor In Love aromatą“. Lancome „Tresor In Love“ – gaivesnis ir lengvesnis už pirmtaką „Tresor“. Šis aromatas skirtas jaunai, žaviai ir spontaniškai moteriai, kuri tiki meile ir moka džiaugtis gyvenimu. Lancome „Tresor In Love“ aromatas – lyg šilko švelnumo rožė, perteikianti tikrąjį moteriškumą ir grožį.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Simona G. country flag 2022-01-13

Prekė originalioje pakuotėje, šiek tiek ilgokai keliavo, bet dėl prekės nenusivilta :) žmogus, kuriam dovanota irgi liko laimingas :)

Ingrida M. country flag 2021-03-19

Pakuotė tvarkinga, dovanai tinkama. Prekė gauta laiku. Viskas puiku, ačiū.

Natalija country flag 2021-03-16

Puikus mini rinkinys! Ačiū už greitą pristatymą!

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Lancome miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 7,5 ml. EDP + 4 ml. EDP)

Lancome miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 7,5 ml. EDP + 4 ml. EDP)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui