Jean Paul Gaultier Scandal rinkinys moterims (50 ml. EDP + 75 ml. kūno losjonas)

Nemokamas siuntimas Jean Paul Gaultier Scandal rinkinys moterims (50 ml. EDP + 75 ml. kūno losjonas) Padidinti

Jean Paul Gaultier Scandal rinkinys moterims (50 ml. EDP + 75 ml. kūno losjonas)

Prekės ID: 26974
Prekės ID: 26974

79,99 €

Prekės ID: 26974
Prekės ID: 26974

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Drėkinimui, puoselėja
Produkto tipas Kūno losjonas, Kvepalai
Kvapo tipas Šipro – Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Raudonasis apelsinas, Mandarinas
Vidurinės natos Gardenija, Medus, Jazminas, Apelsinų žiedai, Persikas
Žemutinės natos Pačiuliai, Tikrasis pačiulis, Saldymedis, Karamelė, Bičių vaškas
Atsakingas asmuo Antonio Puig (Ispanija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Jean Paul Gaultier Scandal kvepalai moterims įkūnija ryžtingą, seksualią ir jaudinančia Paryžiaus prabanga spinduliuojančią viliokę. Dienos metu ši moteris yra solidi, tvirta ir elegantiška, tačiau sutemus tampa azartiška bei fatališka nakties karaliene. Galingi, modernūs ir bet kokius stereotipus laužantys kvepalai Scandal kviečia drąsiai tyrinėti pasaulį ir mėgautis visais jo teikiamais malonumais.

Aromatas atsiveria gaivinančiu sultingai saldžių tikrųjų apelsinų ir kvapiųjų mandarinų duetu. Šis išraiškingas dvelksmas palydi pojūčius į nepamirštamą kvapo širdį, kurioje Jean Paul Gaultier Scandal kvepalai atskleidžia savo jaudinantį grožį. Viliojančiame medaus glėbyje skendinčių gardenijų, jazminų ir apelsinų žiedų dvelksmas suteikia saldžioms aromato natoms savitos elegancijos ir žemiškumo. O prie žavingos gėlių melodijos prisišlieję persikai suteikia dar daugiau minkštų ir svaiginančių spalvų. Aromato kompoziciją galiausiai vainikuoja prislopintos pačiulių natos, kurių žemiškumą papildo bičių vaško, gurmaniškos karamelės bei saldymedžio spalvos.

Laviruojantis tarp pikantiško seksualumo ir jausmingos elegancijos, šis Jean Paul Gaultier aromatas siūlo visiškai netikėtą, tačiau jaudinančiai patrauklią moteriškumo sampratą. Scandal kvepalai, užliejantys pojūčius kerinčiai saldžiais, kremiškais ir sodraus jaukumo suteikiančiais akordais, kviečia į provokuojantį, dinamišką ir priklausomybę keliantį malonumą.

Kvapusis kūno losjonas ne tik puoselėja kūno odą, bet ir suteikia jai malonų kvapą. Tai puiki priemonė moterims, kurios ne tik rūpinasi savo kūno oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau. Priemonė minkština ir drėkina odą su tų pačių kvepalų aromatu. Losjono, turinčio tas pačias aromatines savybes kaip ir kvepalai, naudojimas padės sustiprinti kvapą ir padidinti patvarumą, išvengiant skirtingų aromatų maišymosi, kurie gali pakeisti kvepalų skonį.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Rinkinyje yra:

Jean Paul Gaultier Scandal 50 ml. EDP kvepalai moterims

ir to paties kvapo kūno losjonas 75 ml.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

EDP: ALCOHOL DENAT.,PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5). ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 78% VOL.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kūno losjoną tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai
Kūno losjonas

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Jean Paul Gaultier Scandal rinkinys moterims (50 ml. EDP + 75 ml. kūno losjonas)

Jean Paul Gaultier Scandal rinkinys moterims (50 ml. EDP + 75 ml. kūno losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui