Chopard Black Incense Malaki EDP kvepalai moterims ir vyrams

Nemokamas siuntimas Chopard Black Incense Malaki EDP kvepalai moterims ir vyrams Padidinti

Chopard Black Incense Malaki EDP kvepalai moterims ir vyrams

Prekės ID: 47518
 3.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47518
 3.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2

61,99 €

Prekės ID: 47518
 3.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 47518
 3.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 80 ml.
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Benzoinė derva, Oda, Dūmai, Mediena, Prieskonių natos, Agarmedis, Ladanas

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atraskite kvapą, kuris netelpa į dėžutę, o išryškina jūsų individualumą. Chopard Black Incense Malaki parfumuotas vanduo yra tinkamas pasirinkimas, kai norite parodyti savo unikalumą.

Šis galingas aromatas derina medienos, aštraus ir miltelių pavidalo dekadentišką ir egzotišką aromatą, kuris tikrai patrauks to smalsaus stebėtojo dėmesį kitame baro gale. Šilkinių dervų, sodrios odos ir įvairių stiprių prieskonių natos suteikia kvapui gilią, tamsią atmosferą, kuri sukuria aplink jus paslaptį, kuri tik laukia, kol bus išspręsta. Prie jų pridedami daugelio skirtingos medienos elementai, įskaitant svaiginamąjį agarmedžio kvapą, o po juo paslėptas tik lengvai saldaus ladano skonis. Galiausiai subtilus dūmų prisilietimas prie pagrindo įkvepia atmosferą gundančiu rūku, kurio negalima nepaisyti.

Chopard Black Incense Malaki - aštrus medienos ir odos kvapas tiems, kurie nebijo išsiskirti, kuris tinka tiek kasdieniniam dėvėjimui, tiek ypatingoms progoms. 

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat. / S.D. Alcohol 39C., Parfum / Fragrance, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Citral, Isoeugenol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

2 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Viktors I. country flag 2022-12-02

Oudinis, sumedėjęs, aštrus, atkaklus. Netinka kiekvienam vyrui. Statusas nuo 45+

  • 1 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Sergejs M. country flag 2021-08-04

Black Incense Malaki (Royal Black Incense) 2020 m. tapo vertu „Chopard“ juvelyrikos namų „Malaki“ linijos, kurią dabar sudaro penki kvepalai, papildymu. Atsidaro sodriu, šiek tiek aštroku dūminiu degančių smilkalų akordu pačioje pradžioje, po trumpos akimirkos kvapas tampa švelnesnis ir draugiškesnis, tačiau po kurio laiko vėl priauga svorio. Prieskonių, odos ir olibano (smilkalų medžio, kurio sakai vadinami smilkalais), vetiverijos (piramidėje nedeklaruota) ir oud natos susilieja į vieną akordą.
Pastarasis, švarus (be gyvuliškų aspektų), savo švelnumu suteikia bendram skambesiui taurumo ir grakštumo, tačiau smilkalai ir oda išlieka pagrindinėmis vyraujančiomis natomis, kurios pasireiškia beveik visą kvapo gyvavimo laiką. Tačiau negalima teigti, kad kvepalai yra tik smilkalai ar oda. Kad būtų lengviau suprantama, Royal Black Incense skirčiau kaip juodą odinę striukę, stipriai fumiguotą smilkalais. Kvepalai sausi, sodrūs, tamsūs, taurūs, vyriški. Saldumas jame yra minimalus ir vos juntamas, todėl moters nešiojančios šį aromatą neįsivaizduoju.
Nepavadinčiau jų išskirtiniais kvepalais, prabangūs ir tikrai nebanalūs, o juvelyrikos prekės ženklui puiku! Už tai kvapas nusipelno solidaus 4 (atsižvelgiant į mano kritišką požiūrį ir lepinimą, tai praktiškai „5“). Kaina net ir čia yra šiek tiek aukšta, bet manau, kad greitai nukris iki priimtino lygio. Be pabandymo, ypač pradedantiesiems kvepalų mėgėjams, nepatarčiau įsigyti! Kvepalai išsilaiko daugiau nei 8 valandas, šleifas- vidutinis. Nešioti priimtinas metų laikas- ruduo, per karščius gali uždusti, šaltyje aromatas bus suspaustas ir neatsiskleis visa savo šlove!

  • 14 iš 14 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Chopard Black Incense Malaki EDP kvepalai moterims ir vyrams

Chopard Black Incense Malaki EDP kvepalai moterims ir vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui