Ariana Grande Ari EDP kvepalai moterims

Ariana Grande Ari EDP kvepalai moterims Padidinti

Ariana Grande Ari EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 36704
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 75
Prekės ID: 36704
Pirkėjų atsiliepimai: 75

29,99 €

Prekės ID: 36704
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 75
Prekės ID: 36704
Pirkėjų atsiliepimai: 75

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 50 ml., 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Vaisiniai, Gėlių – Gurmaniški, Vaisiniai, Gėlių – Gurmaniški
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Kriaušė, Greipfrutas, Avietė
Vidurinės natos Pakalnutė, Rožė, Vanilinė orchidėja
Žemutinės natos Muskusas, Muskusas, Zefyrai, Medienos natos

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ariana Grande kvepalai pasižymi unikaliais aromatais, kurie išsiskiria kerinčiu stiliaus pojūčiu ir subtilia estetikos bei gyvybingos dinamikos derme. Kiekvienų moterims skirtų kvepalų aromatas, kaip ir pati Ariana, spinduliuoja neblėstančią energiją, o kvapnios kompozicijos jaudina jusles maloniais prisilietimais bei užlieja saldžiomis, gyvybingomis ir susižavėjimą keliančiomis natomis.

Ariana Grande Ari kvepalai moterims –moteriškas, saldus ir žaismingai seksualus aromatas. Tai pirmieji Ariana Grande kvepalai, todėl juose sudėta tai, kad įkūnija išskirtinį atlikėjos charakterį bei savitą jos stilių. Šis aromatas atspindi jos individualumą ir asmeninius išgyvenimus, kuriais Ariana drąsiai dalijasi su savo gerbėjais.

Ariana Grande Ari kvepalai – tai viliojančiai patraukli, jaukumu ir žaismingumu užliejanti sultingų vaisių, išskirtinio saldumo bei išraiškingų gėlių akordų pripildyta fiesta, kurioje skleidžiasi jaunatviško moteriškumo kerai, maloniai viliojantys, kviečiantys ten, kur jauku, malonu ir gera.

Kvapni kompozicija atsiveria maloniai saldžių ir tuo pačiu gaivių vaisių dvelksmu, kuriame sultingos aviečių natos valiūkiškai mainosi su traškiais, visu savo grožiu atsiskleidžiančiais kriaušių niuansais, o jų kvapnų žaismą palydi aštraus gaivumo suteikiantys greipfrutų akordai. Ariana Grande Ari širdies natas švelnaus ir gėliško moteriškumo šydu užlieja svajingų gėlių puokštė, sukurta iš švelnių pakalnučių, prabangos suteikiančių rožių bei svaiginančių orchidėjų natų. Galiausiai pasigirsta kvapo pagrindą kuriantys akordai, sudaryti iš kvapnių, cukraus saldumu dvelkiančių zefyrų, jausmingojo muskuso bei šilumos suteikiančių medienos natų derinio.

Ari kvepalai – minkštas, jaunatviškas ir energingas aromatas, skirtas žavingai, dinamiškai, tačiau švelniai moteriai. Saldus, tačiau pakankamai lengvas kvapas puikiai tinka tiek dienos metu, tiek vakare.

Ariana Grande Ari kvepalų pakuotė – koketiška ir žaisminga, kaip ir pats aromatas. Briaunoto stiklo buteliukas yra švelniai rausvas, o viršuje pritvirtintas minkštas ir pūkuotas bumbuliukas suteikia mergaitiško puošnumo ir netikėtumo.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water (Aqua/Eau), Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Alcohol, Hydroxycitronellal, Hydraxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Umonene, linalool, Citronellol, Coumorin, Citro I, Geraniol, Citric Acid, Triethanolamine, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, BHT, Dilauryl Thiodipropionate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Red 4 (Cl14700),- Ext.Violet 2 (Cl60730), Yellow 5 (Cl19140)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

75 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Laura Š. country flag 2024-03-27

Labai patiko kvapas mano dukrytei, Arianos gerbėjai!!! O ir man pačiai patinka saldūs kvapai 😊 pristatymas žaibiškas!!! 👌👌👌

Ieva country flag 2024-01-29

Puikus kvapas! Perku jau ne pirmą kartą 💝

Marius country flag 2024-01-26

Labai patiko draugei, pirkta gimimo dienos proga ! 10/10

Violeta A. country flag 2023-12-21

Puikus aptarnavimas ir dukra labai patenkinta kvepaliukais

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Ariana Grande Ari EDP kvepalai moterims

Ariana Grande Ari EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui