Kremai nuo raukšlių

puslapyje
Rodoma 181 - 216 iš 558 dalykų
Rodoma 181 - 216 iš 558 dalykų

Raukšlės – vienas iš pirmųjų odos senėjimo požymių. Jos atsiranda tada, kai odos struktūra pradeda pamažu silpnėti, sulėtėja kolageno gamyba ir kiti odos stangrumą bei elastingumą užtikrinantys procesai. Viena iš priemonių, padedančių efektyviai kovoti su odos senėjimu, yra veido kremas nuo raukšlių. Virtualiose Save24.lt prekių lentynose Jūsų jau laukia geriausi veido kremai nuo raukšlių, kurie leis džiaugtis sudrėkinta, atgaivinta ir stangrumą atgavusia oda. Belieka tik išsirinkti, kuris veido kremas geriausiai tinka Jums. O kad apsispręsti būtų paprasčiau, žemiau pateikiami populiariausi kremai nuo raukšlių.

Veido kremai su antioksidantais

Antioksidantai – tai vitaminai, mineralai ir kitos medžiagos, kurios neutralizuoja oksidacijos metu susidarančius ir odą struktūrą pažeidžiančius laisvuosius radikalus. Todėl veido kremas su antioksidantais palaiko ir atkuria optimalią odos būklę, lėtina jos senėjimo procesus ir saugo nuo raukšlių susidarymo. Antioksidacinėmis savybėmis pasižymi veido kremai su vitaminu C, veido kremai su kofermentu Q10, taip pat veido kremai, kuriuose yra vynuogių sėklų, žaliosios ar baltosios arbatos ekstraktų.

Veido kremai su retinoliu

Veido kremai nuo raukšlių dažnai būna papildyti retinoliu, dar žinomu kaip vitaminas A. Kremai su retinoliu efektyviai atstato odos būklę ir skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, todėl padeda kovojant su raukšlėmis, skaistina odą, suteikia jai elastingumo. Veido kremas su retinoliu atkuria papilkėjusią, suglebusią ir stangrumą praradusią veido odą, suteikia jai jaunatviško glotnumo ir skaistumo. Tiesa, retinolio kremas sumažina odos atsparumą saulės skleidžiamiems UV spinduliams, todėl geriausia jį naudoti kaip naktinį veido kremą.

Veido kremai su hialurono rūgštimi

Veido kremas nuo raukšlių su hialuronu veiksmingai drėkina ir saugo viršutinį odos sluoksnį nuo išsausėjimo. Naudojant kremą reguliariai, oda tampa stangresnė, elastingesnė, o raukšlės – mažiau matomos, todėl veidas įgauna sveiką ir gyvybingą išvaizdą. Save24.lt suteikia galimybę išsirinkti labiausiai Jūsų poreikius atitinkantį Clinique, Dermacol, Embryolisse ar bet kurio kito prekinio ženklo kremą su hialuronu.

Kiekvieno iš mūsų oda yra skirtinga, todėl tos priemonės, kurios tinka Jūsų draugams, gali visiškai netikti Jums. Tad bandant atsakyti į klausimą, koks yra geriausias veido kremas nuo raukšlių, pirmiausia reikėtų atsižvelgti į savo veido odos poreikius. Pavyzdžiui, jei norite apsaugoti odą nuo išsausėjimo ir suteikti jai daugiau elastingumo, galite rinktis drėkinamąjį veido kremą, tačiau jei Jūsų tikslas – sumažinti gilias raukšles, tuomet rekomenduojame rinktis stangrinamąjį ar odą pakeliantį veido kremą nuo raukšlių. Tam, kad išsirinkti tinkamą veido kremą nuo raukšlių būtų lengviau, ant Bielenda, Garnier, Loreal, Ziaja ir kitų gamintojų produktų pakuočių neretai galima rasti informaciją apie tai, nuo kokio amžiaus rekomenduojama naudoti konkretų produktą, pavyzdžiui, „35+“, „55+“ ir kt.

Žinoma, veido kremai nuo raukšlių vyrams yra Save24.lt veido kremų asortimento dalis. Su amžiumi visų mūsų oda pamažu praranda stangrumą ir elastingumą, ne išimtis – ir vyrų oda. Vyrams skirti veido kremai nuo raukšlių skatina kolageno gamybą ir odos ląstelių atsinaujinimą, intensyviai drėkina, gaivina ir tonizuoja odą. Veido kremai su vitaminu C, hialurono rūgštimi ar kitomis veikliosiomis medžiagomis stiprina odą, mažina raukšles ir pigmentines dėmes, todėl, naudojant pasirinktas priemones nuo raukšlių reguliariai, oda atjaunėja ir atgauna sveiką išvaizdą.

Odos senėjimo tempas priklauso nuo įvairių faktorių: neigiamo saulės spindulių poveikio, oro taršos, žalingų įpročių, gyvenimo būdo ir net genetikos. Todėl tikslaus amžiaus, nuo kada reikia pradėti naudoti priemones nuo raukšlių, nėra. Tačiau kuo anksčiau pradėsite rūpintis savo oda, tuo ilgiau ji išliks skaisti, stangri ir gyvybinga. Todėl jau maždaug nuo 25–30 metų rekomenduojama pradėti naudoti efektyviai odą drėkinančias priemones, kurios apsaugos ją nuo išsausėjimo ar suglebimo.