Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė 8 g.

Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė 8 g. Padidinti

Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė 8 g.

Prekės ID: 45361
Prekės ID: 45361

11,99 €

Prekės ID: 45361
Prekės ID: 45361

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 8 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos švytėjimą suteikianti, drėkinimui, spindesiui, glotnina, suvienodina odos atspalvį, paslepia odos trūkumus, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, nekemša porų, grąžina gyvybingumą, gaivinanti, puoselėja
Produkto tipas Švytėjimo suteikianti priemonė, Švytėjimą suteikianti priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais Mineralais, Su Antioksidantais, Be Alergenų, Nekomedogeninis, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių, Be Parabenų, be Glitimo, Su perlais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė leidžia džiaugtis sveikai spindinčia, glotnia ir tolygaus atspalvio oda.

Priemonės sudėtyje yra natūralių mineralinių perlų, kurių skirtingi atspalviai papildo vienas kitą ir susilieja su oda, ekstraktų. Šie komponentai vizualiai paslepia odos trūkumus ir suteikia jai natūralaus švytėjimo efektą. Produktas taip pat pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, suteikia jai prabangią ir rūpestingą priežiūrą.

Hipoalerginis. Nekomedogeninis.

Be kvapiklių. Be parabenų. Be glitimo.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: plonu sluoksniu paskirstykite priemonę ant veido ir kaklo odos, kad suvienodintumėte jos atspalvį arba teptuku padenkite norimas veido zonas, kad oda įgautų švytėjimo. Jei norisi daugiau intensyvumo – kartokite veiksmą. Produktas gali būti naudojamas atskirai arba kartu su kitomis makiažo priemonėmis. Siekiant geriausių rezultatų, sausą ar labai sausą odą pirmiausia rekomenduojama patepti drėkinamuoju kremu, tik po to naudoti švytėjimo suteikiančią priemonę.

Mica, Kaolin, Silica, Nylon-6, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Lauroyl Lysine, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pearl Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polybutene, Methicone, Tocopheryl Acetate, Phenethyl Alcohol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Aluminum Hydroxide, Carmine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Yellow 5 Lake

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: plonu sluoksniu paskirstykite priemonę ant veido ir kaklo odos, kad suvienodintumėte jos atspalvį arba teptuku padenkite norimas veido zonas, kad oda įgautų švytėjimo. Jei norisi daugiau intensyvumo – kartokite veiksmą. Produktas gali būti naudojamas atskirai arba kartu su kitomis makiažo priemonėmis. Siekiant geriausių rezultatų, sausą ar labai sausą odą pirmiausia rekomenduojama patepti drėkinamuoju kremu, tik po to naudoti švytėjimo suteikiančią priemonę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Švytėjimo suteikianti priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė 8 g.

Physicians Formula Palette Mineral Glow Pearls švytėjimo suteikianti priemonė 8 g.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui