Clinique Superbalanced makiažo pagrindas 30 ml.

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas 30 ml. Padidinti

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas 30 ml.

Prekės ID: 10153
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 10153
Pirkėjų atsiliepimai: 7

34,99 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 10153
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 10153
Pirkėjų atsiliepimai: 7

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Vidutinis maskavimas, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, suteikia matinį efektą, pašalina riebalių perteklių, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, ilgai išliekantis, vandeniui atsparus, paslepia odos trūkumus, suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, suteikia elastingumo, glotnina, minkštinanti, pašalina odos blizgesį, neapsunkina, suteikia natūralų efektą, puoselėja, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Mišriai odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai/mišriai odai, Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Natrio hialuronatu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Sojos Baltymais, Su Proteinais, Su Kofeinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be riebiųjų komponentų, Be Parabenų, Be Ftalatų, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas puikiai maskuoja įvairius odos trūkumus, drėkina bei padeda išvengti nemalonaus veido blizgesio, todėl suteikia galimybę nepriekaištingu makiažu mėgautis visą dieną.

Inovatyvus produktas sukurtas taip, kad drėkintų odą ten, kur to reikia labiausiai, ir sugertų riebalų perteklių tose veido zonose, kurios itin greitai pradeda blizgėti. Todėl, net jei jūsų skruostų oda sausa, o T zona – itin riebi, Clinique Superbalanced makiažo pagrindas kaskart leis džiaugtis tobula veido išvaizda. Priemonės sudėtyje nėra riebiųjų komponentų, o vandeniui atspari produkto formulė leidžia veiksmingai ir ilgam paslėpti įvairius odos trūkumus ir nesujaudinti, kad prakaitas ar drėgmė neigiamai paveiks sukurtą įvaizdį. Produktas lengvai ir tolygiai pasidengia ant veido odos, jos neapsunkina, nesubėga į raukšleles ir nepradeda trupėti, todėl sukuria natūraliai atrodantį efektą.

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas papildytas vertingaisiais komponentais, kurie ne tik užtikrina efektyvų maskavimą, tačiau ir pastebimai puoselėja odą bei padeda užtikrinti optimalią jos būklę. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis ir sojų baltymai saugo odą nuo išsausėjimo, suteikia jai daugiau elastingumo ir glotnumo, o vitaminas E ir kofeinas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, todėl neutralizuoja laisvuosius radikalus ir padeda išsaugoti odos jaunystę.  

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • suteikia vidutinį maskavimą,
  • efektyviai drėkina išsausėjusias odos vietas,
  • reguliuoja sebumo išsiskyrimą,
  • saugo nuo oksidacinės pažaidos,
  • atsparus vandeniui ir drėgmei,
  • nesukuria kaukės efekto.

 

Be parabenų. Be ftalatų. Be kvapiųjų medžiagų.

 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Cyclopentasiloxane , Water\Aqua\Eau , Butylene Glycol , Cyclohexasiloxane , Polymethyl Methacrylate , Dimethicone , Hydrogenated Polyisobutene , Peg/Ppg-18/18 Dimethicone , Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract , Hydrolyzed Soy Protein , Tocopheryl Acetate , Octyldodecyl Stearoyl Stearate , Coconut Acid , Isostearyl Neopentanoate , Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone , Hexyl Laurate , Lecithin , Peg-10 Dimethicone , Laureth-7 , Polyglyceryl-4 Isostearate , Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer , Disteardimonium Hectorite , Propylene Carbonate , C9-15 Fluoroalcohol Phosphate , Silica , Sodium Chloride , Polyethylene , Alumina , Disodium Edta , Phenoxyethanol , [ /- Mica , Iron Oxides (Ci 77491) , Iron Oxides (Ci 77492) , Iron Oxides (Ci 77499) , Titanium Dioxide (Ci 77891)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

7 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Andzelika K. country flag 2021-02-02

Nuostabi! Naudoju bemaž 10 metų. Į nieką nekeisčiau! Oda atrodo tobulai. Kur sausiau padrėkina, kur riebiau - subalansuoja. Labai rekomenduoju toms kurių kapiliarai arti ir oda parausta. Ji puikiai maskuoja raudonį.
Šiame tinklapyje kaina geriausia. Geros prekybos!

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
egidijus country flag 2021-02-02

ačiū, prekę gavau

  • 0 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Staselė country flag 2020-10-16

Nuostabiai maskuoja trukumus, švelnus o dar ir puikiai drėkina veido odą.
Esu labai patenkinta.
Čia pigiausia!
Tik žinokite, kad jis be dozatoriaus, jį turite įsigyti papildomai :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Inga V. country flag 2020-07-30

Ačiū pirkinį gavau

  • 0 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas 30 ml.

Clinique Superbalanced makiažo pagrindas 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui