Clinique Even Better makiažo pagrindas 30 ml.

Clinique Even Better makiažo pagrindas 30 ml. Padidinti

Clinique Even Better makiažo pagrindas 30 ml.

Prekės ID: 14853
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 14853
Pirkėjų atsiliepimai: 18

30,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 14853
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 14853
Pirkėjų atsiliepimai: 18

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šalina pigmentines dėmes, mažina odos hiperpigmentaciją, skaistina, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , apsauga nuo saulės, paslepia pigmentines dėmes, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, suvienodina odos atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, suteikiantis atspalvį, vandeniui atsparus, apsaugo, su apsauginiu spf filtru, paslepia odos trūkumus, koreguojanti, stiprus maskavimas, vidutinis maskavimas, suteikia natūralų efektą, neapsunkina, šviesina odą, glotnina, glotninanti, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, kovoja su senėjimo požymiais
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Probleminei odai, Mišriai odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su SPF filtru, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Muru Muru aliejumi, Su Muru Muru Sviestu, Be alkoholio, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių, be Glitimo, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Be Sintetinių dažiklių
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Clinique Even Better makiažo pagrindas suvienodina veido odos spalvą, suteikia natūralų, iki 24 valandų išliekantį efektą ir kiekvieno naudojimo metu gerina odos būklę.

Unikali, dermatologų sukurta produkto formulė su vitaminu C skaistina veido odą ir padeda atkurti tolygią jos spalvą. Dėl to vos per 12 savaičių pigmentinės dėmės, atsiradusios dėl žalingų saulės spindulių poveikio ar senėjimo procesų, spuogų palikti randeliai ar kiti veido atspalvio netolygumai tampa šviesesni ir mažiau pastebimi.

Clinique Even Better makiažo pagrindas pasižymi stipria pigmentacija, todėl suteikia puikų maskavimą ir padeda paslėpti įvairius odos trūkumus, tačiau užtikrina gaivią ir natūraliai atrodančią išvaizdą. Kreminė produkto formulė papildyta vertingaisiais ekstraktais, augaliniais aliejais ir kitais komponentais, kurie intensyviai drėkina, glotnina odą ir suteikia visą dieną išliekantį komforto pojūtį, o SPF15 filtras apsaugo nuo žalingo saulės spindulių poveikio, kurie sendina odą ir skatina pigmentinių dėmių atsiradimą.

Pagrindinės produkto savybės:

  • pasižymi vidutiniu-stipriu maskavimu,
  • paslepia pigmentines dėmes ir kitus odos trūkumus,
  • intensyviai drėkina veido odą,
  • skaistina odą ir suvienodina jos atspalvį;
  • atsparus vandeniui ir prakaitui,
  • puikiai tinka pigmentuotai odai,
  • suteikia natūralų efektą,
  • su apsauginiu SPF15 filtru.


Be alkoholio. Be SLS. Be sintetinių dažiklių. Be kvapiųjų medžiagų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Octinoxate 6%, Zinc Oxide 3.5%, Titanium Dioxide 2.9% Water, Methyl Trimethicone, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Triethylhexanoin, Butylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, PEG-10 Dimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Octyldodecyl Neopentanoate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Citrus Jabara Peel Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Trametes Versicolor Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Sodium Mannose Phosphate, Glycerin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Methicone, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer-3, Isopropyl Titanium Triisostearate, Lecithin, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Alumina, Sodium Chloride, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide. [ /- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica, Bismuth Oxychloride (CI 77163)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

18 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jolanta S. country flag 2022-11-14

Laba diena,
Esu patenkinta greitu pristatymu.

Lina I. country flag 2022-04-23

Perku ne pirmą kartą, super kokybė. Greitas pristatymas

Dovilė country flag 2021-08-27

Puikus makiažo pagrindas, ne per sunkus, natūralus, bet ir pamaskuoja, džiaugiuosi šiame puslapyje radusi savo spalvą, o dar ir pigiau!

Skirma country flag 2021-04-14

Perku ne pirma karta , kokybe puiki ir pristatymas greitas !

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Clinique Even Better makiažo pagrindas 30 ml.

Clinique Even Better makiažo pagrindas 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui