Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas 20 ml.

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas 20 ml. Padidinti

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas 20 ml.

Prekės ID: 33804
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 33804
Pirkėjų atsiliepimai: 1

13,49 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 33804
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 33804
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 20 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Ilgai išliekantis, suteikia matinį efektą, suteikia natūralų efektą, paslepia odos trūkumus, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, puoselėja, pašalina riebalių perteklių, suvienodina odos atspalvį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, grąžina gyvybingumą, pašalina odos blizgesį, pašalina sausumo pojūtį, stiprus maskavimas, vidutinis maskavimas, tobulina odos tekstūrą
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai/mišriai odai, Mišriai odai, Riebiai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Bisabololiu, Su Imbieru, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be aliejaus, Be Parabenų
Atsakingas asmuo ARTDECO cosmetic GmbH (Vokietija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas tolygiai pasiskirsto ant odos ir efektyviai užmaskuoja įvairius jos trūkumus.

Skystas, kreminės tekstūros produktas suteikia išskirtinį glotnumo pojūtį ir lengvai susigeria į odą. Todėl sukurtas makiažas visada atrodo natūraliai ir nepalieka dirbtinumo ar kaukės efekto. O lengva Artdeco Perfect Teint makiažo pagrindo formulė ilgai išlieka ant odos, nenusitrina ir nesubėga į raukšleles. Be to, produktą galima sluoksniuoti ir visuomet sukurti trokštamą efektą.

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas švelniai maskuoja spalvos pokyčius ir kitus odos netobulumus. Kadangi priemonė sukurta be aliejų, ji padeda išvengti nemalonaus odos blizgesio. O itin smulkios dalelės, kurios sugeria riebalų perteklių, garantuoja tolygų ir matinį paviršių. Visa tai subtiliai pabrėžia tikrąjį odos grožį.

Produkto sudėtis papildyta hialurono rūgštimi, kuri užtikrina optimalų odos drėgmės balansą. Imbiero šaknų ekstraktas pasižymi maitinamuoju poveikiu ir antibakterinėmis savybėmis. Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas taip pat papildytas bisabololiu, kuris ramina sudirgusią odą ir padeda išvengti jos sudirgimo. O persikų žiedų ekstraktas padeda išvengti neigiamo aplinkos poveikio.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • suteikia vidutinį / stiprų padengimą;
  • paslepia įvairius odos trūkumus;
  • suvienodina odos atspalvį;
  • neapsunkina odos paviršiaus;
  • suteikia matinį efektą;
  • pasižymi ilgalaike formule;
  • drėkina ir maitina odą;
  • užtikrina raminamąjį poveikį;
  • saugo nuo žalingų aplinkos veiksnių.

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas – tai ilgai išliekanti, tačiau kaukės efekto nesukurianti priemonė. Ji leidžia sukurti tolygios, matinės ir sveikai atrodančios odos įspūdį. Todėl su šiuo produktu atliktas makiažas visada atrodo nepriekaištingai, o oda yra puoselėjama ir rūpestingai prižiūrima.

Be aliejaus. Be parabenų.

Tinka jautriai odai. Kliniškai patikrintas.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Aqua (Water), Dimethicone, Talc, PEG-10 Dimethicone, Trimethylsi-Loxysilicate, Isododecane, Polypropylene, Cetyl PEG/PPG-10/1 Di-Methicone, Nylon-12, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Hydrogen Dimethicone, Glycerin, Magnesium Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Disteardimonium Hec-Torite, Aluminum Hydroxide, Methicone, Benzoic Acid, Parfum (Fra-Grance), Propylene Carbonate, Dehydroacetic Acid, Bisabolol, Ethyl-Hexylglycerin, Silica, Sodium Hyaluronate, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, [+/- (May Contain) CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ieva country flag 2023-09-08

Labai gerai! Neriebina veido, šilta vanilė tinka šviesiai odai :)

Parašyti atsiliepimą

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas 20 ml.

Artdeco Perfect Teint Foundation makiažo pagrindas 20 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui