Artdeco High Definition makiažo pagrindas 30 ml.

Artdeco High Definition makiažo pagrindas 30 ml. Padidinti

Artdeco High Definition makiažo pagrindas 30 ml.

Prekės ID: 13821
Prekės ID: 13821

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

16,99 €

Prekės ID: 13821
Prekės ID: 13821

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Ilgai išliekantis, suvienodina odos atspalvį, suteikia natūralų efektą, paslepia odos trūkumus, paslepia raukšles, paslepia patamsėjusius paakius, puoselėja, suteikia elastingumo, drėkinimui, maitinanti, spindesiui, gaivinanti, vidutinis maskavimas, neapsunkina
Produkto tipas Makiažo pagrindas, Skystas makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo ARTDECO cosmetic GmbH (Vokietija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artdeco High Definition makiažo pagrindas maskuoja nesukurdamas kaukės efekto, o sudėtyje esančios dalelės reflektuoja šviesą, todėl suteikia veidui nuostabaus ir sveiko spindesio bei skaisčios, gaivios odos efektą.

Kreminės tekstūros produktą itin lengva paskirstyti, jis suteikia vidutinį maskavimą, tačiau neapsunkina odos, todėl efektyviai paslepia išsiplėtusias poras, tamsius ratilus po akimis, smulkias raukšleles ar kitus odos trūkumus. Dėl specialios HPP pigmentų (High Performing Pigments) technologijos makiažo pagrindas prisitaiko prie odos atspalvio ir tarsi ištirpsta jos paviršiuje. Taip sukuriamas natūraliai atrodantis ir beveik nejaučiamas makiažo sluoksnis, kuris padeda suvienodinti veido atspalvį, išlygina odos paviršių ir, suteikia sveiko spindesio, kuris, rodos, natūraliai sklinda iš vidaus.

Priemonė ne tik puikiai maskuoja, tačiau ir intensyviai rūpinasi veido oda. Produktas papildytas hialurono rūgštimi, kurios skirtingos molekulinės masės dalelės prasiskverbia ne tik į epidermį, bet ir į gilesnius odos sluoksnius Dėl to makiažo pagrindas užtikrina veiksmingą ir intensyvų drėkinimą, saugo odą nuo išsausėjimo. Priemonės sudėtyje esantis pantenolis, trispalvių našlaičių ekstraktas ir vitaminai maitina, puoselėja bei saugo odą.

Prekės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

aqua (water), cyclopentasiloxane, glycerin, talc, peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, silica, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, ppg-25-laureth-25, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hexyl laurate, polyglyceryl-4 isostearate, disteardimonium hectorite, aluminum/magnesium hydroxide stearate, steareth-21, dimethicone, dimethicone crosspolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, polymethylsilsesquioxane, dimethiconol, phenoxyethanol, hydrolyzed viola tricolor extract, sodium chloride, methylparaben, sodium dehydroacetate, propylene glycol, tocopheryl acetate, panthenol, ethylparaben, parfum (fragrance), disodium edta, retinyl palmitate, ethylhexyl stearate, propylparaben, sodium polyacrylate, peg-8, peg-8/smdi copolymer, palmitoyl myristyl serinate, alcohol, polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, sodium hyaluronate, sodium hyaluronate crosspolymer, sodium isostearate, [+/- (may contain) ci 77007 (ultramarines), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas
Skystas makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

Artdeco High Definition makiažo pagrindas 30 ml.

Artdeco High Definition makiažo pagrindas 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui