Calvin Klein Obsession for Men losjonas po skutimosi vyrams 125 ml.

Calvin Klein Obsession for Men losjonas po skutimosi vyrams 125 ml. Padidinti

Calvin Klein Obsession for Men losjonas po skutimosi vyrams 125 ml.

Prekės ID: 21619
Prekės ID: 21619

23,99 €

Prekės ID: 21619
Prekės ID: 21619

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 125 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Gaivinanti, ilgai išliekantis, po skutimosi, suteikia elastingumo, raminanti, raudonį mažinanti, mažina jautrumą, švelnininimui
Produkto tipas Losjonas, Losjonas po skutimosi
Kvapo tipas Gintaro - Medienos
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Calvin Klein Obsession For Men idealiai perteikia jaudinančio ir pojūčius sužadinančio vyriškumo esmę. Gaivinantis ir tuo pačiu gintaro tamsa dvelkiantis aromatas skirtas stipriam ir aistringam vyrui, kuris geba išlaikyti harmoningą pusiausvyrą tarp elegantiško jausmingumo ir rafinuoto bei valdingo charakterio.

Aromatingą paveikslą kuria sodrūs, intensyvūs ir įsimintiną įspūdį paliekantys potėpiai. Iš pradžių užlieja sultingų mandarinų, greipfrutų, žaliųjų citrinų ir bergamočių skleidžiamas gaivos pliūpsnis. Tačiau šis gaivinantis dvelksmas paskęsta švelnia ramybe alsuojančiame levandų akcente, sustiprintame išraiškingo kalendrų ir cinamono aido. Kvapo širdį kuria gvazdikai, jazminai ir prie jų prisišliejantys pušų, šalavijų bei raudonų uogų niuansai. Kreminės šilumos šiems niuansams suteikia miramedžių derva, muskato riešutai ir kvapusis raudonmedis. Sodrios natos dar labiau pabrėžia kūrinio jausmingumą ir įtaigumą. Minkštais bučiniais pačiulių, kvapiųjų auksabarzdžių ir gintaro šilumą nejučia papildo sandalmedis, muskusas bei vanilė.

Calvin Klein Obsession For Men aromatizuotas losjonas ne tik puoselėja veido odą, bet ir suteikia jai malonų kvapą. Tai puiki priemonė vyrams, kurie ne tik rūpinasi savo oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite. Po skutimosi nedidelį kiekį priemonės įpilkite į delną, patrinkite tarp delnų ir įmasažuokite į veido odą. Palaukite, kol susigers.

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO, HYDROXYBENZOYL HEXYLBENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINLOOL, BHT

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

prieš naudojimą gerai suplakite. Po skutimosi nedidelį kiekį priemonės įpilkite į delną, patrinkite tarp delnų ir įmasažuokite į veido odą. Palaukite, kol susigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Losjonas po skutimosi

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Calvin Klein Obsession for Men losjonas po skutimosi vyrams 125 ml.

Calvin Klein Obsession for Men losjonas po skutimosi vyrams 125 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui