Amouage kvepalai

puslapyje
Rodoma 37 - 72 iš 88 dalykų
Rodoma 37 - 72 iš 88 dalykų

Amouage – tai tarptautinį pripažinimą pelniusi kompanija, kurianti modernius, nepaprastą prabangą įkūnijančius ir tikrųjų rytų parfumerijos tradicijų palytėtus aromatus tiek vyrams, tiek moterims. Prieš kelis dešimtmečius Artimuosiuose Rytuose Amouage kompanija įkurta Omano sultono, kuris troško atgaivinti didingą rytietiškų kvapų istoriją, nurodymu. Ištikimybė pamatinėms vertybėms ir kultūriniam paveldui, nuolatinis siekis tobulėti ir kurti tai, kas pasižymi išskirtine kokybe ir patenkina net įnoringiausių klientų lūkesčius, ir šiandien išlieka svarbiausiais Amouage siekiais. Amouage parfumerijos namų kuriami Amouage kvepalai pasižymi ne tik įprastais, klasikiniais aromatais, bet ir moderniais spalviniais niuansais bei novatoriškomis kompozicijomis, todėl dovanoja meistrišką arabų kultūros ir meno interpretaciją. Amouage kvepalai šiandien žavi milijonus žmonių iš daugiau nei 80 skirtingų pasaulio šalių, kvepalus iš Amouage renkasi aristokratai, karališkosios šeimos nariai, taip pat daugybė kitų įžymių žmonių. Išskirtinės kvapų kompozicijos ir dėmesys net menkiausioms smulkmenoms liudija apie nepaprastą prabangą ir aukščiausią kokybę, todėl Amouage kvepalai yra laikomi vienais geriausių aromatų pasaulyje.

Amouage kvepalai – aromatai, įkūnijantys dermę tarp Rytų ir Vakarų

Amouage kvepalai – tai aukščiausia kokybe bei kūrybiniu vientisumu pasižymintys ir nepamirštamą patirtį dovanojantys aromatai, kurie akimirksniu tampa išskirtine juos pasirinkusio žmogaus asmenybės dalimi. Arabų parfumerijos meną iš naujo atkuriantys Amouage aromatai, praeitį dailiai sujungia su šiuolaikiškumo magija. Avangardiniai Amouage kvepalai kuriami pasitelkiant tik pačius geriausius ir itin retus ingredientus iš viso pasaulio, tarp kurių neabejotinai atsiduria ir tradiciniai Artimųjų Rytų kvepalų ingredientai, pavyzdžiui, agarmedis, smilkalai, muskusas, rožės, cinamonas, kardamonas ir kiti pikantiški prieskoniai. Išraiškingos, jaudinančios ir itin skoningos Amouage kvapų kompozicijos sudarytos iš tarpusavyje tobulai derančių natų, todėl neabejotinai yra skirtos išrankiems, savimi pasitikintiems ir prabangą bei išskirtinumą vertinantiems žmonėms. Amouage kvepalai pasižymi viliojančiais, svaiginančiais ir didingais aromatais, kurie ilgainiui auga, kinta, atsiskleidžia vis naujais spalviniais niuansais, o skirtingi pasirinktų komponentų deriniai kuria harmoningą visumą bei netikėtais kontrastais paremtus kvapus. Pirmieji Amouage kvepalai – Amouage Gold Woman – pristatyti dar 1983 metais. Tai sodrus, galingas, patrauklus ir rafinuotas aromatas, skirtas itin svarbioms ir ypatingoms progoms. Vėliau pasirodė ir vyriškoji šių kvepalų versija – Amouage Gold pour Homme. Ilgainiui Amouage asortimentą papildė Amouage Ciel, Amouage Reflection bei Amouage Epic kvepalai, taip pat pristatyti tokie aromatai kaip Amouage Memoir, Amouage Interlude, Amouage Beloved ir Amouage Sunshine kvepalai. Šiandien Amouage asortimentą sudaro daugiau nei 100 skirtingų kvepalų, tarp kurių – ne vienas ikoniškas ir didžiulio susidomėjimo sulaukęs aromatas. Šie ir kiti kvepalai iš Amouage Save 24.lt asortimente yra vieni iš labiausiai klientų pamėgtų aromatų.

Moteriški Amouage kvepalai

Amouage kvepalai moterims – tai besaikės prabangos kupini ir pojūčius sužadinantys aromatai, kurie leidžia pasinerti į nuostabų, magišką ir rytietiško žavesio kupiną kvapų pasaulį. Ir nors kiekvienas Amouage aromatas pasižymi unikaliu charakteriu, tačiau visi jie drąsiai skelbia apie didybę ir tikrąją eleganciją, leidžia atskleisti savo išskirtinumą ir visuomet jaustis užtikrintai. Nevaržomą jėgą, galią bei magiją atskleidžia pikantiška žaluma bei gilia ir šilumos kupina gaiva spinduliuojantys Amouage Epic Woman kvepalai, kurie nukelia į aistringos šilumos ir netikėtų emocijų sūkurį. Solidžia ir vėsia baltų gėlių elegancija bei malonia šiluma persmelkia Amouage Honour Woman aromatas moterims, o nepamirštamas ir unikalaus Amouage Dia Pour Femme aromatas dvelkia išskirtiniu rafinuotumu, gyvybe ir moterišku paslaptingumu, kurį dovanoja aldehidų, gėlių ir sausų medienos natų derinys. Į saldų gėlių ir vaisių šokį savo kreminiais prisilietimais kviečia šviesa, džiaugsmu ir šiluma užliejantys Amouage Sunshine kvepalai, o šviesūs, pavasarine romantika dvelkiantys Amouage Blossom Love kvepalai vilioja švelniais gėlių ir maloniai gurmaniškais vanilės prisilietimais. Amouage Interlude kvepalai sudaryti iš tamsių, saldžių ir sausų natų, kurių kontrastingas žavesys suteikia išskirtinės ramybės ir harmonijos, o vaisiniais, šaltais ir dūminiais akordais užliejantys Amouage Imitation kvepalai skirti brandžioms, savimi pasitikinčioms ir saviraiškos laisvę vertinančioms moterims. Save24.lt asortimente taip pat gausu ir kitų moterims skirtų aromatų, tarp kurių – prabangūs Amouage Portrayal Woman kvepalai, jausmingi Amouage Figment kvepalai moterims bei Amouage Reflection kvepalai. Visi Amouage kvepalai moterims – tai į standartinius rėmus netelpantys, įdomūs, kontrastingi, medienos, prieskonių ar intensyvios žalumos kupini aromatai. Kad ir kuri kompozicija kaskart pasirenkama, ji neabejotinai atskleidžia jaudinantį, rafinuotą ir išskirtinį Amouage moters vidinį pasaulį.

Vyriški Amouage kvepalai

Amouage kvepalai vyrams – tai harmoningi, laikui nepavaldžiu patrauklumu pasižymintys bei elegancijos savimi pasitikinčiai asmenybei suteikiantys aromatai. Intriguojančios, kontrastingos ir iš drąsiai derinamų natų sukurtos Amouage kompozicijos perteikia įtampą, gyvybingą energiją ir besimainančių atspalvių kupiną spindesį, kuris leidžia pajusti euforiją, ramybę bei kiekvienos akimirkos žavesį. Amouage Interlude kvepalai nuginkluoja smilkalų ir miros akordais pripildytu ir ramybės kupinu aromatu, o Amouage Reflection kvepalai vyrams kuriami iš gėlių, medienos ir pipirų natų, todėl šis glotnus, išraiškingas ir prabangios elegancijos suteikiantis kvapas neabejotinai palieka įspūdį. Amouage Epic kvapas pakeri savo aromatinių natų įvairove, kurioje žalumos teikiama gaiva, rytietiška šiluma ir dūmiškas sumedėjusių natų gilumas kuria turto ir prabangos įspūdį. Sodriomis, giliomis ir tuo pačiu malonios bei pikantiškos gaivos kupinomis natomis užlieja Amouage Honour kvepalai vyrams, o besvorės tamsos, glotnaus paslaptingumo ir drėgnos, samanotos žemės pojūtis, kurį suteikia Amouage Memoir kvepalai vyrams, puikiai atspindi elegantišką, modernų, nostalgišką ir ramų žmogaus charakterį. Amouage Jubilation XXV pour Homme kvepalai– tai aromatas, skirtas intelektualiam, mįslingam ir paslaptingam vyrui, kurio elegancija ir rafinuotumas atskleidžia jo brandą ir dvasingą ramybę. Visi šie ir kiti Amouage kvepalai vyrams pasižymi išskirtinėmis ir nestandartinėmis aromatinėmis kombinacijomis, kurios atskleidžia nepaprastą, itin asmenišką patirtį bei emocijų kupiną vidinį ryšį su savimi, gamta ir supančia aplinka.

Amouage unisex kvepalai

Amouage kvepalai vyrams ir moterims – tai aromatai, kurie pavergia jusles, sužadina pojūčius ir užburia nekasdieniškais, tačiau itin patraukliais kvapų deriniais. Unikalios Amouage aromatų kompozicijos skirtingai reaguoja su kiekvieno žmogaus kūno chemija, todėl tie patys kvepalai, nugulę ant kiekvieno jos pasirinkusiojo odos, pasakoja vis kitą istoriją. Skirtingas asmenybės charakterio ypatybes atskleisti padeda tokie Amouage unisex kvepalai kaip prieskoniais, rožėmis ir mediena dvelkiantys Amouage Crimson Rocks kvepalai, Amouage Material aromatas, kuris užburia savo balzamine šiluma, jaukumu ir tuo pačiu spinduliuoja sodrų valdingumą, ar Amouage Enclave kvapas, nukeliantis ten, kur karščiu ir šiluma alsuojančio smėlio bei malonios vandenyno vėsos glamonėmis mėgaujasi paskutiniai saulės spinduliai. Amouage The Library Collection linijos kvepalai, kuriais siekiama perteikti išskirtinę aromatų kokybę ir meną suderinti net ir kontrastingas natas, taip pat puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Aštrūs, šalti ir stiprūs Amouage Opus V kvepalai, sunkūs, tamsūs ir išskirtinai gilios žalumos kupini Amouage Opus VII kvepalai ar didingi ir prabanga užliejantys Amouage Opus XI kvepalai – tik keli puikūs ir mėgstami šios kolekcijos aromatai. Įvairūs šios kategorijos kvepalai iš Amouage Save24.lt lentynose atsiduria tam, kad suteiktų galimybę mėgautis gyvybinga energija, išskirtiniu džiaugsmo pliūpsniu ir atskleistų gyvenimo meno paslaptis.

Amouage kvepalai, kuriuos pagamino garsiausi pasaulio parfumeriai, įkūnija didingą Rytų prabangą, gilias šio krašto parfumerijos tradicijas ir yra skirti rafinuotam ir išlavintam skoniui. Brangiais ir retais komponentais papildyti Amouage kvepalai asocijuojasi nepaprasta didybe, išsiskiria sodriais, ilgai išliekančiais aromatais ir rytietišku žavesiu, kuris suteikia nepakartojamą juslinę patirtį.

Labiausiai Save24.lt pirkėjų pamėgti vyriški Amouage aromatai yra Amouage Interlude, Amouage Enclave ir Amouage Epic kvepalai vyrams.

Amouage kvepalai mūsų elektroninėje parduotuvėje Save24.lt parduodami 50 ml arba 100 ml talpos buteliukuose.

Amouage asortimente atsiduria tiek moterims skirti Amouage Sunshine kvepalai, tiek ir vyriška jų alternatyva – Amouage Sunshine Man kvepalai vyrams.