Prekių ženklai Yra 1385 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 1153 - 1188 iš 1385 dalykų
  • Sawalef

    Sawalef – tai Jungtiniuose Arabų Emyratuose įsikūrusio kvepalų gamintojo „Swiss Arabian“ prekinis ženklas, kuriantis prabangius ir išskirtinius kvepalus tiek vyrams, tiek moterims. Nišiniai Sawalef kvepalai – tai aromatas, apgaubiantis išskirtinumu, pranokstantis bet kokius lūkesčius ir kiekvieną gyvenimo akimirką papuošiantis intriguojančiomis, jausmingomis ir rytietišku grožiu švytinčiomis spalvomis. 

  • ScentStory

    ScentStory – tai 2008 metais įkurta kompanija, kruopščiai, atidžiai ir atsakingai kurianti itin aukštos kokybės, iš netikėtų, išskirtinių kvapų derinių gimstančius aromatus, kurie akimirksniu pakeri, sužavi ir apsvaigina. 
    Kiekvienas ScentStory kvapas tampa būdu išreikšti savo nuotaiką, jausmus ir emocijas, leidžia atskleisti dalelę savęs ir ja noriai pasidalinti su kitais.

  • Schwarzkopf Professional

    Schwarzkopf Professional – aistra plaukams!

  • Scorpio

    Jau daugiau nei 25 metus Scorpio prekės ženklas pildo vyrų troškimus ir paverčia juos kerinčiais kvapais! Kiekvienas jų suteikia vyrams galimybę išreikšti savo tikrąją asmenybę ir pabrėžia kiekvieno vyro vyriškumą. Prekės ženklas Scorpio taip pat siūlo vyrams skirtą kosmetiką: dezodorantus, dušo želė, antiperspirantus ir priemones po skutimosi. Viskas iš Scorpio prekės ženklo pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu.

  • Scotch & Soda

    Scotch & Soda- yra olandų mados mažmeninės prekybos įmonė, įkurta 1985 m.

    Scotch & Soda daugiausia gamina aukščiausios kokybės prabangius vyriškus, moteriškus drabužius su prekės ženklu „Maison Scotch“, berniukų drabužius - „Scotch Shrunk“, mergaičių drabužius - „Scotch R'Belle“, džinsus ir miesto gaminius - „Amsterdams Blauw“ , taip pat turi kvepalų liniją.

  • Sean John

    Sean John yra privati ​​mados gyvenimo būdo įmonė, kurią sukūrė muzikos magnatas Seanas Combsas. Ši linija debiutavo su vyrų sportinių drabužių kolekcija 1998 m. pavasario sezonui.

  • Sebamed

    Sebamed - vienas iš pirmaujančių Vokietijos medicininių odos ir plaukų priežiūros prekių ženklų, atkuriančių sveikos odos pH vertę. Visuose šio prekės ženklo produktuose yra aukštos kokybės aktyviųjų ingredientų, kurie valo ir maitina odą, nesunaikindami natūralaus apsauginio rūgšties sluoksnio.

  • Sebastian Professional

    Sebastian Professional - tai profesionali plaukų kosmetika žinoma visame pasaulyje. 

  • Selective Professional

    Selective Professional yra italų profesionalių plaukų priežiūros, formavimo ir dažymo priemonių prekės ženklas. Sukurta kirpykloms ir skirta naudoti kasdieniame kirpėjų darbe. 

    Įmonė buvo įkurta Prato mieste, kur įsikūrusios „Tricobiotos“ - prekės ženklo gamintojo - laboratorijos. Produktai tiekiami į daugiau kaip 40 pasaulio šalių. 

  • Selena Gomez

    2012 m. Selena Gomez pristatė debiutinį savo kvepalų aromatą, pagamintą pagal licencijos sutartį su ID Perfumes. Tai saldžiai kvepiantis trijų mėgstamiausių Gomez kvapų – aviečių, vanilės ir frezijos – mišinys. Jo buteliukas buvo įkvėptas purpurinės vakarinės suknelės, o uždengtas lūpų dažų „bučinių“ puokšte. Antrieji Gomez kvepalai Vivamore (2013) yra supakuoti į panašų baltos ir auksinės spalvos dizainą ir yra gaivesnis kvapas su meliono, baltosios arbatos, rožinio limonado, lelijos, vanilės ir cukraus natomis.

    Aktorė ir paauglių ikona Selena Gomez paskelbė apie savo pirmųjų kvepalų pristatymą 2011 m., pakviesdama visus savo gerbėjus padėti jai išsirinkti ingredientus. Svetainėje selenagomezperfumes.com jos gerbėjai galėjo balsuoti už pagrindinius kvepalų ingredientus.

  • Sencor

    Sencor buvo įkurta Japonijoje 1969 m. kaip plataus vartojimo elektronikos gaminių gamintojas/prekės ženklas ir palaipsniui įgijo prestižinę poziciją, ypač garso technologijų srityje. Nuo 90-ųjų pradžios, kai Sencor tapo Europos prekės ženklu, jo gaminių asortimentas gerokai išsiplėtė. 

    Šiandien Sencor orientuojasi į kelias tendencijas, todėl yra išskirtinis prekės ženklas pasaulinėje rinkoje. Visų pirma – platus gaminių asortimentas. Sencor tiekia produktus į daugiau nei 55 pasaulio šalis, reaguoja į visas aktualias temas ir nuolat plečia savo produktų portfelį, kuriame šiandien yra daugiau nei tūkstantis prekių per šešias produktų kategorijas (buitinė elektronika, planšetiniai kompiuteriai ir telefonai, biuro, automobilių elektronika, virtuvės buitinė technika, sveikata ir grožis). Įmonė nuolat kalba apie naujoves ir pateikia jas į savo gaminių asortimentą.

  • Sensodyne

    Sensodyne – burnos higienos prekės ženklas, skirtas žmonėms, turintiems jautrius dantis. „Sensodyne“ priklauso „GlaxoSmithKline“ komapanijai.

  • Serge Lutens

    Serge Lutens – drabužių, dizaineris, parfumeris, plaukų stilistas, fotografas, režisierius.  Bendradarbiaujant su Shiseido, Serge Lutens sukūrė daugiau nei 40 stilingų, rafinuotų ir elegantiškų aromatų vyrams ir moterims.

  • Sergio Soldano

    Sergio Soldano yra italų mados ir dizaino namai, įkurti 1960 metais, kur iš pradžių buvo kuriami drabužiai ir aksesuarai moterims. Vėliau, 1985 metais buvo sukurti pirmieji kvepalai, kurie rado savo nišą kvepalų pasaulyje. Po jų sekė dar dešimtis naujų aromatų, kurie yra mėgiami iki šiol. 

    Dizainerio Sergio Soldano kvapų bazėje yra 11 kvepalų. Ankstyviausias leidimas buvo sukurtas 1985 m., O naujausias - nuo 2011 m.

  • Sergio Tacchini

    Sergio Tacchini prekės ženklo koncepcija pasižymi elegantiška ir stilinga a
    sportine apranga. Pirmasis kompanijos aromatas buvo išleistas 1987 metais.

  • Sesderma

    Sesderma tikslas yra žmonių sveikata ir gerovė – užduotis, kurią atlieka aktyviai įsiklausydami į savo klientų odą. Jų šūkis „IŠKLAUSYTI SAVO ODOS“ puikiai juos apibrėžia.

    Sesderma įmonės kultūrą skatina žinios, žmogiškas prisilietimas ir dosnumas. Siekia kad jų iššūkis būtų sėkmingas ir įgyvendintas. Siūlo kur kas daugiau nei tik produktus: sprendimus sveikai odai ir odos problemoms spręsti. Vertybės, įkvepiančios jų laboratorijas, yra tos pačios, kurias taiko dr. Gabrielis Serrano: žinios, dosnumas ir žmogiškumas. Jo prieinamumas, empatija ir gebėjimas išklausyti yra įmonės skiriamieji bruožai ir visa įmonės kultūra persmelkta šiais principais.

  • Sex And The City

    Sex and the City kvepalai įkvėpti Niujorko ir, žinoma, kultinio to paties pavadinimo serialo.

    Serialo autoriai paklausė savęs, kodėl jie neturėtų pasinaudoti jų populiarumu už kino industrijos ribų ir nusprendė laidos gerbėjams pasiūlyti išskirtinius, originalius kvepalus. Kvapų kompozicijose vaizduojamas įtemptas didmiesčio gyvenimas su jo temperamentu, jausmingumu ir santūrumu.

    Stilinguose buteliukuose esantis kvapas simbolizuoja norą mėgautis gyvenimu iki galo. Jis turi unikalią formulę ir puikiai tinka ypatingoms progoms.

    Nors „Sekso ir miesto“ veikėjai dažniausiai yra moterys, vyrai tikrai nepamiršti! Tas pats pasakytina ir apie kvepalus. Įkvėpkite Sekso ir miesto žmonių gyvenimo. Mėgaukitės įspūdžiais, kuriuos gaubia unikalūs Sex and the City kvapai.

  • SEX IN THE CITY

    Įkvėpti garsiojo serialo „Seksas ir miestas“, gamintojai nutarė sukurti tokią pačią pašėlusią, žaismingą ir seksualią kvepalų liniją. 

  • Shaik

    Shaik – tai prekinis ženklas, atsiradęs iš aistros bei svajonės sukurti prabanga ir išskirtinumu dvelkiančius kvepalus, kurie reprezentuotų stiliaus ir skonio pojūtį. Begalinių dykumų smėlio spindesio ir mistikos persmelkti, meistriškai sukurti kvapai paremti unikalia arabiška patirtimi, todėl atspindi Artimųjų Rytų kultūros pasididžiavimą, orumą bei didybę.

  • Shakira

    Shakira yra sukūrusi 8 aromatus moterims. Pirmasis – Amuleto – egzotiškas ir jausmingas eliksyras, sklidinas latino jausmingumo ir arabiškos drąsos. S aromatų serija – šiek tiek subtilesnė, Elixir – sugrįžimas prie geismo ir aistros.

  • Shawn Mendes

    Shawn Mendes - tai Kanados dainininkas, kuris, būdamas jauno amžiaus, pelnė didžiulį pripažinimą POP muzikos pasaulyje. 

  • Shiseido

    Shiseido – japonų kosmetikos kompanija, įkurta 1872 metais. Ji viena iš pirmųjų pasiūlė kosmetiką su hialurono rūgštimi, vitaminais, augalų ekstraktais. Shisedo sukūrė daugiau nei 30 aromatų. Dauguma iš jų – moterims.

  • SIBEL

    SIBEL yra gerai žinomas kirpyklų prekės ženklas, pasižymintis grožio produktais ir aksesuarais, kurie yra būtini kiekvienoje kirpyklije. Prekės ženklo portfelyje taip pat yra salonų įranga ir priemonės, reikalingos higienai palaikyti, taip pat aksesuarai kasdieniam kirpėjo darbui. SIBEL taip pat siūlo plaukų ir odos priežiūros, plaukų šalinimo ir nagų formavimo priemonių.

    Kiekvienas profesionalus plaukų meistras puikiai žino SIBEL prekės ženklą. Jau nuo 1964 metų SIBEL kuria įrankius, skirtus sukurti nepriekaištingam įvaizdžiui. Šios dienos meistrui reikia profesionalių įrankių, atitinkančių aukštus kriterijus. SIBEL siūlo funkcionalių prekių įvairovę grožio salonams, nepriklausomai nuo jų dydžio ar aptarnaujamų klientų kiekio. Kiekvienas produktas yra kokybiškas, itin patvarus, gaminamas iš aukštos kokybės medžiagų, kurioms nebaisus dažnas naudojimas. SIBEL prekės ženklas garantuoja kokybę ne vieneriems metams.

  • Silcare

    „Silcare®“ yra viena iš šiuolaikinių kosmetikos gamintojų. „Esame novatoriška įmonė ir didžiausia Europoje UV gelių, nagų lakų ir jų priežiūros produktų gamintoja. Dėl aukštos kokybės, estetikos ir patrauklios kainos mūsų produktai yra vertinami viso pasaulio klientų.“

  • Sinergy Cosmetics

    Sinergy Cosmetics yra italų šeimos įmonė, turinti daugiametę patirtį profesionalios kosmetikos, skirtos kiekvieno tipo plaukų priežiūrai ir stiliui, gamyboje. Įmonė galvoja, kad tinkami produktai yra puiki galimybė pabrėžti savo autentiškumą ir asmenybę. 

    Sinergy Cosmetics gimė senoje šeimos sodyboje tarp vynuogynų ir alyvmedžių giraičių. Pagarba gamtai susilieja brolių Roberto ir Henricho Nobili širdyse, drauge su meile grožiui, išvystytu šeimos kirpyklose. Taip gimė Sinergy Cosmetics, kuri šiuo metu yra Italijos lyderė kuriant profesionalią, novatorišką ir technologinę kosmetiką visų tipų plaukams, išlaikant nepakitusias grožio ir sveikatos vertybes. Dėka didžiulio partnerių, mylinčių gamtą ir gerovę, palaikymo, šiandien įmonė atstovauja „Made in Italy“ profesionalų plaukų meistriškumą Italijoje ir užsienyje. 

Rodoma 1153 - 1188 iš 1385 dalykų