Prekių ženklai Yra 1386 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 73 - 108 iš 1386 dalykų
  • Anne Klein

    Anne Klein buvo amerikiečių mados dizainerė iš Niujorko. Prekės ženklas žinomas dėl klasikinių ir įmantrių moteriškų verslo drabužių. 

    Anne Klein dažnai laikoma pažangia dizainere, kuri amžiams pakeitė moterų apsirengimą. Jai priskiriama visapusiškai suderintos spintos koncepcijos sukūrimas ir unikalaus amerikietiško požiūrio į pasaulinę mados pramonę suteikimas. Jos firminiai rūbai tapo kryptingo ir stilingo garderobo, kuris dešimtmečius diktavo tendencijas, požymiu.

  • Annemarie Börlind

    Annemarie Börlind – tai unikali kosmetika, pagaminta iš natūralių, sertifikuotų ingredientų, kurių sudėtyje nėra odai žalingų silikonų ir parabenų. Kompanija palaiko ekologišką, socialinį, aukštą kokybę užtikrinantį kosmetikos gamybos modelį, kuris dar gimė 1959 metais Vokietijoje. Annemarie Börlind prekės ženklas reiškia išskirtinį odos suderinamumą ir veiksmingumą, pabrėžiantį natūralų grožį.

  • Annick Goutal

    Annick Goutal – prestižinis prancūziškos parfumerijos vardas. Sukurta penkios dešimtys unikalių aromatų, dvelkiančių prancūziška elegancija, romantika ir muzika...

  • Antonio Banderas

    José Antonio Domínguez Banderas – ispanų aktorius, prodiuseris ir dainininkas žinomas visame pasaulyje. Antonio Banderas sudarė sutartį su ispanų parfumerijos gamintoja Puig ir suteikė jai teisę gaminti Antonio Banderas vardo kvepalus.

  • Antonio Puig

    Antonio Puig - Ispanijoje. Barselonoje įsikūrusi įmonė kuria ir gamina kosmetiką bei parfumeriją. Antonio Puig kompanija visuomet turėjo dideles ambicijas. Jos tikslas buvo tapti didžiausia kvepalus gaminančia kompanija pasaulyje. Ir tai tapo realybe.

  • Aquolina

    Aquolina – italų kosmetikos kompanijos Selectiva prekinis ženklas. Aquolina parfumeriai pirmenybę teikia saldiems šokolado, cukraus, saldainių kvapams.

  • Arabesque Perfumes

    Arabesque Perfumes – tai inovatyviausi Artimųjų Rytų kvepalų namai! Kvepalų kūrėjai nusprendė šiuolaikinių technologijų pagalba pakeisti požiūrį į tradicinius rytietiškus kvapus ir  sukurti kažką naujo, tačiau kartu išlaikyti rytietišką stilių, įkūnijantį prabangą ir turtingą Rytų kultūrą! Projektas pasirodė toks įdomus, kad prie jo prisijungė žymiausi parfumerijos profesionalai iš viso pasaulio, tarp jų ir garsios parfumerijos mokyklos direktorius Givaudan.

  • Aramis

    Estee Lauder sukūrė vyriškos parfumerijos prekinį ženklą Aramis. Aramis parfumeriai sukūrė jau daugiau nei 30 aromatų vyrams ir moterims.

  • Arcocere

    Arcocere priklauso prekės ženklui Arco Cosmetics. Pagaminta Italijoje, aistra grožiui, sąmoningumas ir kruopštumas kuriant saugią bei efektyvią kosmetiką, visada bus išskirtiniai Arco Cosmetics elementai ir filosofija.

  • Ardell

    Ardell - dirbtinių blakstienų lyderis pasaulyje. 

  • Argos Fragrances

    Argos siūlo ir su kvapais susijusius produktus – žvakes, elektrinius difuzorius, natūralius aliejus, kelioninius purkštukus ir papuošalus. Prekės ženklas įsipareigoja klientams pateikti džiuginančiai gaivius ir egzotiškus kvapus. Visi produktai gaminami JAV spirito varykloje su ultramodernia įranga, išpilstomi ir platinami iš kūrėjo gimtojo miesto Dalase, Teksasas, JAV. Argos kvapai yra sudaryti tik iš geriausių natūralių aliejų, todėl tai yra vienas aukščiausios kokybės ir išskirtiniausių kvapų rinkoje.

  • Ariana Grande

    Ariana Grande – amerikiečių aktorė, daininkė, dainų autorė, kvepalų kūrėja ir daugybe kitų talentų pasižyminti pasaulinio lygio žvaigždė, kurios gyvybingumas, energija ir unikalus charakteris stebina bei žavi daugelį. Tiek dainuodama scenoje, tiek ir kurdama Ariana Grande kvepalus ar įvairius kosmetikos gaminius, ji atiduoda ir dalelę savęs. Todėl tiek Ariana Grande kvepalai, tiek ir bet kuris kitas jos gaminys įkūnija išskirtinį charakterį bei stilių ir traukia asmeniškumu, kuriuo atlikėja nuoširdžiai dalijasi su savo gerbėjais.

  • Arrogance

    Arrogance kvepalai buvo pradėti gaminti 1982 metais, parfumerių Maurizio Cerizza ir Raymond Chaillan. Viso šioje kvepalų kolekcijoje yra apie 18 aromatų.

  • Artego

    Artego – tai Italijos kompanija, gaminanti profesionalias plaukų priežiūros priemones tiek grožio srities meistrams, tiek ir savo plaukų priežiūra besirūpinantiems žmonėms. Šiandien Artego produkcija gerai žinoma ne tik Europoje, bet ir JAV, Kanadoje bei kitose pasaulio šalyse.

    Artego produkcija padeda pakeisti įprastą suvokimą apie plaukų priežiūros priemones, nes savo klientams siūlo inovatyvius bei saugius gaminius. Tai hipoalergiški, ekologiški, natūraliais ir itin veiksmingais komponentais papildyti produktai. 

  • ArteOlfatto

    Arte Olfatto yra itališkas kvepalų prekės ženklas, kurio pagrindinė veikla yra aukštos kokybės prabangių kvapų gamyba. 

    Dauguma prekės ženklo išleistų kvapų savo laiku tapo bestseleriais, kuriuos įvertino daugybė dėkingų klientų. Komercinė sėkmė iš tikrųjų buvo iš anksto numatyta, nes talentingi ir kūrybingi parfumeriai bendradarbiavo su ArteOlfatto dizaino namais, apie kuriuos informacija, deja, nebuvo atskleista pagal sutarties sąlygas.

  • Artykuły Jednorazowe

    Artykuły Jednorazowe pasiūlys visas reikiamas higienines prekes skirtas atlikti profesionalias kosmetines procedūras.

  • Asmodee

    0 prekės

  • ASPEN

    ASPEN prekinis ženklas yra iš parfumerijos namųCoty“. Ši kompanija, pavadinta prancūzų verslininko ir parfumerio François Coty vardu, šiandien yra viena didžiausių pasaulyje grožio kompanijų ir didžiausia kvepalų gamybos įmonė, turinti begales prekių ženklų – nuo Gucci ir Hugo Boss iki Bruno Banani ir David Beckham.

    0 prekės

  • ASTOR

    ASTOR - stilius, pasitikėjimas, autentiškumas ir gyvenimo džiaugsmas. 

  • Atelier Cologne

    „Atelier Cologne“ parfumerijos namai, kurie pradėjo kurti odekolonus su charakteriu. Kvapuose dominuoja citrusai, kurie yra sumaišomi su žolelių natomis, todėl aromatas yra stipresnės koncentracijos ir išsilaiko ilgiau. 

  • Atelier Des Ors

    Atelier Des Ors kuria parfumuotas istorijas ant odos, sukeliančias stiprias emocijas ir poetiškas keliones.

  • Atelier Materi

    Atelier Materi, įkurta Véronique Le Bihan, yra aukščiausios kokybės prancūzų kvepalų namai, kuriuose puikus meistriškumas derinamas su šiuolaikiška vizija. Kiekvienuose kvepaluose dėmesys sutelkiamas į vieną žaliavą, kad atskleistų slapčiausias jų paslaptis, kurios yra šių išskirtinių unisex kvapų pagrindas. Atelier Materi yra įsipareigojusi suteikti daugiau galių moterims ir rūpintis aplinka. Nuostabi šiuolaikiška parfumerija, kurios visą grandinę valdo moterys, užtikrina sąžiningą prekybą ir aplinkos, su kuria jos liečiasi, gerovę.

  • ATKINSONS

    Kompanija, įkurta 1799 metais, iki šiol yra puikiai vertinama.

  • Attar

    ATTAR yra prekinis ženklas, įkurtas 2015m. Dubajuje (JAE). Jis siūlo prabangių, turtingų kokybe kvepalų ir natūralių aliejų gaminius, pristatytus išskirtinio dizaino ir šiuolaikinės elegantikos įvaizdyje. Attar kuria unikalias rytietiško ir vakarietiško stiliaus kvapų kolekcijas, įkvėptas arabų kultūros ir paveldo. Visi produktai yra riboto leidimo, garsių dizainerių ir parfumerių kūrybiškumo įrodymai, kurie saugo savo vardą paslaptyje.

  • Attar Al Has

    Attar Al Has yra Turkijos prekės ženklas, įkurtas 2021 m. Jis tiki, kad mūsų dėvimi kvapai turėtų atspindėti tai, kas mes esame, mūsų gyvenimo būdą ir unikalias istorijas. Iš visų žavių kvepalų savybių Attar Al Has prisistato apsiginklavę savo gebėjimu nustebinti. Išsirinkite savo harmoningą mišinį, įkvėptą nematomo, jausmingo dviejų kultūrų ryšio. 

Rodoma 73 - 108 iš 1386 dalykų