Prekių ženklai Yra 1410 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 37 - 72 iš 1410 dalykų
  • Agua de Sevilla

    Tradicija ir modernumas. Brandumas ir jaunystė. Praeitis, dabartis ir ateitis . Tai Agua de Sevilla - kvepalų asortimentas, kuris išlieka laikui bėgant atmintyje, jis paveldimas iš motinų dukterims, iš kartos į kartą. Tai lyg palikimas, nesuprantantis laiko ar amžiaus. Tai yra nesenstantys kvapai, turintys pietietiškus aromatusSodrios gėlių ir citrusinių vaisių natos, turinčios daug asmenybės.... Klasika nuo 1992 m.

    Sevilija - aromatų įkvėpimo lopšys. Tai vienas iš tų miestų, kuris sužavi jus savo aromatu, kai ateina pavasaris. Tuo metu gatvėse atsiranda kvapai, kurie primena vaikystę. Jie priverčia jos niekada nepamiršti...

  • Aimée de Mars

    Parfumerė ir prekės ženklo įkūrėja Valerie Demars 20 metų praleido kosmetikos pramonėje. Po ilgo kelio iki savo prigimties priėmimo, ji pagaliau įgyvendino savo svajonę: klausytis augalų žinučių ir kurti kvepalus, atskleidžiančius mūsų asmenybę.

    Natūralūs kvepalai yra skirti teisingai veikti kūnui ir dvasiai, kadangi uoslė yra tiesiogiai susijusi su limbinėmis smegenimis – mūsų emocijų ir atminties vieta. Aimée de Mars gyvybingi kvapai ir odos priežiūra yra natūralesni, ekologiškesni, veganiški ir labiau pagarbūs Žemei bei žmonėms, nes jie atskleidžia mūsų asmenybę su tokiu pat malonumu ir tvirtumu, kaip ir sintetiniai produktai. 

    Uoslės natos, kurias suvokiame, kai užuodžiame kvepalus, patenka tiesiai į mūsų limbines smegenis. Mūsų emocijų vieta atlieka svarbų vaidmenį kasdieniame elgesyje. Kvepalai visada asocijuojasi su atmintimi, atsižvelgiant į mūsų patirtį arba mūsų uoslės patirtį.
    Taip kvapai, kuriais kvėpuojame, sukelia reakcijas į mūsų elgesį ir mūsų organizmą, mums to nežinant.

  • Ainash Parfums

    Ainash Parfums tiki, kad kvapas yra atradimų kelionė, o kvapų kolekcija sukurta taip, kad nuvestų į uoslės nuotykius, kaip niekas kitas! Nuo pirmųjų viliojančių natų iki išliekančio švytėjimo – kiekvienas aromatas yra meniškumo ir elegancijos šedevras, sukurtas taip, kad sužavėtų ir įkvėptų.

    Ainash Parfums įsipareigojimas siekti meistriškumo ir naujovių yra viso jų veiklos pagrindas. Jie tikime, kad kvapas yra ne tik produktas, bet ir patirtis – patirtis, kuri gali pakeisti gyvenimą ir pakelti nuotaiką. Štai kodėl Ainash yra pasiryžę kurti kvapus, kurie yra tokie pat nepakartojami kaip ir mes – kvapus, kurie rezonuoja su siela ir sukelia emocijas, kurių niekada nemanėte įmanomomis!

    Ainash Parfums kviečia leistis į juslinių tyrinėjimų kelionę ir atrasti prabangių kvapų magiją.

  • Air-Val

    Air-Val International yra 40 metų gyvuojanti šeimos įmonė, kurianti, gaminanti ir platinanti parfumerijos gaminius pagal daugelio prestižinių tarptautinių prekių ženklų licenciją, taip pat savo prekės ženklus ir išskirtinius projektus. Air-Val yra vaikiškų kvepalų lyderiai ir savo gaminius platina daugiau nei 90 šalių. Sėkmė pagrįsta visos komandos pastangomis ir vertybėmis – naujovėmis, žiniomis, kokybe ir įsipareigojimu vartotojui.

  • Ajmal

    Ajmal produkcija per visus 60 savo gyvavimo metų įvaldė kvepalų gaminimo meną ir užima unikalią nišą parfumerijos pasaulyje Jungtiniuose Arabų Emyratuose. 

  • Al Haramain

    AL HARAMAIN - arabiškas prekės ženklas, gimęs 1970 metais Mekos mieste Saudo Arabijoje. 

  • Alaia

    Alaia – aukštosios mados pasaulyje gerai žinomas vardas. 

  • Albane Noble

    Albane Noble -  tai vyriškų ir moteriškų kvepalų gamintojas. Ši kompanija taip pat žinoma kitu pavadinimu - Grand Palais. Prekių asortimentas platus - nuo švelnių aromatų iki sodrių ir ryškių kvepalų. 

  • Alcina

    Alcina- tai vokiškos kosmetikos prekinis ženklas sukurtas XX amžiaus viduryje dakrato Kurto Wolffo . Alcina kuria kokybišką kosmetiką įvairaus amžiaus žmonėms.

  • Alexander McQueen

    Alexander McQueen – Jungtinės Karalystės mados namai išleido savo prekės ženklo kvepalų liniją. 

  • Alexandre J.

    Alexandre J.- Tai prancūzų dizainerio prekinis ženklas. Meilė menui ir istorijai paskatino šį žmogų kurti. Šiandien jo potraukis grožiui verčia tyrinėti tokius įvairius laukus kaip tapyba, skulptūra ar kvepalai. Medžiagų ir juslių architektas Alexandre.J naudoja išskirtines medžiagas, suteikdamas subtilų įdomų kvapą ir sukurdamas tobulą aromatų balansą.

  • Alfa Romeo Perfumes

    Alfa Romeo Perfumes yra naujas kvepalų prekės ženklas. Kvepalų kūrėjas Alfa Romeo Perfumes savo kvepalų bazėje turi 3 kvepalus ir jie visi išleisti 2021 m. Alfa Romeo Perfumes kvapai buvo sukurti bendradarbiaujant su parfumeriais Cristiano Canali, Serge'u de Oliveira ir Sofia Bardelli.

    Įkvėpti neribotos konceptualios vairavimo laisvės, Alfa Romeo ir Desire Fragrances pagimdo pirmąją kvapų kolekciją. „Alfa Romeo“. Technologijų ir „Desire Fragrance“ patirties partnerystė privertė juos tyrinėti automobilių pasaulį iš elegantiškos ir miesto perspektyvos, kuri atspindi drąsias ir unikalias naujosios kolekcijos detales. Pirmą kartą Alfa Romeo į kvepalų pramonę patenka su trimis vyriškais kvapais, kurių kiekvienas reprezentuoja specifinę Alfa Romeo automobilių visatą, išreikštą brangiu uoslės elementu.

  • Alfred Sung

    Alfred Sung kvepalai spinduliuoja energija ir kuria tobulą harmoniją tarp žmogaus ir gamtos.

  • Alfred Verne

    Prabangaus prekės ženklo Alfred Verne istorija prasidėjo 2015 metais, kuomet maža manufaktūra išleido aristokratiškus kvepalus Sapphire Isle, kurie akimirksniu sulaukė sėkmės vartotojų rinkoje. 

    Alfred Verne gamina tiek vyriškus, tiek unisex kvepalus, todėl kiekvienas gali pasirinkti sau tinkantį aromatą, idealiai papildantį jo įvaizdį ir stilių.

    Alfred Verne prekės ženklas gamina ne tik tualetinį vandenį ir kvepalus, bet ir namų kvapus. Nepakitusi prekės ženklo produktų kokybė išlieka aukščiausios kokybės, universalios kompozicijos ir lakoniško dizaino. 

  • Algenist

    Algenist tiekia aukštos kokybės odos priežiūros produktus, kurie suteikia kliniškai įrodytus 10 dienų rezultatus, įkvėptus dumblių ir augalų, gerbiančių žmones ir planetą. Sukuria patentuotus, regeneruojančius veganiškus ingredientus, kurie gimsta laboratorijoje. Gamta yra Algenist verslo pagrindas, todėl jei yra įsipareigoję kurti atsakingai ir apgalvotai – nuo žaliavų iki novatoriškų odos priežiūros formulių kūrimo. Algenist kuria iki aukščiausių gamybos standartų, naudojant 100 % veganiškas formules – nuolat tobulina savo praktiką, siekdami teigiamų pokyčių ir būti tvaresnis kiekvieną dieną.

    Tai novatoriškas ekologiškas mokslas, gerbiantis gamtą iš natūralių šaltinių ir tvariai pagamintas naudojant biotechnologijas. Sudedamųjų dalių tiekimas yra svarbus. Algenist pasikliauja atsekamais natūralių, botaninių ingredientų šaltiniais, kad galėtų tvariai gaminti švarias, saugias, veganiškas ir labai veiksmingas formules, neapkraunant natūralios aplinkos. Taikydami biotechnologijas Algenist valdo gamybos procesą, kad užtikrintų visų sudedamųjų dalių veiksmingumą. Algenist laikosi griežtų pasaulinių reguliavimo gairių ir ES formulavimo standartų, pagal kuriuos reikalaujama griežto peržiūros proceso ir formulių bei sudedamųjų dalių saugos įrodymų.

  • AllSaints

    AllSaints yra Didžiosios Britanijos mados mažmeninės prekybos įmonė, kurios būstinė yra Londone, UK. AllSaints parduoda vyriškus, moteriškus drabužius, avalynę ir aksesuarus 281 parduotuvėje ir turi maždaug 2400 darbuotojų 27 šalyse ir regionuose, įskaitant JK, Prancūziją, Airiją, JAV, Meksiką, Kanadą, Taivaną, Japoniją, Pietų Korėją ir Kiniją.

  • Allwaves

    Allwaves - prekės ženklas, kuris siūlo itin kokybiškus plaukų priežiūros produktus nuo priežiūros ir produktų puoselėjimui, iki plaukų dažų, puikiai padengiančių net ir žilus plaukus! 

    Asortimente galima rasti įvairių plaukų priežiūros linijų, iš kurių tinkamiausią produktą savo plaukams ras kiekvienas klientas.

  • Alpa

    Alpa istorija yra stabilios ir klestinčios čekų įmonės istorija. Šio prekės ženklo populiarumas tęsiasi jau daugelį dešimtmečių. Pasibaigus ikikariniam gamybos etapui Brno mieste, 1948 m. gamykla persikėlė į Velké Meziříčí. 1994 m. įvyko privatizacija ir dabar Alpa yra moderni ir perspektyvi įmonė. 

    Turėti tradicinį čekų prekės ženklą ir ilgiau nei 100 metų patenkinti klientus yra vertingiausias brangakmenis, puošiantis prekės ženklą Alpa

  • Alqvimia

    „Alqvimia“ prieš 31 metus „La Garrotxa“ (Geronoje) sukūrė parfumerė ir aromaterapijos ekspertė Idili Lizcano, aistringai užsiimanti joga ir meditacija, kuri jaučia stiprų prisirišimą prie augalų ir gėlių.

    Bendrovė dabar yra pavyzdys aukštos natūralios kosmetikos požiūriu. Naudodami 100% natūralius ir ekologiškus produktus, jie sukūrė naujoves revoliuciniame grožio sektoriuje, siūlydami produktus, jungiančius kūną, protą ir dvasią.

    „Mens sana in corpore sano“ yra jų filosofija; jie nori savo produktais išmokyti ramiai subalansuoti sveiką kūną ir gražią jauną sielą. 1991 metais tarptautinė kompanijos plėtra prasidėjo Nyderlandų, Belgijos ir Italijos rinkose.

    Šiuo metu „Alqvimia“ veikia daugiau nei 20 pasaulio šalių, o jų gydymo būdus ir ritualus galima rasti geriausiuose Ispanijos ir pasaulio viešbučiuose ir SPA.

    „Alqvimia“ yra mistinių žinių ir eksperimentinio mokslinio metodo sąjunga. Mokslas ir dvasingumas kompanijai tinka, ir gamintojai mano, kad tai yra nauja pradžia, kuri sulauks pasisekimo XXI amžiuje.

    „Mano darbas yra pati meditacija. Tai auka pasauliui, malda. Tai yra viena iš kilnaus Alqvimia meno paslapčių “. – sako Idili Lizcano.

    Po 34 metų ALQVIMIA išsaugo į meilę, aistrą, kūrybiškumą ir pagarbą gamtai. Aromaterapijos meno, parfumerijos magijos ir senovės alchemijos mokslo dėka mes išgauname sielą iš augalų, jungiančių ir transformuojančių mūsų pačių sielą.

    Etikos iššūkių, kuriuos sprendžia „Alqvimia“, skaičius daro juos įkvepiančia atsakingos korporacijos pradininke natūralios kosmetikos pramonėje.

    Nuo pat pradžių pagrindinis etinis iššūkis, su kuriuo susiduria „Alqvimia“, yra sukurti 100% natūralią kosmetiką, kurios vertė būtų gaminti neteršiant, naudojant perdirbamas medžiagas ir gerbiant žmoniją gaminant savo produktus.

    Jie tiki pusiausvyra tarp sveikatos, kūno ir paties pasaulio, todėl kovoja su kasdieniu cheminiu kosmetikos gaminių poveikiu odoje, sukurdami veiksmingą ir prevencinę kosmetiką jūsų kūno sveikatai, naudodami natūralius augalus ir aliejus.

    Be to, gamintojai nuolat prisideda prie etinės praktikos, stiprinančios žmonių masto ekonomiką. Kai kurie jų naujausi metodai yra naudoti 100% atsinaujinančius ir tvarius energijos šaltinius ir kovoti už moterų lyderystę versle.

  • Alterna

    Alterna produktai išsiskiria savo prabangia sudėtimi: ikrai, bambukų, šampano ekstraktai ar triufelių aliejai.

  • Alva

    Alva rinkoje veikia nuo 1988 metų. Remiantis patirtimi, įgyta vykdant veiklą ekologiniame judėjime, Alva buvo įkurta siekiant gaminti aukštos kokybės, ekologiškus produktus. Šiandien šeimos verslas siūlo platų ir unikalų natūralios kosmetikos portfelį: vertingiausią maitinamąją ir dekoratyvinę natūralią kosmetiką, eterinius aliejus ir kt. Prekės ženklo produktai dabar parduodami maždaug 30-yje šalių, keturiuose žemynuose. Alva gaminiai gaminami naudojant kontroliuojamas ekologiškas žaliavas, kurios garantuoja kokybišką ir efektyvią priežiūrą!

  • American Crew

    American Crew yra daugiau nei prekinis ženklas – tai gyvenimo būdas. 

  • Amouage

    Kompanija kvepaluose naudoja tradicinius Artimuosiuose Rytuose išgaunamus ingredientus: agarą, smilkalus, muskusą, rožių aliejų, prieskonius. Aromatus kuria garsiausi parfumeriai pasaulyje.

  • Amouroud

    Aromatai AMOUROUD gimsta iš mūsų palikimo. Tai yra įprasto maišymo koncepcijos evoliucija, kuri pelnė „Perfumer’s Workshop“ pripažinimą už savo vizualias idėjas. Tai itin rafinuoti, puikiai proporcingi ir gražiai subalansuoti kvepalai.

    Nuo 1970 m. Parfumerijos dirbtuvės pradėjo daugelį šiuolaikinių kvepalų gamybos verslo aspektų. Pirmoji kompanija, pritaikiusi kvapą pagal prabangos kategoriją, atvėrė kelią šių dienų „Boutique“ tipo parduotuvėms ir jų prekės ženklams, sukurdami keletą naujų nišų ir rinkų.

  • Andre Courreges

    Andre Courreges – prancūzų mados dizaineris, žinomas kaip užkietėjęs modernistas. Andre Courreges kompanija kuria ne tik drabužius, bet ir aksesuarus, papuošalus, parfumeriją.

  • Angel Schlesser

    Angel Schlesser kvepalai moterims ir vyrams.

Rodoma 37 - 72 iš 1410 dalykų