Prekių ženklai Yra 1385 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 613 - 648 iš 1385 dalykų
  • Jacques Bogart

    Kompanija įkurta 1975 metais Prancūzijoje. Jacques Bogart kuria išskirtinai vyriškus kvepalus, kuriuose susipina subtilumas ir išskirtinė elegancija.

  • Jadwiga

    Jadwiga - atskleidžia moteriškos jėgos ir patrauklumo sampratos prasmę.

  • Jaguar

    Visi Jaguar kvepalai – su tam tikru polėkiu. Kaip ir prabangūs Jaguar automobiliai jie žavi, vilioja ir sukausto dėmesį. Nuo 1988 metų sukurta daugiau nei dvi dešimtys Jaguar kvepalų. 6 iš jų – moterims.

  • Jaguar Solingen

    90 metų patirtis ir žinios kuriant, gaminant ir parduodant profesionalius produktus kirpėjams sudaro Jaguar Solingen prekės ženklo pamatą ir užtikrina aukštą kokybę. Produktai yra 100% pagaminti Vokietijoje. JAGUAR yra priemonių kirpyklų specialistams novatorius, kai reikia kurti naujus produktus ir koncepcijas tikslinei grupei.

    Norint pagaminti tikrai geras kirpimo žirkles, reikia atlikti iki 120 operacijų. Jaguar Solingen gamykla siūlo geriausias gamybos technologijas ir kūrimo ekspertus. Rankų darbas susitinka su aukštosiomis technologijomis ir įgyvendina tobulus ir aukštus standartus. Kokybei ir perdirbimui kelia griežčiausius reikalavimus. Kiekviena žirklių pora prieš pristatymą tikrinama atskirai, jog būtų užtikrinta 100 % kokybė.

  • James Bond

    James Bond – legendinė asmenybė, sužavėjusi ne tik vyrus, bet ir moteris visame pasaulyje. Neįveikiamos užduotys, netikėtos kliūtys ir galingi priešai. Specialusis agentas James Bond 007 įveikia viską! James Bond 007 kvepalus gamina Eon Productions. Sukurti 4 James Bond aromatai išimtinai tik vyrams.

  • Jean Couturier

    Jean Couturier kvepalai, kurių sukurta daugiau nei dešimtis, skirti tiek vyrams, tiek moterims. Savo išskirtiniais aromatais ir nebanaliomis kompozicijomis jie žavi net ir pačius įnoringiausius kvepalų žinovus: tiek tuos, kurie dievina lengvesnius gėlių aromatus, tiek ir tuos, kurie  tikisi šio to intensyvesnio ar sodresnio. 

  • Jean Marc

    JEAN MARC – tai tualetinių vandenų moterims ir vyrams linija. Gamintojas – ilgametę patirtį rinkoje turintis Lenkijos gamintojas „Dramers“. 

  • Jean Patou

    Jean Patou (1887 - 1936) - dizaineris, kūrėjas ir hedonistas. Jis gimė Normandijoje (Prancūzija). Kai jo šeimos verslas 1907 metais pradėjo plisti, jis įsidarbino pas savo dėdę kailių versle. 

    1912 metais Jean Patou persikėlė į Paryžių, kur atidarė savo pirmąją drabužių ateljė, pavadinimu „Maison Parry“, kurie buvo kurti jo. 

    1914 metais jis pardavė savo ateljė vienam pirkėjui iš Amerikos, nes Pirmasis Pasaulinis karas sutrukdė jo verslui. 

    Po karo, 1919 metais, jis vėl atidarė savo butiką tokiu pat pavadinimu, kaip pirmasis ir tais pačiais metais sukūrė pirmuosius savo kvepalus brunetėms „Amour Amour“, raudonplaukėms „Adieu Sagesse“ ir blondinėms „Que Sais-Je?“.

    Garsųjį aromatą „Joy“ jis sukūrė 1925 metais.

     

  • Jean Paul Gaultier

    Ryškūs pusnuogiai vyrų ir moterų siluetai – Jean Paul Gaultier kvepalų skiriamasis ženklas. Jų nepastebėti tiesiog neįmanoma. Nuo 1993 metų Jean Paul Gaultier išleido beveik 100 kvepalų moterims ir vyrams. Visi jie išskirtiniai, ekscentriški, dvelkiantys prabanga ir elegancija.

  • Jean-Charles Brosseau

    Jean-Charles Brosseau stilių sudaro mažos detalės, kurios atrodo paprastos, tačiau patrauklios moterims ir yra amžinos. Be praeinančių tendencijų, jo kvapai yra nesenstantys, nes kokybė ir elegancija nereikalauja ryškaus puošnumo. Pagrindinis Jean-Charles Brosseau tikslas – sukurti itin kokybiškus mišinius, pagamintus iš geriausių, įvairių pasaulio kilmės komponentų. Kiekvienas aromatas supakuotas į buteliuką, kuris simbolizuoja prancūzų amato meistriškumą. Pakuotės yra klasikinės ir santūrios, parodančios rafinuotą kūrėjo diskretiškumą.

  • Jean-Louis Scherrer

    Jean-Louis Scherrer  buvo prancūzų mados kūrėjas, kurio elegantišką dizainą mėgo turtingieji. Ankstyviausias kvepalų leidimas buvo sukurtas 1979 m. „Jean-Louis Scherrer“ kvapai buvo gaminami bendradarbiaujant su parfumeriais Nathalie Lorson, Raphael Haury, Josette Ramisse, Nathalie Feisthauer, Marie-Aude Couture, Mathilde Bijaoui, Violaine Collas ir Julie Mass. 

  • Jeanne Arthes

    Jeanne Arthes – Prancūzjos kvepalų kompanijos „Arthes Group“ prekės ženklas.

  • Jeanne en Provence

    Jeanne en Provence - Prancūzijos natūralių kvepalų ir kosmetikos namai, įkurti Grasse mieste nuo 1978 m. Jie sujungia grožį ir natūralumą, todėl tai yra ir naudingi kūno priežiūros produktai, pagrįsti mūsų Provanso simboliais pažymėtais augalais ir gėlėmis, ir kvapai iš nuostabaus Pietų kurorto, kuriuos sukūrė „Master“ parfumeriai iš „Grasse“ miesto.

  • Jelly Belly

    Jelly Belly ne tik saldžiųjų pupelių, kurias žino visas pasaulis, bet ir kosmetikos priemonių gamintoja

  • Jennifer Aniston

    Dizainerė Jennifer Aniston savo kvapų bazėje turi virš devynių rūšių kvepalų. Jennifer Aniston yra naujas ir gaivus kvepalų prekės ženklas. Ankstyviausias kvepalų leidimas buvo sukurtas 2010 m., o naujausias išleistas 2020 m. Kvepalų nosis, kuri dirbo su kvepalais yra Jean-Marc Chaillan.

    Aktorių dukra Jennifer Aniston dar jaunystėje pradėjo savo karjerą Niujorke, kol vėliau grįžo į gimtąjį Los Andželą, kad galėtų įsitraukti į televiziją ir filmus. Pasirodymas siaubo filme „Leprechaun“ buvo jos didžiausias pasiekimas, kol ji seriale „Draugai“ buvo paskirta kaip Rachel Green, viena iš šešių dvidešimtmečių draugų gyvenančių kartu Niujorke. Dėl mielos, išlepintos Reičelės atvaizdo Aniston tapo viena populiariausių „Friends“ aktorių narių, o jos šukuosenos kirpimas įkvėpė kopijuoti ją visoje Amerikoje.

    2010 m. Jennifer Aniston pristatė savo debiutinį ir pirmąjį aromatą, sukurtą ir platinamą kartu su „Falic Fashion Group“. Šis kvapas, tiesiog atstovauja ir pristato pačią Jennifer Aniston. Aromatas buvo sukurtas tam, kad užfiksuotų aktorės uoslės prisiminimus apie Pietų Kaliforniją: naktį žydinčius jazminus, sūrų orą, smėlį ir tropinį įdegio aliejaus kvapą. Kaip ir pati aktorė, šis bendravardis aromatas yra šiltas, švelnus ir moteriškas.

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez – visame pasaulyje žinoma dainininkė, aktorė, šokėja, žavinti egzotišku grožiu ir puikiu stiliaus jausmu. Į parfumerijos pasaulį ji įžengė 2002-aisais, kai pasaulį išvydo kvepalai Glow. Dabar jų yra daugiau nei 20. Visi Jennifer Lopez kvepalai – jausmingi ir geidulingi. Pietietiškas charakteris juntamas ir kvepaluose.

  • Jenny Glow

    Jenny Glow- tai kvepalų prekinis ženklas 2017 metais įkurtas Airijoje seserų Jane ir Katie. Moterys pradėjo gaminti aukštos kokybės kvepalus už prieinamą kainą. 

  • Jessica McClintock

    Apdovanojimus pelniusi mados dizainerė Jessica McClintock pavertė savo prekės ženklą ir meilę viskam, kas romantiška, mados sėkmės istorija! Atraskite Jessica McClintock pasaulį, kuriame kiekviena diena yra šventė. Mada, aksesuarai, kvepalai ir namų mados, sukurtos jūsų gyvenimui!

  • Jesus Del Pozo

    Jesus Del Pozo – ispanų mados dizaineris, modernizavęs ispaniškąją madą. Iš pradžių kūręs vyrams, didžiausią pasisekimą patyrė moteriškoje madoje. . Jezus Del Pozo mados namai sukūrė beveik tris dešimtis aromatų vyrams ir moterims. 1997-aisiais išleisti Halloween tapo tiesiog kultiniais. Tarp populiariausiųjų jie karaliauja beveik du dešimtmečius.

  • Jil Sander

    Mados namai sukūrė jau daugiau kaip 50 aromatų vyrams ir moterims. Visi jie šiuolaikiški ir modernūs, tinkantys moderniai miesto moteriai ar šiuolaikiškam vyrui.

  • Jimmy Choo

    Jimmy Choo kvepalai moteris veikia panašiai kaip ir garsieji bateliai. Jie vilioja, verčia jaustis geidžiamai, pranašesnei už kitas, stilingai ir nepakartojamai!

  • Jivago

    Ilana visą savo darbą atlieka su paslaptimi. Pasitelkdama senovės išmintį, ji kuria kvapus, kad įkvėptų kosminę harmoniją.

  • Jo Malone London

    Jo Malone London - angliškas kvepalų, žvakių prekinis ženklas. Produkcija kuriama- vyrams, moterims ir namams. Jo Malone savo tarptautinį kvepalų ir kvapiųjų žvakių verslą pradėjo 1983 m. 

  • Jo Milano Paris

    Jo Milano Paris- 2018 metais įkurtas kvepalų prekinis ženklas Paryžiuje ir Niujorke. Kompanija kuria kvepalus vyrams, moterims, tinkančius abiems lytims, kelionines pakuotes taip pat kvapus namams, voniai. 

  • Joanna Professional

    Joanna Professional yra asmens higienos priežiūros, maitinamųjų ir plaukų formavimo priemonių, taip pat kirpėjų apšvietimo, dažymo ir profesionalios kosmetikos ekspertas. Gamintojas nuolat tobulina savo receptūras ir plečia kosmetikos gaminių pasiūlą. Visa prekės ženklo komanda glaudžiai bendradarbiauja su dermatologais ir kirpėjais.

  • JoAnne Bassett

    Joanne Basset yra dizaineris, kuris pirmuosius kvepalus pradėjo kurti 1993 metais ir šiuo metu savo kolekcijoje turi daugiau, kaip 60 skirtingų aromatų. 

    0 prekės

  • Johan.b

    Johan.b – tai stiprią poziciją grožio industrijoje užimančios, Prancūzijoje įsikūrusios parfumerijos kompanijos „Geparlys“ prekinis ženklas. Johan.b asortimentas – tai daugiau nei 40 skirtingų kvepalų rūšių. Johan.b aromatai vyrams ir moterims – ta gabių ir savo amatą išmanančių parfumerių darbo rezultatas, pagrįstas ilgamete patirtimi, prancūziško stiliaus prabanga bei subtilumu. Kiekvienas šio prekės ženklo kvapas pasižymi sodrių, patrauklių, elegantiškų, tačiau tuo pačiu metu ir paprastų natų gama.

  • John Frieda

    "John Frieda" - plaukų priežiūros priemonės, pritaikytos specifiniams kiekvieno plaukų tipo poreikiams, sukuria salono lygio rezultatą.

  • John Galliano


    John Galliano stilius - ryškus, ekstravagantiškas, orientuotas į išskirtines asmenybes, kurios nebijo būti pastebėtos.

  • John Master Organics

    John Masters Organics naudoja ekologiškų, natūralių ingredientų galią, kad sukurtų išskirtinius grožio produktus, kurie naudingi mums ir žemei. Prekės ženklas gamina ekologiškus šampūnus, kondicionierius ir formavimo priemones skirtingiems plaukų tipams, taip pat specialias linijas galvos odai ir pažeistiems plaukams. 

    Šiandien unikali John Masters vizija išaugo į pasaulinį prekės ženklą, kuris ir toliau transformuoja ekologinio ir natūralaus grožio industriją. Dešimtmečius sukaupta patirtis ir naujovės pavertė kelis rankų darbo gaminius, kruopščiai pagamintus ant stalviršio, į visą plaukų, odos ir kūno priežiūros bei aromaterapijos gaminių asortimentą.

Rodoma 613 - 648 iš 1385 dalykų