Prekių ženklai Yra 1406 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 577 - 612 iš 1406 dalykų
  • Hennaplus

    Hennaplus- gerai pasaulyje žinomas kosmetikos prekinis ženklas sukurtas Frenchtop Natural Care Products BV organizacijos 1985 Olandijoje. Tuo metu jie pristatė „Hennaplus“ plaukų dažymo miltelius. Šiandien asortimentą sudaro visos trys tarptautinės spalvų sistemos ir visas asortimentas, užtikrinantis puikią dažytų plaukų priežiūrą.

  • Henry Cotton‘s

    Henry Cotton‘s – italų dizainerio prekė ženklas.

    0 prekės

  • Herbadent

    Skirtingu intensyvumu ar skirtingu laiku, bet šie žodžiai mane sekė nuo tada, kai nusprendžiau pradėti studijuoti odontologiją. Nuo pat vaikystės gamta man buvo labai svarbi, o šiandien dar svarbiau gaminti tausojančius produktus. Per pastaruosius kelerius metus temos, kurias reprezentuoja šie žodžiai, susiliejo su žodžiais tradicija, įsipareigojimas ir tvarumas, ir susidarė į vieną kompaktišką ir logišką vienetą.

    Mums būtų malonu, jei Herbadent taptų jūsų kasdienybe. Mūsų tikslas – tęsti darbą su meile, rūpesčiu ir ryžtu.

    Mūsų istorija prasideda metai kai Vladimíras Svatekas ir daktaras Javůrekas pradeda vaistinių vynų gamybą Prahoje. Šimtmečio pradžioje įkūrėjo brolis dr. Vavřinec Svatek plečia vyno poveikį ir indikacijas naudodamas egzotiškus augalus, o po kelerių metų gamyba persikelia į naujas patalpas Prahos Smíchov, kur iki šiol tebėra Herbadent. 1960-aisiais daktaras Karmazín sukūrė ekstraktą iš 7 vaistinių žolelių.

    Taip apie savo įmonę kalba jos savininkas Pavel Smažík.

  • HERBATINT

    Visa „Herbatint“ grandinė vadovaujasi tvarumo kriterijais, pradedant tiekėjų, vadovaujančių aplinkai nekenksmingomis gairėmis, atrankos, aplinkosaugos ir saugos sertifikatais, įskaitant perdirbamas pakuotes. Antica pasirinko Herbatint pakuotėms naudoti tik kartoną iš sertifikuotų miškų, kad palaikytų sąžiningą miškotvarką. Taip pat pasirinkimas naudoti tobulai uždaromus plastikinius butelius, leidžiančius juos naudoti ateityje, atsiliepia sprendimui išvengti nereikalingų atliekų sumažinant poveikį aplinkai ir palengvinant perdirbimą, renkant atliekas atskirai.

    Herbatint derina efektyvų plaukų dažymą su dėmesiu aplinkos apsaugai ir vartotojų sveikatai. Jos gauti sertifikatai ne tik patvirtina pasiektus kokybės ir saugos standartus, bet ir liudija Antica Erboristeria įsipareigojimą aplinkosaugos klausimams bei artumą su visais tais vartotojais, kurie tvirtai tiki ir deda visas pastangas siekdami laikytis aplinkos tvarumo pasirinkimų kiekvieną dieną. Geros praktikos, kurios tampa gerais darbais, siekiant pagerinti kiekvieno iš mūsų gyvenimo kokybę.

  • Hermes

    Hermes kompanija visame pasaulyje garsėja ir savo kuriama parfumerija. Daugiau nei 70 Hermes aromatų vyrams ir moterims yra įrašyta į gausų Hermes parfumerijos sąrašą. Ir visi jie turi savo idėją, unikalią istoriją. 

  • Himalaya

    Himalaya yra pirmaujanti pasaulinė vaistažolių sveikatos ir asmens priežiūros organizacija, turinti beveik 500 produktų daugiau nei 100 šalių. Ji jau devynis dešimtmečius siekia, kad sveikata taptų kiekvienos šeimos dalimi. Prekės ženklo misija – suteikti gerovę ir džiaugsmą į kiekvienus namus, naudojant moksliškai pagrįstus vaistažolių sprendimus.

  • Histoires de Parfums

    “Histoires de Parfums” - tarsi kvapų biblioteka, skirta sustiprinti istorinių knygų skaitymo įspūdį.

  • Holify

    Holify yra natūralios kosmetikos kompanija. Įmonės misija yra viena – kurti natūralią kosmetiką neįprastoje pakuotėje, kuri yra visiškai perdirbama. 

    Holify prekės ženklas kuria natūralaus pagrindo produktus, skirtus visai šeimai. Jie yra saugūs tiek vaikams, tiek nėščioms moterims. Sąmoningi įmonės veiksmai leido sukurti minimalistinius produktus su veganiška formule ir subtilia kvapo nata. 

    Įmonės politika skatina atliekų rūšiavimą. Novatoriška produktų formulė paremta neįprastais ingredientais, t.y. mėlynųjų ramunėlių ekstraktu, elfų žiedų ekstraktu ir betaino ekstraktu. Kiekviena gaminio spalva turi tituluotą kompoziciją, kurios dėka galite atpažinti prekės tipą ir paskirtį. 

    Holify yra sąmoningas pasirinkimas siekiant harmonijos su gamta.

  • Hollister

    Hollister – rūbai, aksesuarai ir aromatai įkvėpti unikalaus, energingo pietų Kaliformijos gyvenimo būdo.  

  • House Of Sillage

    House Of Sillage – laikui nepavaldžių unikalių aromatų kūrėjas patiems išrankiausiems.

  • Hugh Parsons

    Istorija prasidėjo praėjusio amžiaus pradžioje Londone, kosmopolitiškame  ir negailestingame, bet tuo pačiu nutolusiame nuo asketiškos elegancijos mieste. Misteris Parsons savo jaunystę pašventė tarnybai armijoje. Jį taip sužavėjo pareigūnų uniforma bei uniformos aksesuarai, kad 1925 m. jis nusprendė įkurti savo įmonę, kuri specializavosi neeilinių (retų) kaklaraiščių kūryba, bei manieringos kaklaraiščių kultūros puoselėjimu. 

  • Hugo Boss

    Hugo Boss kvepalai, pabrėžia individualumą, pulsuoja energija ir skatina siekti užsibrėžtų tikslų. Jie neužgožia asmenybės ir neįpareigoja.

  • Hummer

    Hummer – amerikiečių automobilių, sunkvežimių ir prabangių džipų prekės ženklas, įkurtas 1992 metais. Kiekvienas„Hummer“ modelis yra ryškus ir unikalus.

  • I Love

    I Love yra vonios, kūno ir grožio prekės ženklas, kuris su meile kuria puošniausius, skaniausiai kvepiančius produktus pasaulyje. Visi mūsų produktai, skirti puoselėti, maitinti, gaivinti ir palepinti jūsų odą. Kupini kvapų ir odą mylinčių ingredientų. Mūsų gražus asortimentas yra kasdienis malonumas kiekvienam, kuris dievina vaisius ir saldžius aromatus savo odai! Mangai ir papajos, avietės ir gervuogės, braškės ir grietinėlė bei kokosai yra išbandyti ir visų mėgstamiausi aromatai, tačiau atkreipkite dėmesį į mūsų sezoninius riboto leidimo kvapus ir desertų įkvėptų kvapų nuolat besikeičiantį asortimentą.

  • IBD

    Daugiau nei keturis dešimtmečius IBD taip pat žinomas kaip International Beauty Design. Tai yra nagų priežiūros pramonės lyderis, dominuojantis rinkoje su pasaulinio lygio technologijomis ir neprilygstamomis naujovėmis. Kaip patikimas geriausių nagų profesionalų pasirinkimas visame pasaulyje, IBD sukūrė žymias formules, tokias kaip Hard Gel segmentas, kuris tapo geriausiai parduodamu produktu. Turėdami produktų katalogą nuo akrilo iki gelio, IBD nagų pramonėje sukėlė perversmą, siūlydami geriausius profesionalių nagų pramonės gelio lakus, profesionalius lakus, kietuosius gelius ir statybinius gelius.

  • iCare

    ICare yra privati ​​ Didžiosios Britanijos šeimos įmonė, gaminanti ir platinanti įvairius tualeto ir namų apyvokos reikmenis. Prekės ženklas iCare daugiausia susijęs su higienos poreikiais, tokiais kaip: drėgnos servetėlės, drėgnos intymios servetėlės, makiažo valikliai, veido valymo servetėlės ​​ir kt. Įmonės gamybos patalpas griežtai kontroliuoja daugelis didžiųjų Didžiosios Britanijos mažmenininkų. Tęsdami plėtros programą jie persikėlė į naujai pastatytą objektą, esantį netoli M6, puikioje vietoje ir lengvai pasiekiamoje nuo M62, ši puiki vieta garantuoja privažiavimą visoje šalyje. Nuosavos prekės ženklai tapo plačiai paplitę ir toliau didina savo rinkos dalį Didžiojoje Britanijoje. Prekiniai ženklai: Dimple, Elise, Simply Cotton, Easywrap.

  • Icone

    Icone – jaunas, dinamiškai besivystantis prekės ženklas profesionaliam hibridiniam manikiūrui. Liniją įkvėpė savo stilių turinčios, drąsios, nebijančios išsakyti savo nuomonės moterys. Moterys, kurios rūpinasi savo įvaizdžiu, kurios savo individualumu įkvepia kitus. Jos yra pavyzdys visoms.

    Icone žino, kokia svarbi įvaizdžio dalis yra prižiūrėti nagai, todėl prekės ženklo gaminiai pasižymi aukšta kokybe ir klasikinėmis spalvomis su šiuolaikiško prašmatnumo dvelksmu. Produktus paprasta naudoti ir jie yra saugūs nagams. Aukštos kokybės Icone gaminių dėka hibridinį manikiūrą nesunkiai atliksite namuose, o efektą pasieksite kaip salone. Visa tai tam, kad net įmantriausias stilizacijas visada papildytų tobulas manikiūras!

  • Ideo Parfumeurs

    Ideo Parfumeurs yra vyro ir žmonos Antoine'o ir Ludmilos Bitar kūryba. Jų paveldas susijęs su šiuo prekės ženklu, nes jis yra libanietis, o ji - alžyrietė. Šeima įsikūrusi Beirute, kurį jie laiko vartais į daugybę kultūrinių įtakų.

  • Idun Minerals

    Idun Minerals yra grožio prekės ženklas, kuriame derinamos aukštos kokybės formulės ir aukštos kokybės rezultatai dėl odą saugančių ir puoselėjančių ingredientų. Produktai yra sukurti glaudžiai bendradarbiaujant su mokslininkais ir dermatologais bei yra skirti visų tipų odai, net ir jautriausiai.

  • ikoo

    0 prekės

  • Ilū

    Ilū yra populiarus visame pasaulyje plaukų priežiūros aksesuarų ir kosmetikos priedų gamintojas. Jis apima ryškių ir itin vasariškų spalvų gaminius, tokius kaip šepetėliai, makiažo kempinėlės, įvairūs makiažo priedai (blakstienų rietikliai, žirklutės, makiažo šepetėliai, makiažo kempinėlės ir kt.)

  • Indola

    Indola – individualus, novatoriškas ir įkvepiantis prekės ženklas, siūlantis profesionalias, skirtas grožio salonams, plaukų priežiūros priemones. 

  • Inebrya

    Inebrya – tai italų prekinis ženklas, siūlantis išskirtinius ir profesionalius produktus tam, kad plaukai būtų išpuoselėti, sveiki ir kupini gyvybingumo.

  • Ingrid Cosmetics

    Ingrid prekės ženklas priklauso Verona Products Professional. Jie kosmetikos rinkoje yra jau daugiau nei 20 metų, kurdami modernius receptus. Ingrid asortimente yra visa kosmetika, kurią naudojant galima sukurti pilną veido ir akių makiažą. Populiariausi prekės ženklo gaminiai yra veido modeliavimui ir makiažo fiksavimui skirta kosmetika – bronzantai, pudros ir bazės. Ingrid seka tendencijas ir kiekvieną sezoną kosmetikos rinkai pristato naujas produktų serijas.

  • Ingrid Millet

    0 prekės

  • Instalash

    Instalash – tai kompanija, kurios produkcija kuriama atsižvelgianti į šiuolaikiškos, ambicingos ir jaunatviškos moters poreikius. Visi Instalash produktai, kaip ir juos besirenkančios asmenybės, yra įvairiapusiški, todėl ne tik pabrėžia natūralų veido ar akių grožį, bet ir rūpestingai stiprina, atkuria ir puoselėja veido odą, blakstienas ir antakius. Todėl Instalash kosmetika – tai aukštos kokybės produktai, kurie padeda moterims rūpintis savo išvaizda ir sveikata.

  • Instituto Español

    „Instituto Español S.A.“, įkurta 1903 m. Ispanijoje. Nuo pat savo veiklos pradžios, remdamasi puikia Europos parfumerija, gamina kvepalus ir kosmetiką.

    Dizainerio „Instituto Espanol“ kvapų bazėje yra 27 kvepalai. „Instituto Espanol“ yra senas kvepalų gamintojas. Ankstyviausias leidimas buvo sukurtas 1903 m., O naujausias - 2016 m. Kvapus kūrusi nosis yra Daniela (Roche) Andrier.

Rodoma 577 - 612 iš 1406 dalykų