Dieniniai kremai

puslapyje
Rodoma 217 - 252 iš 860 dalykų
Rodoma 217 - 252 iš 860 dalykų

Norint užtikrinti efektyvią veido odos priežiūrą, į rytinę grožio rutiną turėtų būti įtrauktas ir dieninis veido kremas. Šiai grupei priskiriamos priemonės tinka kasdieniam naudojimui, nes suteikia daugiau komforto visą dieną, o pagrindinės jų užduotys – drėkinti, maitinti ir (arba) saugoti odą nuo įvairių aplinkos veiksnių, darančių neigiamą įtaką veido odai.

Dieniniai veido kremai kuriami atsižvelgiant į skirtingus odos poreikius, todėl Save24.lt asortimente tinkamą veido kremą ras visi, kurių oda yra išsausėjusi, kenčia nuo drėgmės trūkumo, maistinių medžiagų stokos, o taip pat tie, kurių oda dažnai yra veikiama sauso ar užteršto oro, patiria temperatūros pokyčių, neigiamą saulės spindulių poveikį.

Dieninis veido kremas su SPF apsauga

Nors saulė skatina vitamino D gamybą ir pakelia nuotaiką, tačiau jos skleidžiami ultravioletiniai spinduliai gali pažeisti veido odą, spartina odos senėjimo procesus. Todėl, nepriklausomai nuo odos tipo ar jos poreikius atitinkančių sudėtinių komponentų, dauguma dieninių veido kremų turi SPF filtrą. Dieninis kremas su SPF suteikia skirtingo stiprumo apsaugą nuo UV spindulių ir kovoja su ankstyvo odos senėjimo požymiais, pavyzdžiui, pigmentinių dėmių ar raukšlių atsiradimu.

Dieninis veido kremas sausai odai

Geriausias dieninis veido kremas sausai odai yra tas, kuris suteikia jai būtiną drėkinimą, stiprina apsauginį odos barjerą bei aprūpina ją reikiamomis maistinėmis medžiagomis. Sausos odos priežiūrai skirtas dieninis kremas pašalina sausumo, tempimo pojūtį, šiuose produktuose dažnai yra hialurono rūgšties, įvairių vitaminų, migdolų, sviestmedžių ir kitų aliejų.

Dieninis veido kremas jautriai odai

Jautriai veido odai skirtas kremas ramina odos sudirgimus, paraudimą, niežulį ar kitus nemalonius pojūčius, tinka odai, kuri linkusi į kuperozę. Dieniniai veido kremai jautriai odai dažniausiai kuriami be dirbtinių dažiklių, kvapiklių ir kitų odą erzinančių medžiagų, juose esantys ingredientai efektyviai kovoja su odos sudirgimu, suteikia ilgalaikį komfortą.

Dieninis veido kremas riebiai ir mišriai odai

Jei turite probleminę veido odą, nuolat kovojate su veido blizgesiu ir spuogais, tuomet Jūsų odai labiausiai tiktų dieninis veido kremas riebiai ir mišriai odai. Šių kremų sudėtyje esantys komponentai sumažina sebumo išsiskyrimą, saugo nuo odos uždegimo ir spuogų atsiradimo, ramina odos sudirgimus ir drėkina išsausėjusias veido vietas. Dieniniai veido kremai riebiai ir mišriai odai gaivina odą, leidžia džiaugtis matiniu efektu ir vizualiai sumažėjusiomis veido poromis.

Dieninis veido kremas brandžiai odai

Oda kasdien yra veikiama įvairių neigiamą įtaką darančių aplinkos veiksnių, todėl su laiku praranda skaistumą, elastingumą ir stangrumą. Dieninis veido kremas brandžiai odai stiprina apsaugines odos funkcijas ir sugrąžina jai gyvybingumą. Jauninamasis dieninis veido kremas, stangrinamasis dieninis veido kremas ar dieninis veido kremas nuo raukšlių – visi šie kremai skirti prižiūrėti ir puoselėti brandžią veido odą dienos metu. Dieniniai kremai brandžiai odai dažnai būna papildyti vitaminu C, E, sraigių gleivių ekstraktu, hialurono rūgštimi ir kitomis veikliosiomis medžiagomis.

Taip. Net jei diena vėsi ar apniukusi, žalingi saulės spinduliai vis tiek prasiskverbia pro debesis ir neigiamai veikia mūsų veido odą. Todėl tiek žiemą, tiek vasarą rekomenduojama naudoti veido kremus su SPF, kurie apsaugo veido odą nuo žalingų UV spindulių poveikio.

Save24.lt asortimente esantys Clarins, Clinique, Esteé Lauder, Juvena, Loreal, Nivea, Payot, Shiseido ir kitų prekinių ženklų dieniniai veido kremai leidžia pasirinkti tą veido priežiūros priemonę, kurios kainos ir kokybės santykis labiausiai atitinka Jūsų poreikius.

Nebūtina, tačiau tiek dieninis, tiek naktinis kremas atlieka skirtingas funkcijas. Dieninis kremas, visų pirma, skirtas apsaugoti odą nuo žalingų aplinkos veiksnių, UV spindulių bei patiriamo streso ir suteikti odai reikiamą priežiūrą dienos metu, o naktinis kremas padeda atgaivinti po ilgos dienos nuvargusią odą ir skatina jos atsinaujinimo procesus. Todėl dieninio kremo naudojimas dieną, o naktinio kremo – naktį užtikrina visapusišką odos priežiūrą. Žinoma, jei nesinori naudoti kelių skirtingų veido priežiūros priemonių, Save24.lt internetinėje parduotuvėje yra daug veido kremų, kuriuos galima naudoti tiek ryte, tiek vakare.