Shiseido Synchro Skin Glow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas

Nemokamas siuntimas į paštomatą Shiseido Synchro Skin Glow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas Padidinti

Shiseido Synchro Skin Glow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas

Prekės ID: 32829
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 23
Prekės ID: 32829
Pirkėjų atsiliepimai: 23

42,99 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 32829
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 23
Prekės ID: 32829
Pirkėjų atsiliepimai: 23

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Lengvas maskavimas, vidutinis maskavimas, spindesiui, suteikia natūralų efektą, drėkinimui, apsauga nuo saulės, su apsauginiu spf filtru, tolygiai paskirsto spalvą, palaiko odos drėgmės balansą, puoselėja, paslepia odos trūkumus, nekemša porų, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, gaivinanti, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, ilgai išliekantis, neapsunkina, paslepia išsiplėtusias poras, paslepia raukšles, skaistina, suteikia elastingumo, suvienodina odos atspalvį, švelnininimui, švytėjimą suteikianti, tobulina odos tekstūrą
Produkto tipas Makiažo pagrindas, Skystas makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Čiobrelių Ekstraktu, Su rozmarinų ekstraktu, Nekomedogeninis, Su SPF filtru
SPF apsaugos lygis SPF20, SPF20, SPF20
Atsakingas asmuo Shiseido Group Emea (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Shiseido Synchro Skin Glow makiažo pagrindas sulygina odos spalvą, suteikia veidui gyvybingo spindesio ir žvalumo.

Serumą primenančia tekstūra pasižymintis produktas tolygiai pasiskirsto ant odos ir susilieja su natūraliu jos atspalviu. O dėl sudėtyje esančių komponentų ši Shiseido pudra suteikia lygaus, skaistaus ir švytinčio veido efektą. Tačiau priemonė neapsunkina odos, nepalieka nemalonaus blizgesio ar riebaus sluoksnio ant jos paviršiaus. Todėl kiekvieno naudojimo metu užtikrinamas išskirtinis odos lengvumo pojūtį, o sukurtas makiažas atrodo natūraliai ir gaiviai.

Išskirtinė gaminio technologija optimaliai prižiūri odą ir rūpinasi sveika jos būkle. Shiseido Synchro Skin Glow makiažo pagrindas papildytas komponentais, kurie užtikrina net iki 8 valandų išliekantį drėkinimą. Produkto sudėtyje esantys arganų ir spanguolių aliejai palaiko optimalų odos drėgmės balansą, suteikia odai glotnumo ir vidinio spindesio. Kvapiųjų mandarinų ekstraktas palaiko natūralų odos elastingumą, o čiobrelių ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Dėl to šis Shiseido makiažo pagrindas užtikrina visą dieną išliekantį odos elastingumą, spindesį ir gaivumą.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • suteikia lengvą / vidutinį maskavimą;
  • paslepia įvairius odos trūkumus;
  • prisitaiko prie natūralaus odos atspalvio;
  • išryškina sveiką odos spindesį;
  • net iki 8 valandų drėkina veido odą;
  • užtikrina odos švelnumą ir elastingumą;
  • pasižymi ilgai išliekančia formule;
  • neapsunkina odos;
  • nekemša porų;
  • su SPF 20.

Shiseido Synchro Skin Glow makiažo pagrindas ne tik maskuoja įvairius trūkumus, bet ir rūpestingai puoselėja odą. Dėl to ji visą dieną atrodo gaivi, lygi ir natūraliai švytinti.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Water/Aqua/Eau, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (nano), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Glutamate, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Mica, Bis-Butyldimethicone Polyglyceryl-3, Isopropyl Myristate, Sorbitan Sesquiisostearate, Barium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Aluminium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Alumina, Argania Spinosa Kernel Oil, Ethylparaben, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Hexyl Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Citrate, Trisodium EDTA, Dimethicone, Polysilicone-2, Tocopherol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Nylon-12, Polyquaternium-51, BHT, Hydrated Silica, Sodium Metabisulfite, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Thymus Serpillum Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Phenoxyethanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Polymethylsilsesquioxane, Citrus Junos Seed Extract, Dipropylene Glycol, Tin Oxide, Diisostearyl Malate, Glyceryl Diisostearate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Red 27 (CI 45410)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas
Skystas makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

23 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Lina Mi country flag 2024-03-12

Puikus produktas!
Labai greitas pristatymas!

Neringa Č. country flag 2023-12-18

Labai gera pudryte.Perku jau gal koki ketvirta buteliuka ir negalvoju nieko keist!Oda svyti, pridrekinta, issilaiko visa diena, nesubega.Didziausi komplimentai siai pudrai! :-) Aciu uz greita pristatyma,

Milda P. country flag 2023-04-23

Puiki. Lengvai spindinti, neblogai maskuoja pigmentaciją. Nesukuria kaukės efekto. Keliose vietose turiu kuperozę, papildomai reikalingas maskuoklis raudoniui. Spalvytę rinkausi golden 3. Tobulai tinka lengvai įdegusiai odai. Puikiai dengiasi, lengva, skystoka. Norint stipresnio maskavimo galima sluoksniuoti.

Indrė country flag 2023-04-13

makiažo pagrindas nuostabus, nesu bandžiusi geresnio ir pristatymas labai greitas ir kokybiškai supakuotas

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Shiseido Synchro Skin Glow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas

Shiseido Synchro Skin Glow spindesio suteikiantis makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui