Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas 30 ml.

Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas 30 ml. Padidinti

Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas 30 ml.

Prekės ID: 34221
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 34221
Pirkėjų atsiliepimai: 18

8,99 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 34221
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 34221
Pirkėjų atsiliepimai: 18

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, paslepia patamsėjusius paakius, paslepia raukšles, paslepia odos trūkumus, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, stiprus maskavimas, glotnina, glotninanti, paslepia raudonį, vandeniui atsparus, kovoja su senėjimo požymiais, nuo saulės/karščio, apsauga nuo saulės, apsaugo, su apsauginiu spf filtru, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, grąžina gyvybingumą, palaiko sveiką odą, neapsunkina, nepalieka žymių, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Makiažo pagrindas, Skystas makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Brandžiai odai, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Alantoinu, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su SPF filtru, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Su Antioksidantais
SPF apsaugos lygis SPF20, SPF20, SPF20
Atsakingas asmuo Coty (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation makiažo pagrindas tiksliai užmaskuoja odos trūkumus ir suvienodina jos atspalvį.

Efektyviu poveikiu pasižyminti priemonė vos per kelias minutes leidžia mėgautis lygios, skaisčios ir sveikos odos efektu. O lengva produkto formulė sklandžiai susilieja su oda ir nepalieka kaukės efekto. Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas taip pat lengvai paslepia tamsius ratilus po akimis, veido raudonį bei kitus odos netobulumus. Todėl šis produktas leidžia sukurti sveikos ir gyvybingos odos pojūtį.

Lengvos konsistencijos priemonė maloniai pasiskirsto ant odos. O speciali Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindo formulė suteikia stiprų maskavimą. Todėl mėgautis tolygiu odos atspalviu su šiuo produktu gali kiekvienas.

Gaminio sudėtyje esanti hialurono rūgštis sulaiko drėgmę odos viduje, todėl intensyviai saugo ją nuo išsausėjimo. Vitaminas E neutralizuoja laisvuosius radikalus ir padeda išsaugoti odos jaunystę. Todėl veikliųjų komponentų kompleksu papildytas Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas glotnina odą ir suteikia jai visapusišką komfortą.

Produktas pasižymi vandeniui atsparia formule, todėl net karštomis dienomis nepakeičia savo struktūros ir nesubėga į raukšleles. Tai leidžia nuo ryto iki vėlyvo vakaro mėgautis tobulai atrodančiu makiažu.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • suteikia stiprų maskavimą;
  • užtikrina natūraliai atrodantį efektą;
  • išlieka iki 25 valandų;
  • nepalieka žymių;
  • saugo sveiką odos būklę;
  • užtikrina intensyvų drėkinimą;
  • pasižymi vandeniui atsparia formule;
  • papildytas SPF20 apsauga nuo saulės.

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation makiažo pagrindas leidžia mėgautis tolygiu veido atspalviu, kuris ilgai išlieka ir atrodo natūraliai.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Water, Cyclopentasiloxane, Talc, Isododecane, Glycerin, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Peg-10 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, Ammonium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Pentylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Chlorphenesin, Fragrance, Alcohol Denat., Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Fructose, Propylene Carbonate, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Urea, Retinyl Palmitate, Disodium Deceth-6 Sulfosuccinate, Disodium Edta, Laureth-30, Allantoin, Maltose, Sodium Lactate, Sodium Pca, Trehalose, Sodium Dehydroacetate, Bht, Glucose, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, [May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas
Skystas makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

18 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
ŽIVILĖ Š. country flag 2023-11-08

Makiažo pagrindas labai tirštas. Mano veido oda normali, tačiau užsitepus produkto iš karto jaučiasi tempimas. Po kelių h. išsiryškino poros. Ivory spalva labai šviesi. Netinkamas kasdieniniam naudojimui ir visam veidui.

Jolita country flag 2023-10-25

Gerai dengiasi,nesukuria kaukės efekto🙂

Ingrida K. country flag 2023-05-15

Puikiai!

Lina Ž. country flag 2023-03-14

Puiki prekė ir gaminys. Pati mėgstamiausią, jau keletą metų iš eilės naudoju tik ją! 💯👌

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas 30 ml.

Rimmel Lasting Finish 25H makiažo pagrindas 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui