Pupa Contouring & Strobing Powder Palette kontūravimo paletė 17.5 g 001 Light Skin

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette kontūravimo paletė 17.5 g 001 Light Skin Padidinti

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette kontūravimo paletė 17.5 g 001 Light Skin

Prekės ID: 36016
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 36016
Pirkėjų atsiliepimai: 1

21,49 €

Prekės ID: 36016
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 36016
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 17.5 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Koreguojanti, švytėjimą suteikianti, ilgai išliekantis
Produkto tipas Kontūravimo paletė, Švytėjimo suteikianti priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Atsakingas asmuo Micys Company S.p.A. (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette - tai priemonė, kurioje yra viskas nepriekaištingam makiažo užbaigimui. Kontūravimo pudra pabrėžia veido bruožus, šviesą atspindinti pudra suteikia glotnumo, pagyvina veidą. Švelnios it šilkas tekstūros priemonė puikiai skaidosi ir ilgai išlieka.

Kaip naudoti: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiais atspalviais, o kurias norite pabrėžti - šviesiais. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus.

 

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

HIGHLIGHTER (1) INGREDIENTS: TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, DEHYDROACETIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID CONTOUR (2-3-4) INGREDIENTS: TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, POLYPROPYLENE, ALUMINA, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA (+/-) THEY MAY CONTAIN: CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET) CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77861 (TIN OXIDE)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiais atspalviais, o kurias norite pabrėžti - šviesiais. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Švytėjimo suteikianti priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
DALIA P. country flag 2023-09-12

Ačiū už prekes,gavome kaip ir žadetu laiku,supakuota labai atsakingai ,jūs malonus ir prekes galima gauti pigiau.Geros prekybos

Parašyti atsiliepimą

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette kontūravimo paletė 17.5 g 001 Light Skin

Pupa Contouring & Strobing Powder Palette kontūravimo paletė 17.5 g 001 Light Skin

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui