Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė

Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė Padidinti

Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė

Prekės ID: 44834
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44834
Pirkėjų atsiliepimai: 3

14,99 €

Prekės ID: 44834
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44834
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 4.5 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Modeliavimui/formavimui, suteikia natūralų efektą, ilgai išliekantis, drėkinimui, puoselėja, maitinanti, apsaugo, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stiprinamasis, glotnina, kovoja su senėjimo požymiais, koreguojanti
Produkto tipas Kontūravimo paletė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Linolo rūgštimi, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingaisiais aliejais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė visiems odos tipams skirta modeliuoti veidą, natūraliai pabrėžti gražiausius bruožus ir užtikrinti tinkamą veido odos priežiūrą.

Produktas sukurtas atrinkus universalias ir labiausiai visiems odos atspalviams tinkančias spalvas. Šviesesnė spalva paryškina, atkreipia dėmesį ir skaistina odą, o tamsesnė – vizualiai siaurina veidą, todėl ją tinka naudoti tose veido vietose, kurias norisi vizualiai sumažinti. Dėl specialios priemonės formulės, spalvas lengva maišyti, jos susilieja su oda ir suteikia natūralų, ilgai išliekantį efektą.

Priemonė praturtinta veikliosiomis medžiagomis, kurios drėkina ir puoselėja odą. Sudėtyje esantis juodųjų serbentų sėklų aliejus intensyviai maitina, drėkina ir aprūpina odą nepakeičiamosiomis riebalų rūgštimis (linolo, oleino ir kt.), kurių žmogaus organizmas pats pasigaminti negali. Veiklieji priemonės komponentai taip pat pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, skatina ląstelių atsinaujinimo procesus ir stiprina apsauginį odos sluoksnį.

Veido kontūravimo paletė leidžia suteikia nepriekaištingą, jaunatvišką išvaizdą, glotnina, stangrina odą, lėtina senėjimo procesus.

Kaip naudoti: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiu atspalviu, o kurias norite pabrėžti – šviesiu. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus.

TALC, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ZEA MAYS STARCH, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, NYLON-12, SILICA, CETYL ALCOHOL, BARIUM SULFATE, MAGNESIUM STEARATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, RIBES NIGRUM SEED O, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, DECYL GLUCOSIDE, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, MICA, AQUA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENYL TRIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, PHENOXYETHANOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, ZINC OXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PEG-8, ALUMINA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAUROYL LYSINE, PEG-8 BEESWAX, SIMETHICONE, ALUMINUM HYDROXIDE, [+/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiu atspalviu, o kurias norite pabrėžti – šviesiu. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Virginija country flag 2023-05-03

Išbandžiau pirmą kartą. Labai patiko

Deimantė country flag 2021-12-13

Patiko

Lina G. country flag 2021-11-05

Puikiai tiko pabrėžti skruostų liniją. Puikus spalvų derinys.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė

Paese Nanorevit Contour Duo Powder veido kontūravimo paletė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui