Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas

Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas Padidinti

Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas

Prekės ID: 44708
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 44708
Pirkėjų atsiliepimai: 13

14,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 44708
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 44708
Pirkėjų atsiliepimai: 13

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stiprus maskavimas, vidutinis maskavimas, suteikiantis atspalvį, paslepia raudonį, suvienodina odos atspalvį, paslepia odos trūkumus, tolygiai paskirsto spalvą, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, raminanti, apsaugo, apsauga nuo saulės, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, suteikia elastingumo, puoselėja, glotnina, glotninanti, nuo saulės/karščio, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Normaliai odai, Sausai/Normaliai odai, Sausai odai, Jautriai odai, Dirgliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingomis Sultimis, Su Alaviju, Su Alavijo ekstraktu, Su Kolagenu, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu B5, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Pantenoliu, Su Skvalanu, Su Amino rūgštimi, Su Skvalenu, Su Glicerinu, Su Antioksidantais, Be alkoholio, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas užmaskuoja įvairius trūkumus, ramina bei puoselėja odą.

Priemonė padeda lengvai paslėpti odos raudonį ar kitus odos spalvos pokyčius, todėl vos per kelias akimirkas suvienodina veido spalvą. Kreminė Paese Collagen makiažo pagrindotekstūra užtikrina tolygų priemonės pasiskirstymą ant veido odos ir natūraliai atrodantį rezultatą.

Produkto formulė sukurta galvojant apie rūpestingą sausos, greitai sudirgti linkusios odos priežiūrą. Todėl šis Paese makiažo pagrindas papildytas komponentais, kurie mažina odos sudirgimo riziką ir suteikia ilgalaikį komforto pojūtį. Tai priemonė, kuri itin tinka normaliai, sausai, jautriai ar alergiškai odai.

Produkto sudėtyje esantis alavijų ekstraktas ir pantenolis pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, ramina ir drėkina odą. Paese Collagen Moisturizing Foundation makiažo pagrindas taip pat papildytas kruopščiai atrinktų vitaminų kompleksu. Vitaminas A jaunina odą, o vitaminas C drėkina bei suteikia veidui skaistumo. Produkto sudėtyje yra ir vitamino E, kuris veikia kaip stiprus antioksidantas, todėl suteikia apsaugą nuo UV spindulių. O kolagenu papildyta formulė saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir užtikrina intensyvų jos drėkinimą.

Paese Collagen Moisturizing Foundation makiažo pagrindas užmaskuoja tai, ką norisi paslėpti, ir kondicionuoja odą. Intensyviai drėkinanti priemonė stiprina hidrolipidinio barjero funkcijas, todėl saugo odą nuo išsausėjimo ir su tuo susijusių nemalonių pojūčių. Visa tai padeda pasirūpinti, kad net ir sausa ar jautri oda visuomet atrodytų nepriekaištingai.

Siekiant palengvinti pasirinkimą, kiekvienas Paese Collagen drėkinančio makiažo pagrindo atspalvis pažymėtas jo toną nurodančiomis raidėmis:

  • C – šalti tonai;
  • N – neutralūs tonai;
  • W – šilti tonai.

Patikrinta dermatologų.

Be alkoholio. Be kvapiųjų medžiagų.

Gamintojas šiuo metu keičia prekės dizainą, todėl galite gauti seno arba naujo leidimo prekę.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PARAFFINUM LIQUIDUM, POLYISOBUTENE, SQUALANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, COLLAGEN AMINO ACIDS, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, D-PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, ALUMINIUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLSILANE, [+/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

13 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Milda country flag 2024-02-03

Riebią odą turinčioms gali per daug blizginti veidą, bet man turinčiai sausą odą, pudra labai gražiai atrodo, nesušoksta į "sausumo saleles", neblogai maskuoja, veidas neatrodo kaip su "kauke". Man labai patinka, ilgai tokios pudros ieškojau.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Alicija S. country flag 2023-07-03

Puikus❤️

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Rasa country flag 2023-05-25

Puikus makiažo pagrindas, kol kas geriausias kokį esu turėjusi, mano sausai odai idealus.

Irina country flag 2023-04-25

Įsimylėjau šį produktą, naudoju jau 5 metus, labai lengvai pasiekiamas puikus rezultatas ir žiema ir vasara, rekomenduoju

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas

Paese Collagen Moisturizing Foundation drėkinamasis makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui