Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys 9 ml.

Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys 9 ml. Padidinti

Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys 9 ml.

Prekės ID: 43623
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 43623
Pirkėjų atsiliepimai: 9

8,99 €

Prekės ID: 43623
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 43623
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 9 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis atspalvį, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, tolygiai paskirsto spalvą, suteikia elastingumo, puoselėja, minkštinanti, švelnininimui, glotnina, glotninanti, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Lūpų blizgesys
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Jautriai odai
Kūno sričiai Lūpoms
Ypatybės Su Antioksidantais, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vertingaisiais aliejais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Coty (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys suteikia įvaizdžiui ryškumo, žavaus spindesio ir efektyviai sudrėkina lūpas.

Priemonė sujungia dviejų skirtingų lūpų priežiūros produktų naudą ir efektyvumą. Dėl to produktas tolygiai ir tiksliai padengia lūpas norimu atspalviu. O speciali Max Factor Colour Elixir Cushion blizgesio formulė leidžia užtikrinti intensyvią ir ilgalaikę lūpų priežiūrą.

Gaminio sudėtyje esantys komponentai rūpinasi optimaliu drėkinimu ir puoselėjamuoju poveikiu. Dėl to priemonė efektyviai prižiūri lūpas, padeda atkurti sveiką jų būklę ir glotnumą. Max Factor Colour Elixir Cushion blizgesio sudėtis papildyta antioksidantais, kurie saugo jautrią lūpų odą nuo pažeidimų. O vazelinas kondicionuoja lūpų paviršių, suteikia joms švelnumo ir minkštumo.

Asortimente galima rasti net kelis skirtingus produkto atspalvius. Ši spalvų paletė leidžia išsirinkti būtent tai, kas geriausiai tinka pagal odos tipą, aprangos stilių ar net nuotaiką.

Priemonė suteikia laisvę kasdien atrodyti nepriekaištingai ir tuo pačiu metu rūpestingai prižiūrėti savo lūpų odą. Drėkinamasis Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys – tai priemonė, kuri suteikia lūpoms švelnumo, minkštumo ir kerinčio spindesio.

Malonią patirtį kiekvieną kartą naudojant produktą užtikrina ne tik švelni produkto tekstūra, bet ir išskirtinis produkto dizainas. Max Factor Colour Elixir Lip Cushion lūpų blizgesys su minkštu, pagalvėlę primenančiu aplikatoriumi dovanoja švelnų ir tikslų rezultatą. O nuožulniu kampu kirsta jo forma užtikrina patogų naudojimąsi ir lengvą slydimą lūpų paviršiumi.

Kaip naudoti: užtepkite blizgesį ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas. Priemonę galima naudoti atskirai arba tepti ant lūpų dažų.

Polybutene, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Candelilla Cera, Oleyl Alcohol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Limonene, Benzyl Benzoate, Tocopherol [+/- CI 77891, CI 73360, CI 19140, CI 15850, CI 77499, CI 15985, CI 42090]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite blizgesį ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas. Priemonę galima naudoti atskirai arba tepti ant lūpų dažų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Lūpų blizgesys

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Anatolijus country flag 2023-03-29

Nupirkau draugei, tai laiminga iki ausu! :)

Daiva S. country flag 2022-07-18

Lengvai dengia, bekvapis.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Kristina country flag 2022-02-10

Nesausina lūpų, nr. 020 labai graži spalva, kas mėgsta šaltus, natūraliai atrodančius atspalvius, laikosi trumpai. Labai patiko.

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Lina M. country flag 2021-12-04

Lengvas, glotnus, gerai dengia, beskonis. Trumpai laiko, bet visi blizgiai trumpai laiko.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys 9 ml.

Max Factor Colour Elixir Cushion lūpų blizgesys 9 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui