Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli putlinantis lūpų blizgesys

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli putlinantis lūpų blizgesys Padidinti

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli putlinantis lūpų blizgesys

Prekės ID: 44842
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 12
Prekės ID: 44842
Pirkėjų atsiliepimai: 12

7,49 €

Prekės ID: 44842
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 12
Prekės ID: 44842
Pirkėjų atsiliepimai: 12

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 4.5 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikia putlumo, apimčiai, suteikiantis apimties, maitinanti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, minkštinanti, suteikia elastingumo, švelnininimui, glotninanti, glotnina, gerina kraujotaką, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, grąžina gyvybingumą, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, tonizuoja
Produkto tipas Lūpų blizgesys
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Lūpoms
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Imbieru, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Ricinos aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su Makadamijos Aliejumi, Su Kanapių Sėklų Aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Hialurono rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vitaminais, Tinka veganams
Atsakingas asmuo Eveline Cosmetics Dystrybucja sp. z.o.o. sp.k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chili lūpų blizgesys suteikia putlių ir išraiškingų lūpų efektą.

Pažangi produkto formulė sukuria vizualiai pilnesnių lūpų įspūdį, kuriuo galima mėgautis vos po 5 minučių nuo užtepimo. Tačiau šios priemonės paslaptis – natūralių veikliųjų medžiagų kompleksas. Būtent jis užtikrina, kad Eveline Oh My Lips Lip Maximizer blizgesiu paryškintos lūpos trauktų visų aplinkinių dėmesį.

Inovatyvi gaminio formulė papildyta intensyviu poveikiu pasižyminčiu aitriųjų paprikų ekstraktu. Jis aktyvina lūpų mikrocirkuliaciją, todėl lūpos įgauna dailią formą ir tampa pastebimai putlesnės. Be to, šis Eveline Oh My Lips lūpų blizgis papildytas vertingųjų aliejų mišiniu, kuris užtikrina efektyvų puoselėjamąjį poveikį. Avokadų ir makadamijų aliejai aprūpina lūpas maistinėmis medžiagomis ir saugo jas nuo pažeidimų. O kanapių aliejus ramina, atpalaiduoja lūpų odą ir suteikia visapusišką komfortą.

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chili blizgesys padeda užtikrinti išskirtinį lūpų minkštumą, glotnumą ir elastingumą. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis intensyviai drėkina lūpas bei saugo jas nuo išsausėjimo. O imbierų ekstraktas ir įvairūs vitaminai pabrėžia lūpų švelnumą bei grožį.

Priemonė išryškina natūralų lūpų rausvumą, suteikia joms norimą atspalvį ir spindesį. Siekiant, kad lūpos visada atrodytų putlios, Eveline Oh My Lips Lip Maximizer blizgį galima naudoti kelis kartus per dieną. Priemonę galima tepti tiek kaip atskirą produktą, tiek naudoti kartu su mėgstamais lūpų dažais. Visa tai užtikrina produkto universalumą ir lengvą pritaikymą.

Eveline Oh My LipsLip Maximizer Chili blizgesys ne tik padidina lūpų apimtį, bet ir pagerina jų būklę. Todėl lūpos atrodo prižiūrėtos, švelnios ir natūraliai putlios. O malonus kvapas suteikia dar daugiau malonių pojūčių.

Kaip naudoti: tepkite priemonę viršutinės lūpos centre ir braukite pagal savo lūpų kontūrus. Išsklaidykite per visą apatinę lūpą.

Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Paraffinum Liquidum, Diisostearyl Malate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Behenate, Caprylic/Capric Triglyceride, VP/Hexadecene Copolymer, Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Hydroxystearic Acid, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Tocopherol, Persea Gratissima Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Propylene Glycol, Water, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Benzyl Nicotinate, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Octyldodeceth-25, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Octyldodecanol, Stearic Acid, Magnesium Hydroxide, Aluminum Hydroxide, Sorbitan Oleate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Parfum, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Mica, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite priemonę viršutinės lūpos centre ir braukite pagal savo lūpų kontūrus. Išsklaidykite per visą apatinę lūpą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Lūpų blizgesys

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

12 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Karolina country flag 2022-12-04

Tobulas blizgis, tikrai putlina ir gražiai išryškina lūpas

Aiste M. country flag 2022-10-25

Atitinka aprašyma

Pirkėja country flag 2022-07-21

Man labai patiko - lipnus ir gerai išsilaikantis.

Andzelika country flag 2022-07-15

Tiko ir patiko.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli putlinantis lūpų blizgesys

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli putlinantis lūpų blizgesys

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui