Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 drėkinamasis makiažo pagrindas

Nemokamas siuntimas į paštomatą Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 drėkinamasis makiažo pagrindas Padidinti

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 drėkinamasis makiažo pagrindas

Prekės ID: 43463
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 43463
Pirkėjų atsiliepimai: 7

41,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 43463
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 7
Prekės ID: 43463
Pirkėjų atsiliepimai: 7

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 35 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Vidutinis maskavimas, stiprus maskavimas, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, glotnina, glotninanti, puoselėja, maitinanti, raminanti, apsaugo, apsauga nuo saulės, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, su apsauginiu spf filtru, suteikiantis atspalvį, suvienodina odos atspalvį, suteikia natūralų efektą, nekemša porų, ilgalaikio poveikio, ilgai išliekantis, neapsunkina, palaiko sveiką odą, paslepia odos trūkumus, paslepia pigmentines dėmes, paslepia raudonį, tolygiai paskirsto spalvą
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Probiotikais, Su Hialurono rūgštimi, Su Dimetikonu, Su Glicerinu, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su agurkų ekstraktu, Su Chia sėklų ekstraktu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Saulėgrąžų aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su lecitinu, Su Lecitinu, Su Kofeinu, Su Antioksidantais, Be Parabenų, Be Ftalatų, Be alkoholio, Be Mineralinių Aliejų, Su SPF filtru, Su UV filtru, Nekomedogeninis
SPF apsaugos lygis SPF45
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue drėkinamasis makiažo pagrindas užtikrina optimalų maskavimą, suteikia odai natūralaus spindesio ir rūpestingai ją puoselėja.

Aukšta kokybe pasižymintis kosmetikos gaminys užtikrina nepriekaištingai tikslų ir natūraliai atrodantį rezultatą. Priklausomai nuo poreikio, šiuo makiažu pagrindu lengva suteikti tiek vidutinį, tiek ir stiprų maskavimą. Lengva tekstūra pasižymintis produktas neapsunkina odos, leidžia jai kvėpuoti ir yra lengvai paskirstomas. O prie odos spalvos prisitaikanti formulė ir platus atspalvių pasirinkimas leidžia įsigyti tai, kas tobulai atlieptų individualius poreikius.

Išskirtine formule pasižymintis produktas iš karto atlieka net kelias funkcijas: rūpinasi ne tik vizualiai gražesne odos išvaizda, bet ir jos sveikata. Klinikinių tyrimų duomenimis, Estee Lauder Futurist Hydra Rescue makiažo pagrindas drėkina, maitina ir saugo odą. Priemonė su jonizuoto vandens kompleksu užtikrina optimalų drėgmės palaikymą ne tik odos paviršiuje, bet ir gilesniuose sluoksniuose. Pudros sudėtyje esantys probiotikai malšina paraudimą ir kitus nemalonius pojūčius bei saugo odą nuo pakartotinių sudirgimų. Ispaninio šalavijo sėklų ekstraktas, kuris taip pat yra viena iš produkto sudedamųjų dalių, maitina bei saugo odą nuo oksidacinio streso.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • puikiai užmaskuoja odos trūkumus;
  • sulygina odos atspalvį;
  • užtikrina iki 12 valandų išliekantį poveikį;
  • suteikia veido odai skaistumo ir vidinio spindesio;
  • pasižymi intensyviu drėkinamuoju poveikiu;
  • maitina ir rūpestingai puoselėja odą;
  • nekemša porų;
  • suteikia itin stiprią (SPF45) apsaugą nuo UV spindulių.


Estee Lauder Futurist Hydra Rescue
makiažo pagrindas – tai natūralų efektą suteikiantis produktas, kuris intensyviai rūpinasi Jūsų oda. Priemonė suvienodina veido spalvą, pripildo odą vidinio spindesio, ją drėkina ir saugo.

Patikrinta dermatologų ir oftalmologų.

Be mineralinių aliejų. Be alkoholio. Be parabenų. Be ftalatų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Octinoxate 6.7% W/W P/P, Octisalate 4.5% W/W P/P, Zinc Oxide 3.8% W/W P/P, Ensulizole 2.7% W/W P/Pingredients: Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Hdi/Ppg/Polycaprolactone Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Tromethamine, Polysilicone-11, Hexyl Laurate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Acetyl Glucosamine, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxyethyl Urea, Algae Extract, Polyglyceryl-4 Isostearate, Phenoxyethanol, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol Dicaprate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lecithin, Trehalose, Salvia Hispanica Seed Extract, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Dimethicone/Divinyldimethicone Silsesquioxane Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Betaine, Jojoba Esters, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caffeine, Camelina Sativa Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Triethyl Citrate, Fragrance (Parfum), Sodium Dehydroacetate, Disodium Edta, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Bht, Laureth-7, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Carapa Guaianensis Seed Oil, Linoleic Acid, Lactobacillus Ferment, Phospholipids, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Methicone, Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Silica, Sodium Hyaluronate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Palmitic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Potassium Sorbate, Stearic Acid, Oleic Acid, Polysorbate 80, Polysorbate 20, Behenyl Alcohol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Triolein, Tocopherol, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Acetyl Hexapeptide-8, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499)] .

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

7 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Asta S. country flag 2024-04-18

Visai neblogas kremas, tik nepataikiau su spalva.

Rita B. country flag 2024-03-23

Nuostabus makiažo pagrindas , jis lengvai dengia odą, drėkina, naikina mažas raukšleles, idealus brandžiai odai. Patį užsakymą gavau labai greitai.

Jūratė G. country flag 2023-04-04

Esu išbandžius daugelį panašių produktų, bet šis makiažo pagrindas yra kitoks. Oda tampa tarsi aksominė, gerai padengia dėmes.

Lija country flag 2023-01-24

Tikrai puikus produktas, mano oda sausa, brandi. Gerai dengia.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 drėkinamasis makiažo pagrindas

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 drėkinamasis makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui