Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė 1

Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė 1 Padidinti

Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė 1

Prekės ID: 39806
Prekės ID: 39806

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

14,99 €

Prekės ID: 39806
Prekės ID: 39806

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 12 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikia matinį efektą, švytėjimą suteikianti, koreguojanti
Produkto tipas Kontūravimo paletė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Atsakingas asmuo Dermacol, a.s. (Čekija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė su tobulai suderintais keturiais atspalviais padės sukurti nepriekaištingą įvaizdį. Paletės atspalviai leis suteikti veidui ryškesnius bruožus, aiškesnius kontūrus, paryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus. Paletėje yra ir matinį efektą suteikiančių, ir spindinčių šviesinamųjų atspalvių su perlamutro dalelėmis, kad būtų dar ryškesnis kontūras, bei du kontūravimo atspalviai - šviesesnis ir tamesnis.

Naudojimas: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiais atspalviais, o kurias norite pabrėžti - šviesiais. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus.

Talc, Mica, Zea Mays Starch, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Tapioca Starch, Triethylhexanoin, Zinc Stearate, Magnesium Myristate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-2 Triisostearate, C20-24 Alkyl Dimethicone, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Dehydroacetic Acid, Aqua, Maltodextrin, Polymethylsilsesquioxane, Stearic Acid, Palmitic Acid, Lauric Acid, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, +/- CI 19140, CI 75470, CI 77492,CI 77499, CI 77491, CI 77891, CI 45410, CI 77007.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: svarbu žinoti, kad kontūravimo atspalviai gali būti naudojami tik ant paruoštos ir išlygintos odos. Pirmiausia odą padenkite makiažo baze, tuomet mėgstamu makiažo pagrindu ir pudra. Ir tik tuomet pradėkite kontūruoti. Tas vietas, kurias norite paslėpti, nuslopinti, tepkite tamsiais atspalviais, o kurias norite pabrėžti - šviesiais. Nepamirškite naudoti kontūravimui tinkamo šepetėlio. Tam, kad kontūravimas atrodytų natūraliai, tinkamai išsklaidykite priemonę, nepalikite ryškių linijų, perėjimų. Taip pat nepamirškite naudoti skaistalų ir makiažo fiksatoriaus. 

Parašyti atsiliepimą

Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė 1

Dermacol Contour Palette kontūravimo paletė 1

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui