Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis

Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis Padidinti

Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis

Prekės ID: 43834
Prekės ID: 43834

25,99 €

Prekės ID: 43834
Prekės ID: 43834

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pasižymi antibakterinėmis savybėmis, tolygiai paskirsto spalvą
Produkto tipas Šepetėlis, Šepetėlis biriai pudrai, Šepetėlis kompaktinei pudrai, Šepetėlis makiažui, Šepetėliai makiažui
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis suteikia galimybę lengvai ir nepriekaištingai paskirstyti kompaktinę ar birią pudrą ant veido odos.

Švelnūs ir minkšti produkto šereliai leidžia itin lengvai ir tolygiai padengti veidą kompaktine pudra ar kitomis biriomis makiažo priemonėmis, o didelė galvutė ir ilga rankenėlė užtikrina patogų valdymą. Unikali antibakterinė technologija padeda užtikrinti aukščiausią švaros ir higienos lygį, o šepetėlio šereliai nedirgina odos.

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo bei dekoltė zonos, pradėkite nuo T zonos ir tolygiai paskirstykite į šonus.

Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo bei dekoltė zonos, pradėkite nuo T zonos ir tolygiai paskirstykite į šonus. Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis

Clinique Powder Brush birios pudros šepetėlis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui