Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai

Prekės ID: 22094
 4.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 20
Prekės ID: 22094
Pirkėjų atsiliepimai: 20

10,99 €

Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 22094
 4.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 20
Prekės ID: 22094
Pirkėjų atsiliepimai: 20

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 6.7 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Ilgai išliekantis, suteikia matinį efektą, glotninanti, glotnina, švelnininimui, tolygiai paskirsto spalvą, suteikia elastingumo, pašalina sausumo pojūtį, puoselėja, suteikiantis atspalvį, neapsunkina
Produkto tipas Lūpų dažai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Lūpoms
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais
Atsakingas asmuo Bourjois (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai pasižymi švelnia formule, lengvai slysta dažomu paviršiumi ir suteikia lūpoms išskirtinio ryškumo.

Tai priemonė, kuri leidžia pamiršti apie diskomfortą keliantį matinį lūpų makiažą. Speciali produkto formulė sukurta taip, kad padėtų išvengti lūpų sausumo ar jų apsunkimo pojūčio. Rouge Edition Velvet skysti lūpų dažai lengvai padengia lūpas ir suteikia joms minkštą, sodrų atspalvį. Didelė pigmentų koncentracija leidžia sukurti ryškų ir intensyvų efektą. O gaminio sudėtyje esantys aliejai minkština lūpas ir saugo jas nuo išsausėjimo. Todėl šiuo produkto paryškintos lūpos visą dieną atrodo lygios ir švelnios kaip aksomas.

Nuo šiol ryškią matinę spalvą galima sukurti vos keliais skystų dažų Bourjois Rouge Edition Velvet potėpiais. Produktas pasižymi minkšta ir tolygiai pasiskirstančia tekstūra, todėl lengvai slysta dažomu paviršiumi. O švelnus ir tikslus aplikatorius padengia lūpas optimaliu dažų kiekiu.

Minkšta, ant lūpų paviršiaus tirpstanti produkto tekstūra suteikia kone besvorį efektą. Dėl to šis gaminys leidžia pamiršti, kad lūpos išvis yra padažytos. Vos tik Rouge Velvet Bourjois dažai nudžiūsta, pigmentuota ir matinė spalva visą dieną lieka ant lūpų. O norint išgauti dar intensyvesnę spalvą, tereikia užtepti antrą priemonės sluoksnį po to, kai išdžiūsta pirmasis. Tai padeda sukurti dėmesį traukiantį rezultatą ir mėgautis išskirtiniu lengvumo bei komforto pojūčiu.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • leidžia lengvai paryškinti lūpas;
  • suteikia kerinčiai matinį efektą;
  • pasižymi iki 24 valandų išliekančia formule;
  • išsiskiria lengva tekstūra;
  • švelniai slysta lūpų paviršiumi;
  • užtikrina išskirtinį komforto pojūtį.

Ilgai išliekantys Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai sužavi dailia matine apdaila ir intensyvia spalva. Todėl jais padažytos lūpos visuomet atrodo ryškios, minkštos ir kupinos gyvybingumo.

Kaip naudoti: tepkite dažus viršutinės lūpos centre ir braukite pagal savo lūpų kontūrus. Išsklaidykite per visą apatinę lūpą ir leiskite produktui išdžiūti. Jei norisi intensyvesnio efekto, antrą sluoksnį ant lūpų tepkite tik išdžiūvus pirmajam.


Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Butyl Acrylate/Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer, Trimethylsiloxysilicate, Parfum/Fragrance, Silica, Isoceteth-10, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Geraniol, [Peut Contenir/+/-:D&C Red No. 28 Aluminum Lake (Ci 45410), Titanium Dioxide (Ci 77891), D&C Red No. 30 Aluminum Lake (Ci 73360) (Ci 73360), D&C Red No.7 Calcium Lake (Ci 15850), Fd&C Yellow No.5 Aluminum Lake (Ci 19140), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Carmine (Ci 75470), D&C Red No. 6 (Ci 15850), D&C Red No. 33 Aluminum Lake (Ci 17200), Fd&C Blue No. 1 Aluminum Lake (Ci 42090), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), D&C Red No. 22 Aluminum Lake (Ci 45380), D&C Red No. 36 (Ci 12085), Fd&C Yellow No. 6 Aluminum Lake (Ci 15985), Manganese Violet (Ci 77742), Mica].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite dažus viršutinės lūpos centre ir braukite pagal savo lūpų kontūrus. Išsklaidykite per visą apatinę lūpą ir leiskite produktui išdžiūti. Jei norisi intensyvesnio efekto, antrą sluoksnį ant lūpų tepkite tik išdžiūvus pirmajam.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Lūpų dažai

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

20 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Natalija K. country flag 2024-03-27

Dažų spalva atitiko lūkesčius. Šaunu.

Inga V. country flag 2023-11-07

Kaip matinis dažas šiek tiek sausina, tačiau naudojant papildomai lūpų dažų pagrindą, viskas puikiai. Ilgai laikosi.

Viktorija S. country flag 2020-04-13

Ne visai tiko, ieškosiu tinkamesnis.

Vaida country flag 2020-03-27

Kol kas nesu radusi geresnių matinių dažų pagal kainą

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai

Bourjois Rouge Edition Velvet lūpų dažai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui