Bourjois Healthy Mix maskuoklis paakiams

Bourjois Healthy Mix maskuoklis paakiams Padidinti

Bourjois Healthy Mix maskuoklis paakiams

Prekės ID: 21636
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 67
Prekės ID: 21636
Pirkėjų atsiliepimai: 67

8,49 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 21636
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 67
Prekės ID: 21636
Pirkėjų atsiliepimai: 67

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 7.8 ml
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Paslepia patamsėjusius paakius, paslepia odos trūkumus, pašalina nuovargio požymius, paslepia raudonį, ilgai išliekantis, gaivinanti, spindesiui, skaistina, puoselėja, vidutinis maskavimas, grąžina gyvybingumą, neapsunkina, palaiko odos drėgmės balansą, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį, paslepia pigmentines dėmes, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikia natūralų efektą, suvienodina odos atspalvį
Produkto tipas Maskuoklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Paakiams
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Melionų ekstraktu, Su abrikosų ekstraktu, Su Vitaminais, Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Bourjois (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Papilkėjusi, skaistumą ir gyvybingumą praradusi oda – tai pirmieji jos nuovargio požymiai. Tačiau pamiršti pajuodusius ratilus po akimis ir kitus odos trūkumus be vargo padeda Bourjois Healthy Mix maskuoklis.

Produktas papildytas smulkiomis, šviesą atspindinčiomis dalelėmis, kurios suteikia paakių odai sveiko spindesio ir gyvybingumo.Maloni, tolygiai pasiskirstanti Bourjois Healthy Mix maskuoklio tekstūra neapsunkina odos ir padeda pabrėžti natūralų jos grožį. Be to, sukurtas efektas išlieka visą dieną ir atrodo itin natūraliai.

Bourjois Healthy Mix maskuoklis padeda paslėpti pigmentines dėmes, pajuodusius paakius ir kitus odos netobulumus. Speciali produkto formulė tolygiai padengia odos paviršių ir lengvai išsisklaido. Todėl vos per kelias akimirkas priemonė suvienodina odos spalvą ir suteikia optimalų maskuojamąjį poveikį.

Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue maskuoklis papildytas komponentais, kurie ne tik vizualiai užmaskuoja odos trūkumus, bet ir efektyviai ją puoselėja. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis, pantenolis ir glicerinas drėkina bei stiprina odą. Dėl to ji švyti iš vidaus ir įgauna daugiau gyvybingumo. O dėl natūraliais vaisių ekstraktais papildytos Bourjois Healthy Mix Concealer maskuoklio formulės oda atrodo pailsėjusi, sveika ir švytinti.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • efektyviai paslepia odos trūkumus;
  • sulygina odos atspalvį;
  • užtikrina ilgalaikį efektą;
  • suteikia odai sveiko spindesio;
  • nesausina odos;
  • pasižymi lengva tekstūra;
  • suteikia natūraliai atrodantį rezultatą;
  • lengvai ir tiksliai išsisklaido ant odos.

Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Concealer maskuoklis paslepia odos trūkumus, suteikia odai skaistumo ir išlieka visą dieną. Todėl tai priemonė, kuri kasdien leidžia džiaugtis sveikai atrodančia ir gyvybinga oda.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tepkite ant probleminių veido zonų.

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Propanediol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/Fragrance, Panthenol, Disodium Edta, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Pantolactone, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Bht, [May Contain/Peut Contenir/+/-:Titanium Dioxide (Ci 77891), Mica, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tepkite ant probleminių veido zonų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Maskuoklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

67 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Vilma B. country flag 2024-02-19

Pirkau dėl gerų atsiliepimų,bet mano sausai odai visai netiko.

Greta S. country flag 2023-10-24

Kadangi patiko Bourjois kreminė pudra, pabandyt sugalvojau maskuoklį. Esu baltaodė, 51 nr. tiko, tik jis turi gelsvumo, nėra šalta spalva. Gražiai dengia, vienas sluoksnis neužmaskuoja stipriai, galbūt reikėtų dar vieno, bet dengiasi gražiai, išsisklaido ir neapsunkina. Labai patiko! Siuntimas nerealiai greitas - 1 d.d. AČIŪ!

Alma country flag 2023-06-08

Maskuoklis tikrai vertas dėmesio,o el. parduotuvės komandai - 10 balų ir didelis ačiū!

Rūta country flag 2023-02-12

Tinka ir vyresnio amžiaus odai. Tinkama konsistencija, nedžiovina paakių odos, gerai sulygina spalvą. Geras kainos ir kokybės santykis. Nesukėlė alergijos. Laikosi visą dieną. Patiko

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Bourjois Healthy Mix maskuoklis paakiams

Bourjois Healthy Mix maskuoklis paakiams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui