Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra

Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra Padidinti

Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra

Prekės ID: 30294
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 34
Prekės ID: 30294
Pirkėjų atsiliepimai: 34

8,99 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 30294
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 34
Prekės ID: 30294
Pirkėjų atsiliepimai: 34

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 11 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikia matinį efektą, pašalina nuovargio požymius, spindesiui, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, suteikia natūralų efektą, paslepia odos trūkumus, glotninanti, gaivinanti, glotnina, puoselėja, grąžina gyvybingumą, ilgai išliekantis, pašalina odos blizgesį, pašalina riebalių perteklių, pašalina spalvos pakitimus, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, suteikiantis atspalvį, švelnininimui, neapsunkina, nekemša porų
Produkto tipas Kompaktinė pudra
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su vitaminu B5, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pantenoliu, Su Granatų Ekstraktu, Su Vertingomis Sultimis, Su Vertingaisiais ekstraktais, Nekomedogeninis
Atsakingas asmuo Bourjois (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Pasisveikinkite su natūraliai gyvybinga veido oda be jokio nuovargio šešėlio! Su Bourjois pudra tai padaryti kaip niekada paprasta.

Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra – puikus pasirinkimas atliekant natūralų, kasdienai tinkantį makiažą. Ji efektyviai sugeria sebumo perteklių ir pašalina nemalonų veido blizgesį, todėl akimirksniu suteikia odai tolygų ir matinį efektą. Tačiau speciali produkto formulė tuo pačiu metu priduoda veidui natūralaus spindesio, kuris leidžia džiaugtis gaivia ir sveika odos išvaizda.

Lengvas, švelnus, odos neapsunkinantis ir nesausinantis produktas papildytas vitaminų kompleksu, kuris atgaivina odą, padeda kovoti su nuovargio požymiais ir spindesio stoka. Sudėtyje esantis vitaminas C kovoja su senėjimo procesais, pigmentacija, rūpinasi sveika odos išvaizda ir tolygiu jos atspalviu. Ši Bourjois pudra taip pat papildyta vitaminais E ir B5, kurie drėkina ir puoselėja odą, todėl ji tampa švelni ir glotni.

Pagrindinės savybės:

  • pasižymi lengva, odos nesausinančia formule;
  • tolygiai pasiskirsto ant odos;
  • užtikrina ilgalaikį efektą;
  • suteikia matiškumo;
  • užtikrina gyvybingą odos spindesį;
  • padeda pašalinti nuovargio požymius;
  • drėkina ir puoselėja odą;
  • papildyta maloniu vaisių kvapu.

Elegantiškoje apvalioje Bourjois Healthy Mix pudros dėžutėje kartu rasite ir veidrodėlį su didele kempinėle, kad priemone būtų patogu naudotis visur ir visada.

Galite gauti seno arba naujo dizaino prekę.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtapšnokite į veidą su kempinėle ar šepetėliu, pradedant nuo T zonos ir tolygiai paskirstant į šonus.

Talc, Mica, Polyethylene, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Bismuth Oxychloride, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Ppg-51/Smdi Copolymer, Dimethicone, Silica, Phenyl Trimethicone, Amodimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, Lecithin, Caprylyl Glycol, Lauroyl Lysine, Ascorbyl Palmitate, Euterpe Oleracea Juice, Punica Granatum Fruit Juice, Sapphire Powder, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Panthenol, Aqua/Water/Eau, Pantolactone, [May Contain +/-: Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Ultramarines (Ci 77007)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtapšnokite į veidą su kempinėle ar šepetėliu, pradedant nuo T zonos ir tolygiai paskirstant į šonus.  

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kompaktinė pudra

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

34 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ilona country flag 2024-03-30

Puiki pudra,naudoju daug metų.Labai kokybiška🥰

Vilma B. country flag 2023-11-16

Kaip ir krempudrą, šią priemonę naudoju daug metų. Labai gerai dengia, nesimato "uždėtos kaukė", karais, kai labai subu, tiesiog ant veido kremo truputį patepu ir veido defektai pasislepia. Man laaabai patinka.

Inga G. country flag 2022-01-11

Ir spalva ir pati pudra puiki.

Jelena country flag 2022-01-10

Puiki kompaktinė pudra. Užsisakau jau kelintą kartą. Užsisakysiu ir ateityje.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra

Bourjois Healthy Mix kompaktinė pudra

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui