RITUALS The Ritual Of Sakura rinkinys (dušo želė+kūno kremas+kūno šveitiklis+kūno dulksna)

RITUALS The Ritual Of Sakura rinkinys (dušo želė+kūno kremas+kūno šveitiklis+kūno dulksna) Padidinti

RITUALS The Ritual Of Sakura rinkinys (dušo želė+kūno kremas+kūno šveitiklis+kūno dulksna)

Prekės ID: 53474
Prekės ID: 53474

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

21,49 €

Prekės ID: 53474
Prekės ID: 53474

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos šveitimui, švelnininimui, valymui, asmens higienai, neutralizuoja nemalonius kvapus, maitinanti, stangrina, puoselėja, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, neapsunkina, apsaugo, glotnina, glotninanti, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, suvienodina odos atspalvį, sumažina odos pleiskanojimą , spindesiui, švytėjimą suteikianti
Produkto tipas Želė, Dušo kremas, Kūno kremas, Šveitiklis, Kūno šveitiklis, Dulksna
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Ryžių Pienu, Su vyšnių žiedais, Su Antioksidantais, Su vitaminu E, Su organinės centelės ekstraktu , Su Vertingaisiais aliejais, Su ryžių sėlenomis, Be alkoholio, Su bambuku

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Senovės Hanami ceremonija iš Japonijos švenčia trumpalaikį Sakura žiedų grožį. Kaip ir paties gyvenimo, jų grožis yra trumpalaikis ir brangus, todėl juo reikia mėgautis iki galo. Atraskite Sakura ritualą ir švęskite kiekvieną dieną kaip naują pradžią kartu su šiuo rinkiniu, kurį sudaro:

  • Kūno kremas 70 ml. Specialios technologijos dėka šį aksominį sodrų kremą lengva tepti, jis intensyviai maitina ir stangrina odą. Dėl lengvos formulės greitai susigeria ir nesijaučia lipnumo. Sudėtyje taip pat yra antioksidantų, vitamino E ir azijinės centelės, kurie apsaugo odą, puoselėja ir glotnina. Sodrus kremas intensyviai maitina Jūsų odą ir suteikia jai nepalyginamai švelnumo pojūtį.
  • Dušo želė 50 ml. Padovanokite savo odai naują pradžią su putojančia dušo želė iš The Ritual of Sakura. Gaivinantis vyšnių žiedų ir ryžių pieno kvapas. Naudojant unikalią technologiją, gelis paverčiamas šilkinėmis švelniomis valomomis putomis. Švęskite kiekvieną dieną kaip naują pradžią, derindami ją su sodriu ir prabangiu to paties asortimento kūno kremu.
  • Kūno šveitiklis 70 ml. 92 % natūralios kilmės ingredientų turintis kūno šveitiklis pasižymi prabangia perline tekstūra, suteikiančia odai švytėjimo. Jo sudėtyje yra labai smulkių bambuko dalelių, kurios veiksmingai paryškina odos spindėjimą ir pagerina jos tekstūrą pašalindamos negyvas odos ląsteles ir skatindamos jų atsinaujinimą. Kreminis, į gelį panašus kūno šveitiklio pagrindas palengvina vertingų aktyviųjų ingredientų įsisavinimą ir leidžia drėkinamosioms šveitiklio medžiagoms giliau įsiskverbti į odą. Šveitiklis yra praturtintas maitinamuoju kvapiu ryžių pieno ir vyšnių žiedų deriniu, žinomu dėl savo subtilaus ir elegantiško kvapo.
  • Kūno dulksna 20 ml. Sužibėkite nuo galvos iki kojų su šia plaukų ir kūno dulksna iš „The Ritual of Sakura“. Papildyta vyšnių žiedais ir ryžių pienu, formulė yra be alkoholio, todėl ji idealiai tinka jautriai odai ir saugi naudoti ant tekstilės. Švęskite kiekvieną dieną kaip naują pradžią naudodami papildomus to paties asortimento produktus.

Kūno kremas: Aqua/​Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/​Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Undecane, Tridecane, Oryza Sativa (Rice) Extract, Centella Asiatica Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry Fruit) Extract, Allantoin, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Sodium Metabisulfite, Carbomer, Parfum/​Fragrance, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide. Dušo želė: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Kūno šveitiklis: Sucrose, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum/Fragrance, Camellia Japonica Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Simmondsia Chinensis (Jojba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Shell Powder, Prunus Avium (Sweet Cherry) Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Kūno purškliklis: Aqua (Water), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum (Fragrance), Prunus Serrulata (Japenese Cherry) Flower Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Ethylhexylglycerin, Coumarin, Geraniol, Glycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Sodium Hydroxide, Isoeugenol, Citral, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Metabisulfite.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kūno kremas: nedidelį kiekį priemonės tepkite ant odos keletą kartų per dieną arba pagal poreikį. Palaukite, kol priemonė pilnai susigers. Dušo želė: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Kūno šveitiklis: lengvais masažo judesiais tepkite ant švarios, drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norėdami pasiekti optimalių rezultatų, naudokite 2–3 kartus per savaitę. Kūno dulksna: purkškite po vonios/dušo ant viso kūno. Prieš purkšdami kūno miglą, galite papildomai naudoti kūno sviestą - taip kvapas išliks ilgiau.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kūno šveitiklis
Dulksna
Dušo kremas
Kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

RITUALS The Ritual Of Sakura rinkinys (dušo želė+kūno kremas+kūno šveitiklis+kūno dulksna)

RITUALS The Ritual Of Sakura rinkinys (dušo želė+kūno kremas+kūno šveitiklis+kūno dulksna)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui