Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams (50 ml. dezodorantas + 50 ml. veido gelis + 100 ml. dušo gelis)

Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams (50 ml. dezodorantas + 50 ml. veido gelis + 100 ml. dušo gelis) Padidinti

Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams (50 ml. dezodorantas + 50 ml. veido gelis + 100 ml. dušo gelis)

Prekės ID: 49335
Prekės ID: 49335

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

29,99 €

Prekės ID: 49335
Prekės ID: 49335

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Asmens higienai, neutralizuoja nemalonius kvapus, drėkinimui, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, tonizuoja, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, minkštinanti, atkūrimui/atstatymui, energizuoja, stiprinamasis, suteikia matinį efektą, švelnininimui, pašalina nuovargio požymius, pašalina sausumo pojūtį, raminanti
Produkto tipas Dezodorantas, Rutulinis dezodorantas, Dušo gelis, Gelis, Veido kremas, Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Jautriai odai
Kūno sričiai Visam kūnui, Veidui, Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Šalavijų ekstraktu, Su Alantoinu, Su Makadamijos Aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Be aliuminio druskų, Be alkoholio, Su Hialurono rūgštimi, Neutralus pH, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Atsakingas asmuo Laboratoire Nuxe (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams suteikia galimybę pasirūpinti savo veido ir kūno oda, nes ją drėkina, gaivina ir suteikia gyvybingumo.

Rinkinį sudaro:

  • Nuxe Men 24HR Protection Deodorant Roll-on rutulinis dezodorantas, kuris suteikia gaivumo ir užtikrina iki 24 valandų išliekantį komforto jausmą. Sudėtyje esantis šalavijų ekstraktas tonizuoja epidermį ir saugo nuo uždegiminių procesų, o alantoinas ir makadamijų aliejus drėkina, minkština bei regeneruoja odą. Dezodoranto sudėtyje nėra aliuminio druskos ir alkoholio, todėl jis tinka net ir jautriai odai. Priemonė nepalieka žymių ant drabužių.
  • Nuxe Men Moisturising Multi-Purpose Gel drėkinamasis veido gelis, kuris drėkina, energizuoja odą, atkuria jos tvirtumą ir suteikia veidui matinį efektą. Produktas su ąžuolų, amūrinių kamštenių, skroblų pumpurų ir kitais vertingaisiais ekstraktais bei hialurono rūgštimi akimirksniu sugrąžina komforto jausmą, drėkina ir švelnina odą, sumažina nuovargio ir streso požymius.
  • Nuxe Men Multi-Use Shower Gel dušo gelis, kuris valo ir energizuoja kūną, veidą bei plaukus. Priemonė su ąžuolų ir skroblų pumpurų ekstraktais tinka visiems odos tipams, net ir jautriai odai. Produktas pasižymi neutraliu pH, todėl nesausina epidermio, jį atgaivina ir nuramina.

Rinkinyje: Nuxe Men 24HR Protection Deodorant Roll-on rutulinis dezodorantas vyrams 50 ml., Nuxe Men Moisturising Multi-Purpose Gel drėkinamasis veido gelis vyrams 50 ml. ir Nuxe Men Multi-Use Shower Gel dušo gelis vyrams 100 ml.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti dezodorantą: priemonę naudokite iš karto po dušo arba prieš eidami miegoti, kai prakaito natūraliai išsiskiria mažiau, ant sausos pažastų odos. Jei reikalinga papildoma apsauga, priemonę galite naudoti ir dienos eigoje.

Kaip naudoti drėkinamąjį gelį: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido odos ir švelniai įmasažuokite. Naudokite ryte ir / arba vakare. Priemonę galima naudoti ir po skutimosi.

Kaip naudoti dušo gelį: reikiamą kiekį priemonės paskirstykite ant kūno ir veido odos ir / arba plaukų, kad suputotų. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Deodorant: Aqua/Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Decyl Oleate, Butylene Glycol, Glycerin, Silica, Glyceryl Caprate, Ethylhexylglycerin, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Capryloyl Glycine, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sodium Benzoate, Behenyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Arachidyl Glucoside, Allantoin, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Phytic Acid, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Tocopherol, Carbomer, Limonene, Linalool, Citronellol [N3402/A]. Moisturizing gel: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Hydroxyethyl Urea, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Sodium Hydroxide, Parfum, Ribose, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Dimethicone Crosspolymer, Alcohol, Allantoin, Phellodendron Amurense Bark Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Tetrasodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Enantia Chlorantha Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tocopherol, Araucaria Angustifolia Seed Extract, Carpinus Betulus Bud Extract, Quercus Robur Bark Extract, Oleanolic Acid, Limonene. Shower gel: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, 1.2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Oleate, Alcohol, Calcium Glutamate, Tropoolone, Carpinus Betulus Bud Extract, Quercus Robur Bark Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Limonene.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti dezodorantą: priemonę naudokite iš karto po dušo arba prieš eidami miegoti, kai prakaito natūraliai išsiskiria mažiau, ant sausos pažastų odos. Jei reikalinga papildoma apsauga, priemonę galite naudoti ir dienos eigoje. Kaip naudoti drėkinamąjį gelį: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido odos ir švelniai įmasažuokite. Naudokite ryte ir / arba vakare. Priemonę galima naudoti ir po skutimosi. Kaip naudoti dušo gelį: reikiamą kiekį priemonės paskirstykite ant kūno ir veido odos ir / arba plaukų, kad suputotų. Po to kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Dušo gelis
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Rutulinis dezodorantas
Drėkiklis
Gelis

Parašyti atsiliepimą

Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams (50 ml. dezodorantas + 50 ml. veido gelis + 100 ml. dušo gelis)

Nuxe Men Essential Skincare rinkinys vyrams (50 ml. dezodorantas + 50 ml. veido gelis + 100 ml. dušo gelis)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui