Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms

Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms Padidinti

Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms

Prekės ID: 52284
Prekės ID: 52284

6,49 €

Prekės ID: 52284
Prekės ID: 52284

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, apsaugo, pašalina sausumo pojūtį, drėkinimui, minkštinanti, suteikia elastingumo, raminanti, mažina niežėjimą, stiprinamasis, atkūrimui/atstatymui, stangrina, šviesina odą, spindesiui, kovoja su senėjimo požymiais, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, nuo strijų
Produkto tipas Dušo gelis, Pienelis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Skirta nėščiosioms ar maitinančioms moterims, Tinka veganams, Su Migdolų pienu , Su Migdolų aliejumi, Su Makadamijos Aliejumi, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su Antioksidantais, Su Glicerinu, Su Hialurono rūgštimi, Su ryžiais, Su Pantenoliu, Su Natūralios kilmės ingredientais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms yra itin efektyvus, bet kartu švelnus valomosis pienelis, kuris saugo odą nuo išsausėjimo. Glicerino, hialurono rūgšties ir ryžių baltymų derinys intensyviai drėkina, daro ją minkštą ir elastingą. Pantenolis mažina odos įtempimo pojūtį ir pagerina epidermio lipidų barjerą. Be to, ramina sudirgusią ir paraudusią odą.

Vitaminas E turi daug naudingų savybių, įskaitant antioksidacines savybes. Sumažina niežėjimą, ramina ir lygina odą, kad būtų užtikrintas ilgalaikis komfortas. Be to, jis stiprina jo struktūrą ir skatina regeneraciją. Vitaminas C stangrina odą, šviesina jos spalvą ir suteikia spindesio. Apsaugo nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir taip lėtina odos senėjimo procesus.

Migdolų pieno ekstraktas kartu su saldžiųjų migdolų aliejumi stiprina epidermio lipidinį sluoksnį ir apsaugo nuo drėgmės praradimo. Regeneruoja ir maitina sausą odą bei ramina sudirgimus. Dėl savo elastingumą suteikiančių savybių makadamijų aliejus puikiai kovoja su strijomis nėštumo metu.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glyceryl Stearate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Hydrogenated Lecithin, Triheptanoin, Trilaurin, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pienelis
Dušo gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms

Mom & Who? Shower Milk dušo pienelis nėščiosioms

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui