Akių šešėliai

puslapyje
Rodoma 217 - 252 iš 729 dalykų
Rodoma 217 - 252 iš 729 dalykų

Aukštos kokybės akių šešėliai – tai, kas leidžia pasijusti išskirtinai bet kokia proga. Net ir keliaujant į darbo pokalbį. Į Save24 internetinį katalogą surinkome ypatingai platų akių šešėlių asortimentą. Vienoje vietoje rasite daugiau nei 400 skirtingų prekių. Tam, kad kiekviena rastų tai, ko ieško. Kataloge rasite tokius prekės ženklus Catrice, Clinique, L‘Oreal, Lancome, MAC, Max factor, Maybelline ir daugybę kitų. 

Platus atspalvių pasirinkimas kiekvienoms akims

Įprastai akių šešėliai  derinami prie akių spalvos. Tinkamai pasirinkti šešėliai padeda išryškinti akių spalvą, gilumą ir grožį. Būtent todėl grožio specialistai renkantis akių šešėlius atspalvius, pirmiausia siūlo atsižvelgti ne į progą, o į akių spalvą. Mėlynakėms rekomenduojama ieškoti sodrių šiltų rudos atspalvių, žalias akis išryškins auksu žėrintys, šilto tono rudos, švelnios violetinės ir persikų atspalvių akių šešėliai. Rudoms akims tinkami tamsiai žali, žydri ir rudi atspalviai, taip pat švelniai kreminiai ir šviesiai rusvi. Be to, asortimente gausu ir žėrinčių vakarui mieste tinkančių palečių. Save24 akių šešėlių asortimentas ypatingai platus: rinktis galite iš daugybės skirtingų atspalvių palečių, tad sau tinkamus akių šešėlius rasti tikrai nebus sudėtinga.

Priemonės profesionalams

Dirbate su makiažo priemonėmis ir ieškote galimybės papildyti turimą arsenalą už patrauklią kainą? Save24 turi jums ką pasiūlyti. Kataloge rasite daug specialiai profesionalams skirtų makiažo priemonių rinkinių. Į profesionalams skirtus kosmetikos rinkinius įeina ne tik akių šešėliai, bet ir keli atspalviai lūpų dažų, skaistalai, manikiūro priemonės. Visa kosmetika laikoma lagamine, todėl ją patogu transportuoti. Aktualu makiažo specialistams, dirbantiems ne vienoje studijoje.

Žinomi prekiniai ženklai

Domina žinomų vardų akių šešėliai? Drąsiai naudokite puslapio šoninėje dalyje esantį gamintojo filtrą ir norimus produktus raskite greičiau bei paprasčiau. Tarp pasirinkimo variantų daugelio mėgstami 2K, Artdeco, Bourjous, Catrice, Gabriella Salvete, L‘Oreal akių šešėliai. Malonumas rinktis iš žinomų, patikimų ir aukštą produktų kokybę užtikrinančių prekinių ženklų.

Sunku išsirinkti ar kilo klausimų, į kuriuos nerandate atsakymų? Susisiekite su mumis pasinaudodami internetinio pokalbio langu. Save24 komanda pasiruošusi ne tik atsakyti į kilusius klausimus, bet ir padėti atrasti produktus, labiausiai atitinkančius jūsų poreikius. Kokybiški ir patikimi akių šešėliai internetu už patrauklią kainą – tik Save24. Užsakytas prekės nurodytu adresu pristatome per 1-3 arba 5-10 darbo dienų. 

Akių šešėliai – individualus pasirinkimas, kuriam įtakos gali turėti tiek mėgstami prekiniai ženklai, tiek spalvos ar gyvenimo būdas. Jei ieškote kuo papildyti turimą arsenalą, siūlome rinktis iš trūkstamų spalvų. Tiems, kurie renkasi pirmą kartą, rinktis rekomenduojame iš pažįstamų prekinių ženklų. Save24 asortimente turime platų akių šešėlių pasirinkimą patraukliomis kainomis. Rinkitės iš Artdeco, L‘Oreal, Bourjois, Makeup Revolution, Maybelline ir daugelio kitų.

Tikrai taip! Asortimente rasite išskirtinai profesionalams skirtus Makeup Trading rinkinius, kuriuose ne tik plati akių šešėlių paletė, bet ir nagų bei lūpų priežiūros ir grožio priemonės mažesnėmis kainomis.

Taip. Nepriklausomai nuo to, ar perkate akių šešėlius juridinio asmens vardu ar įmonės vardu, pateikus ir apmokėjus užsakymą bankiniu pavedimu, sąskaitą-faktūrą atsiunčiame nurodytu elektroniniu paštu. Jei už prekes apmokate pristatymo metu, sąskaitą-faktūrą gausite kartu su prekėmis. Viskas ką reikia padaryti, pažymėti varnelę, jog jums reikalinga sąskaita-faktūra.